Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu siz selama karşılık vermezmisiniz.bende hemşerilerim varmış die girdim buraya
Sevecen a,s'da nerde selam verdin hemserim ben gormedim gozden kacmis sanirim.
Kizlar annem gecenlerde birtane balkabagi getirdi ya onu nasil degerlendireyim ki,
sanirim sadece kabak tatlisi yapilir onunla?
selamlar bacılarım napıosunuz...
kıs annecik frambuaz nası gidio hamişlik....
Kabak tatlısını bisküviyle karıştırıp mozaik pasta tarzı bişeyler yapıyolar Sensicim. Onu da deneyebilirsin.
frambuzım tam olarak nekadarlık oldu minişimiz...
yok canım biz genelde selam almayız..
öle bi prensibimiz var yani......
4 gün önce selam vermişsin canım bgn gelip selamımı almadınız diosun senin bu yaptıgında işmi yani....
11 haftalık tatlıcım. Bu cuma doktora gidicez. Bi ihtimal cinsiyetini öğrenebilirmişiz.
En son 6. haftada görmüştüm ultrasonda. Daha doğrusu görememiştim. 1mmydi. delikafadulden O yüzden cumayı iple çekiyorum. 7cm olmuş şimdi internette öyle yazıyodu. Doktordan gelince gösteririm size ultrason filmimizi..
bendenizim iiim gülüm yaaaa..artık geceler soğumaya başladı ama gel görki bunun farkında olmayan ben şuan bel ve boyun ağrısı çekiorum..burnumun akmasıda cabası...
11 haftalık tatlıcım. Bu cuma doktora gidicez. Bi ihtimal cinsiyetini öğrenebilirmişiz.
En son 6. haftada görmüştüm ultrasonda. Daha doğrusu görememiştim. 1mmydi. delikafadulden O yüzden cumayı iple çekiyorum. 7cm olmuş şimdi internette öyle yazıyodu. Doktordan gelince gösteririm size ultrason filmimizi..
Cidden oyle canim oructan mi veya havalar sogudu ondan mi
bende usudum ayagima corap giydim.