Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
franbuaz allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. sanada bizede :)
çok imrendim yaf :)

Amin cnm. Hemen evlenip de çocuğuma arkadaş doğrun :emir_bebek: Buluşmalarda yannız kalmasın benim sıpa..

ane güsel heycanll bnar yaaa...
rabbim isteyen herke nasip eder inşallah..
canım düzenliolarak gittiğin bi doktoru ocakmı??
olucaksa hangisi...ya ben bu soruyu sana hep soruorum ama unutuom aaa...

Amin tatlıcığım. Darısı istediğin zaman sana da olsun inşallah.
Ben Acıbadem'de Özlem Üstünyurt'a gidiyodum ama ayrılmış. Şimdi yine aynı hastanede Mesut Kayman'a devam edicem. O kadar çok doktor var ki insan karar veremiyo.

bendenizim iiim gülüm yaaaa..artık geceler soğumaya başladı ama gel görki bunun farkında olmayan ben şuan bel ve boyun ağrısı çekiorum..burnumun akmasıda cabası...

burası buzzz gibi. sahurda dışarı çıkamıyoruz. gündüz vakti bile ayaklarım üşüyo. yazın böyle bişe çok anormal. hayırdır inşallah.

canım sanada çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. geçen hafta bende sırtımı üşütmüştüm baya çektim acısını...

kızlar oruç kafayla yanlış anlaşılmalar olabilir. lütfen tartışmaktan kaçınalım mübarek günlerde. gerilmesin ortam!!!!

franbuazım önce evlenmek meselesini halletmem lazım. o da çoook uzak. senin bebiş o zaman kocaman olur :)))

Amin tatlıcığım. Darısı istediğin zaman sana da olsun inşallah.
Ben Acıbadem'de Özlem Üstünyurt'a gidiyodum ama ayrılmış. Şimdi yine aynı hastanede Mesut Kayman'a devam edicem. O kadar çok doktor var ki insan karar veremiyo.

Canim gidenlerden ve o doktorda dogum yapanlar Avrupa Hastanesinden Ibrahim Demir bey icin iyi, cok ilgili oldugunu soyluyorlar.

burası buzzz gibi. sahurda dışarı çıkamıyoruz. gündüz vakti bile ayaklarım üşüyo. yazın böyle bişe çok anormal. hayırdır inşallah.

canım sanada çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. geçen hafta bende sırtımı üşütmüştüm baya çektim acısını...

Bu sene kış da çok sert geçecekmiş. Benim doğum da şubat - mart gibi. Kara kışta doğuma giderim artık..

Canim gidenlerden ve o doktorda dogum yapanlar Avrupa Hastanesinden Ibrahim Demir bey icin iyi, cok ilgili oldugunu soyluyorlar.

Ben de duydum İbrahim Beyi. Herkes de duymuş heralde ki çok kalabalık oluyo. Biz de Acıbadem'in imkanları çok olduğu için o hastanede bi doktor tercih ettik.

tatlıcık sen bana sen kimsin diyebilme cesaretini nerden buldun bilmiyorum.senin konuşma tarzınla konuştum sadece sizlede tartışmak istemiyorum yazışmanıza bakın lütfen

bende sana senin uslubunla cevap verdim....
bak bende seninle tartışmak istmiorum ama devamlı bunu söyleyerek beni kışkırtma....
bi tartışırsam üyeliğim falan kalmaz....

Kizlar vallaha yeter ama bu topikte gerginlige yer yok okadar.
Zaten hicbirimizin hali yok, kimi oruclu kimi hamile.
Tahammulunuz yoksa birbirinizi gormezden gelin, bu cok zor olmamasi gerek.

merhaba kızlar beni unumadıızz dii unutsanızda haklısınız braya hiç giremiyorum canavar gibi bi kızım var allah etmiye ömrümü yiyo

Bu sene kış da çok sert geçecekmiş. Benim doğum da şubat - mart gibi. Kara kışta doğuma giderim artık..

kış bebişi olacak yani :)
canım sıcaklarda hamilelik zordur zaten...

Kismet isi bunlar canim, nerden biliyorsun bi bakarsin evlenmisin ve hemen hamile kalip tatlicik ve benden once cocugun olmus. yerimseniben

canım hadi bi ihtimal belki evlilik tahmin ettiğimden önce olurda sizden önce çocuğumun olması çok zor :))
hem sıra sizde önce siz banane bananeee :)))

franbuazım önce evlenmek meselesini halletmem lazım. o da çoook uzak. senin bebiş o zaman kocaman olur :)))

Sensi de demiş ya cnm kısmet belli olmaz. En kötü ihtimal benim bebek kocaman olursa bi de kardeş doğuruveririm.. :lepi:

canım hayırlı olsun rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin annelik bambaşka bişey ben ekimde dogum yaptım önü kişa gelmesi cok iyi oluyo yaza kadar bebeği büyütüyosun yazında alıp geziyosun anacım kısı evde bunalmanın acısını bi güzel çıkarıyosun

Back