• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooo hakkaten süper canım bıze cumartesı pazar tatıl çalısmıyoruz..öğlenlrıde 12,13 arası boşum paydos:D gelırım valla nerde toplanıyosunuz dısardamı canım

Kesin birde 5te mesaiyin bitiyordur senin. Yani melonim'in kiskandigi kadar var.
Allahim oyle bir isin darisi da bana olur insAllah. :teytey:

görünürde iş yeri ama özel işknceci patronlar var:)izin vermiyollar ken emicilerr:) abooooww nasıl abarttım .. nasılll

Kesin birde 5te mesaiyin bitiyordur senin. Yani melonim'in kiskandigi kadar var.
Allahim oyle bir isin darisi da bana olur insAllah. :teytey:

işte maalesef o yok canım 5de çıkamıyorum teftiş kurulu başkanlıgındayım başkanlıga bağlı patronlar ne zaman işimız bıttı derse ozaman çıkıyoruz 6-7-8 hatta 9u buldugu zamanlar bıle oldu :( helede mufettıs varsa vayy anam vayy

işte maalesef o yok canım 5de çıkamıyorum teftiş kurulu başkanlıgındayım başkanlıga bağlı patronlar ne zaman işimız bıttı derse ozaman çıkıyoruz 6-7-8 hatta 9u buldugu zamanlar bıle oldu :( helede mufettıs varsa vayy anam vayy

Neyse okadari da olsun canim cumartesi pazar tatilsin ne guzel. kaydirigubbakcemile2

bendenız bağdamısın sen canım..ohhhh küfül küfülll esıyodur sımdı buz gıbı çok severım bagı

evet canım bağdayım. başta hiç istemiyodum bağa taşınmayı ama net bağlatarak ikna ettiler beni :))

aslında eskıden bende sevmezdm ama akrabaların bagına falan gıttıkce çok hoşuma gıtmeye basladı..güle güle otur canım..neysekı net varmıs bızler varız sıkılmazsın

aslında eskıden bende sevmezdm ama akrabaların bagına falan gıttıkce çok hoşuma gıtmeye basladı..güle güle otur canım..neysekı net varmıs bızler varız sıkılmazsın

canım teşekkür ederim. allah sizede daha iyilerini nasip eder inşallah...

evet sizlerin sayesinde sıkılmıyorum şükür. iyi ki varsınız...

amın canım sızde gule gule oturun.kızlar 5dklıgına sıgara molası verıyorm..hemen gelırım

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back