• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha kızlaaarr bu arada bizim ayrı eve çıkma tarihimiz belli oldu rabbime şükürler olsun...
bu senenin sonu kısmetse kendi evimde olucamm...

Oh ohhh hadi insAllah canim, artik sana oturmaya geliriz. :1hug:
Isten de cikacak misin canim yoksa calismaya devam mi edeceksin?

kızlar işte bu çalışma durumum biras sallantıda...
ayrı evden sora herif çalışmayacan dio ammaa ben ikna ederin o keçiyi gibi gelio..
hani borç falan yumuşatırım biras...
la oğlum evde nette olmas ozaman ben kk sız naparımm..ayy düşüncesi bilem kötü vallaaa...
artık evde karıpartisi yaparık bizde.....

karıpartisi mi? ilahi tatlıcık çok güldüm :D
sana internet şart hemen bağlat :)
topik sensiz kalamaz :)

neyse ben kahvaltı yapayım artık enerjim düşüyo giderek :)

kızlar kusura bkmayın işte oldgumdan bazen geç yazıyorum.buyuksehır beledıyesınde yönetıcı asıstanım..
tatlicik hoşbulduk sizlerle tanıstıgıma çok sevındım..bendenız sıvas caddesı bana çok yakın hatta suanda odamın camından görebılıyorum

bendenizim dooru dion vallaa..ben olmazsam sizde olmayın oğlummmm....
püüff ne alaka bilmim ama dedim işte....

he yapacam anammm.....ne isteden vücudu sdc mideden ibaret hatunum benimm

Hehe tamam ozaman canim bu sozu aldik ya baska birsey istemem. :icecream:

22 de benden anam ama sende tıpkım bendeniz gibi evde kalmışsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs sensi yemek olsunda ne olursa olsun..nerene yion anlamıomki seni zaten...

Hakkatten oyle yemek olsun da ne olursa olsun,
ama guzel seyler olursa daha iyi olur tabiki. cokacimcoook

kıslar ıkı saat gec kaldık kaynatmışınız valla ohooooo hiç boş bırakmaya gelmıyor sızı tatlıcık tebrık ederım sonunda kendı evıne gecıcekmışınız kıs sana bı sır verım eger çalışmak ıstıyorsan ayrılmadan bı suru borca sok herıfı sonra tek başınaodeyemeyecegını gorur calışmanada bi şey demez hehehe yahu sensı hakketten bu kadar sevıyonmu yemek yemeyı e peki yedıklerın nerene gıdıyor anam ıkı gun kayserıye geldım alıverdım hemen kıloları butun sene ugras annem 3 haftada doldurdu yerını beee bu arada frambuaz nerelerde kıslar ya

Back