günaydın canlar...........dün yazamadım kızlar maşallah ne bu hız yav:))) herkes evlenmiş çoluk çocuğa karışmış:))bendeniz hayırlı olsun bacımmmopuyorumnanaktan bi bekar meloni kaldı sanırım:))))
esra sultan doğum günün kutlu olsun canm rabbim sevdğinle ve sevdiklerinle yaşayacağn hayırlı güzel ömürler nasip etsin...tektaşınıda gülee gülee kullana.s.
frambuaz canmbenm dr ibni sinada mahmut saraoğlu idi eğer düşünürsen tavsiye ederim canm....bide avrupa hastanesinde ibrahim demir ablam onun hemşiresi idi oda alanında çok iyi güzelim hadi hayırlı olsun miniğimizzz
nıye kımse yok yavvv
Ben varım . kaydirigubbakcemile
sagol aysecımmopuyorumnanaktan
hepımıze nasıp eder ınsallah:Saruboceq:
günaydın canlar...........dün yazamadım kızlar maşallah ne bu hız yav:))) herkes evlenmiş çoluk çocuğa karışmış:))bendeniz hayırlı olsun bacımmmopuyorumnanaktan bi bekar meloni kaldı sanırım:))))
esra sultan doğum günün kutlu olsun canm rabbim sevdğinle ve sevdiklerinle yaşayacağn hayırlı güzel ömürler nasip etsin...tektaşınıda gülee gülee kullana.s.
Saol cnm. İbrahim beyi dün Sensi de söyledi ama bildiğim kadarıyla başı çok kalabalık oluyo. Yine de daha hamileliğin başındayım belki değiştiririm doktorumu..
kızlar bende geldim...
ayşeee biz sana şaka yaptıkevlilik mevlilik yok :))))))))))))
kız bendenız ne oldukııı hayırdırrrr benım bılmedıgım bısey oldukıı
canım ayşeye küçük bi şaka yaptıkta
senin bilmediğin bişe yok herşey aynı :)
bilimm kıı şaka yaptığını aaaakaydirigubbakcemile5
kızlar epeyce şifayı kapmışım...ateşim var ama yatak döşek yatıcak kadar kötü diilim..ama takatım kalmıo artık...
canım dün akşam sahurda aldım bitane ama hiç bi faydasını görmedim...
oruçlu olunca dahada bi fena oluorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?