Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşeye gelişmelerden haberdar ediyoruz ama tepki verdiği yok.insan hayırlı olsun der dimi :D

sevecen hoşgeldin. bende görmedim selamını gerçekten...

sensi benimde bildiğim sadece tatlısı olur. sen netten araştır istersen..

yahu siz selama karşılık vermezmisiniz.bende hemşerilerim varmış die girdim buraya

Ben de selamını görmemişim canım..Hoşgeldin..

Sevecen a,s'da nerde selam verdin hemserim ben gormedim gozden kacmis sanirim.

Kizlar annem gecenlerde birtane balkabagi getirdi ya onu nasil degerlendireyim ki,
sanirim sadece kabak tatlisi yapilir onunla?

Kabak tatlısını bisküviyle karıştırıp mozaik pasta tarzı bişeyler yapıyolar Sensicim. Onu da deneyebilirsin.

selamlar bacılarım napıosunuz...
kıs annecik frambuaz nası gidio hamişlik....

bendenizim iiim gülüm yaaaa..artık geceler soğumaya başladı ama gel görki bunun farkında olmayan ben şuan bel ve boyun ağrısı çekiorum..burnumun akmasıda cabası...

frambuzım tam olarak nekadarlık oldu minişimiz...

11 haftalık tatlıcım. Bu cuma doktora gidicez. Bi ihtimal cinsiyetini öğrenebilirmişiz.
En son 6. haftada görmüştüm ultrasonda. Daha doğrusu görememiştim. 1mmydi. delikafadulden O yüzden cumayı iple çekiyorum. 7cm olmuş şimdi internette öyle yazıyodu. Doktordan gelince gösteririm size ultrason filmimizi..

çok şükür canım ya kimse selam yazmayında nolyoruz dedim haliyle nasılsınız iyisinizdir inş

yok canım biz genelde selam almayız..
öle bi prensibimiz var yani......
4 gün önce selam vermişsin canım bgn gelip selamımı almadınız diosun senin bu yaptıgında işmi yani....

canım arkadaşlar aldı selamımı sağolasınlar bence kendi adına konuş.cevap varmı die yeni baktım ondan şimdi söylüyorum ha şimdi ha 4 gün önce ne farkeder ki

franbuaz allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. sanada bizede :)
çok imrendim yaf :)

11 haftalık tatlıcım. Bu cuma doktora gidicez. Bi ihtimal cinsiyetini öğrenebilirmişiz.
En son 6. haftada görmüştüm ultrasonda. Daha doğrusu görememiştim. 1mmydi. delikafadulden O yüzden cumayı iple çekiyorum. 7cm olmuş şimdi internette öyle yazıyodu. Doktordan gelince gösteririm size ultrason filmimizi..

ane güsel heycanll bnar yaaa...
rabbim isteyen herke nasip eder inşallah..
canım düzenliolarak gittiğin bi doktoru ocakmı??
olucaksa hangisi...ya ben bu soruyu sana hep soruorum ama unutuom aaa...

bendenizim iiim gülüm yaaaa..artık geceler soğumaya başladı ama gel görki bunun farkında olmayan ben şuan bel ve boyun ağrısı çekiorum..burnumun akmasıda cabası...

Cidden oyle canim oructan mi veya havalar sogudu ondan mi
bende usudum ayagima corap giydim.

anladığım kadarıyla hamilesin canım allah analı babalı büyütsün allah olmayanlarada nasip etsin çok sevindim senin adına

Kizlar oruc agizla gerginlik yapayalim isterseniz su mubarek gunde ne dersiniz. :teselli:

Back