seçkin bende sana selam vermeyi unutmuş olabilirim :)
bazen kafam karışık olabiliyo kaçırıyorum bazı şeyleri :)
cııık catlıycam sinirimden şimdi... ctesi boşum diyo yaa(((
sen bagdasın ya acık hava çarpmıştır sabah sabah heheeh
oooo hakkaten süper canım bıze cumartesı pazar tatıl çalısmıyoruz..öğlenlrıde 12,13 arası boşum paydosgelırım valla nerde toplanıyosunuz dısardamı canım
yaa sorma dünde ceryanda kalmışım galiba sırtım fena ağrıdı. açık hava çarpıyo adamı :)
Kesin birde 5te mesaiyin bitiyordur senin. Yani melonim'in kiskandigi kadar var.
Allahim oyle bir isin darisi da bana olur insAllah. :teytey:
görünürde iş yeri ama özel işknceci patronlar var:)izin vermiyollar ken emicilerr:) abooooww nasıl abarttım .. nasılll
nefertiti memur musun?
işte maalesef o yok canım 5de çıkamıyorum teftiş kurulu başkanlıgındayım başkanlıga bağlı patronlar ne zaman işimız bıttı derse ozaman çıkıyoruz 6-7-8 hatta 9u buldugu zamanlar bıle olduhelede mufettıs varsa vayy anam vayy
Neyse okadari da olsun canim cumartesi pazar tatilsin ne guzel. kaydirigubbakcemile2
ah kıyamam gel öpimde geçsin bak yaa nasılda hava yapıyor gıcık
bendenız bağdamısın sen canım..ohhhh küfül küfülll esıyodur sımdı buz gıbı çok severım bagı
evet canım bağdayım. başta hiç istemiyodum bağa taşınmayı ama net bağlatarak ikna ettiler beni :))
aslında eskıden bende sevmezdm ama akrabaların bagına falan gıttıkce çok hoşuma gıtmeye basladı..güle güle otur canım..neysekı net varmıs bızler varız sıkılmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?