Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada banada msn laaaaa bende bi kaffaltı yapemde delıyom hemmeeennn

benim öğlen yemeği saatim millet kahvaltı yapıyo :))

günaydın kıslarrrrrrrrr fıstıklar güzeller sevgi pıtırcıkları cok mutluyum bı sorun nıyeee cunkım yarım gayserıme gelcemde ondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Kac gunlugune geleceksin canim?

kızlar kahvaltı yapıyım geliyorum...

Afiyet olsun canim, bende yeni oturdum kahvaltiya.

seçkiiinn Hadi bakalım hayırlısı canım.
Şiii milllet nere kayboldunuz la
Msnde takılıyonuz demi ((

Yok kiz ne msn'si ben evimin temizligini bitirdim yeni oturdum.

Olurr :):)):

Ama senin msn bende yok :) Niye yok meloş

geldim kızlaar nereye kayboldunuz?
kim msn de takılıyo anlamadım?

hoşgeldin camdankalp...

melonimden bende msn istemiştim çook önceden vermemişti ...

Hosgeldin camdankalp bugun nasilsin canim?

Goruyon mu dilooo bi msn dedin ortaligi karistirdin. :roflol:

şimdiik şööle oluyoo ..:)sadece iş iş iş prensibi.. öçalışın köleler zihniyetii:)kötükedihüso

ayy bendenizim sebimm oydu dedim di ya sana ..yok ki e book um getirimm yanımda takııyım şööle yamacımaa:) sizene benm pc im nasıl sa diyiim offf tatlıı da ii kitap film aktivite yapıo keske ööle ollsam

istersen mailleşelim demişsinde diloma ondan dedim bende. benim başım kel mi diye :)

Vallaha hamileligin birtek migde bulantisi korkutuyor beni
cok antipatim var migde bulantisina karsi.

idare eder sensi midemde salça kaynıyo sanki foku fokur mafoldumben
:teselli: HAMİLEYDİN DEMİ.:CüvCüv: tuzlu seyler atıştır canım.Kraker falan iyi gelir.yani fokur fokur derken bulanıyo demek istedin demi.CADIARZU
Hosgeldin camdankalp bugun nasilsin canim?

Goruyon mu dilooo bi msn dedin ortaligi karistirdin. :roflol:

:1closedeyes:

sensi aynen bende nefret ederim bulantı hissinden

bulantıya haşlanmış patates ve leblebi iyi geliyor diye biliyorum. sindirim sisteminde problem yaşadığımda sadece bunları yerim. özellikle naneli haşlanmış patates :)

kıslar kaffemide aldım geldım şekerler 8 agustosa kadar oradayım nasıpse hafta sonları harıc her zaman goruşebılrık yav yarın yola cıkcam hiç iş yapasım yok haaa bı kamyon utu yapmam lazım ev işi yaptıktan sonra ammaaan beee nasıl arkadaşsınız bı el atın be hacı

valla kızlar bulantı bi başladımı leblebide yesen tuzlu şeylerde yesen patatesde yesen banamısın demiyo...hayatla ilişiğim kesiliyo resmen ya dünya başıma yıkılıyo ...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…