Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
:) diloo gelmiş artıkın eskisi gibi mi buralar olley .. yeni arkidiş hoş gelmiş.. tatlıı evde kalmış konusuna takıyorum bilion ((sensiii bendenizzz.. selamlar öpücükler kızlarrr

öğle yemegı vaktı geldı kızlar kahvaltısı hazır olan varsa ıtıraz etmem gelırım kara kara dusunuyorum bugun ne yesem dıye

:) diloo gelmiş artıkın eskisi gibi mi buralar olley .. yeni arkidiş hoş gelmiş.. tatlıı evde kalmış konusuna takıyorum bilion ((sensiii bendenizzz.. selamlar öpücükler kızlarrr

tşk ederım arkadasım hoşbulduk

bii saat bi bcuk saat ,izin tabi kaffaltıyada geliiin gezmelerede giden :)

melonim bende seni öpüyorum en kocamanından :)

bii saat bi bcuk saat ,izin tabi kaffaltıyada geliiin gezmelerede giden :)

valla bugun butun arkdaslarım gezlere gıttı öğle paydsosunda ben içerde kaldım canım pasta börek yıycekler hasret kaldım gezmlerde pasta börek yemege yokmu benı cagıran yaaa

Son düzenleme:
aaa toplanıyomusunuz canım..gelırım valla ben cumartesılerde boşum :)

öğle yemegı vaktı geldı kızlar kahvaltısı hazır olan varsa ıtıraz etmem gelırım kara kara dusunuyorum bugun ne yesem dıye

canım kahvaltıda ne var ne yok ben silip süpürdüm biraz önce üzgünüm sen çağırmak isterdim ama :))))

gezmelere gitmeyeli yıllaaar olduuu...
tatlıcık çağırsın ona gidecem inşallahhh :)

melonım neden bana selam vermedın

Son düzenleme:
kıslar su anda kahvaltımı acıklıyorum bı bardak şekersız çay ve 6 7 adet bıskuvi eşlik etmek isteyen varsa buyrun beklıyom

cııık catlıycam sinirimden şimdi... ctesi boşum diyo yaa(((

Oooo super, zaten biz genelde cumartesi gunleri bulusuyoruz. kaydirigubbakcemile2

oooo hakkaten süper canım bıze cumartesı pazar tatıl çalısmıyoruz..öğlenlrıde 12,13 arası boşum paydos gelırım valla nerde toplanıyosunuz dısardamı canım

ya bu arada nefertıtı merhaba hoş geldın ben seckın yarışmaya bursadan katılıyorum ama kayserılıyım arad ole gelıp gıdıyom hehe ya şaka maka ben annemi ozledım yaaa tee kurbanda gelecem kaysrıye ooof offfff

seçkin bende sana selam vermeyi unutmuş olabilirim :)
bazen kafam karışık olabiliyo kaçırıyorum bazı şeyleri :)

kıslar su anda kahvaltımı acıklıyorum bı bardak şekersız çay ve 6 7 adet bıskuvi eşlik etmek isteyen varsa buyrun beklıyom

valla yanlız yemekden ıyıdır canım sanırım.banada arkadasım kısır getırmıs hepsını yıyemedım seven varsa buyursun :)

canım çokkk memnun oldum...yenı gıtmısın anladıgım kadarıyla bursada benımde bı arkadasım var oda kayserılı ama bursada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…