Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin yavrular nasilsini bu gun.

Buradan sayin mohterem seckin hanima sesleniyorum,
sizin oralar gunesli diye bizim burda sogukta oturanlara ne diye hava atiyon hea. :mymeka:

Gunaydin yavrular nasilsini bu gun.

Buradan sayin mohterem seckin hanima sesleniyorum,
sizin oralar gunesli diye bizim burda sogukta oturanlara ne diye hava atiyon hea. :mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
GÜnaydın sensim kız sinirlenme.
Onların orda da erciyes yok :roflol:
Kar yağmış dün :1shok:

ramazandada böle geçse..yoksa benmi orucu tutarım yoksa omu beni bilmim vallaaaa...kafamçokkarıştı

Hayirdir kiz neden ozellikle 29'u? kaydirigubbakcemile2
Bizim o gun aksam kinamiz var, sali gunune denk geliyor demi yanilmiyorsam.

ÇArşambaya gelio la :)
ınsan mutlu gününde sevdikleriyle olmak istemez mi benim sevdiklerimde sizsiniz :))

Son düzenleyen: Moderatör:
29u dilocanın doğumgünüsü yaaaa...ondan naz yapıı bize...

günaydın canlarım

kuşlarımm ben geldımmmmmmm benı ozleyen oldumuuukaydirigubbakcemile3

özledik tabide. sen bizi hiç özlemiyorsun galiba. önceden işe gitmeden ya da iş dönüşü bişeyler yazardın. ne yapıyorsun görüşmeyeli bakim? :))

günaydın kızlar.
anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm
doğum gününe kurban olduğum :roflol:

ya burda hava kapalı ama hala sıcak keşke kar yağsa

Erciyes Dağı üzerinde 2150 m yükseklikte Erciyes Kayak Merkezi bulunmaktadır. Dağdaki Karlar Erimeye Başladığında Allah Yazısı Ortaya Çıktığı Resimlerde Görülmektedir.

Erciyes için "uzaklaştıkça yakınlaşan, yakınlaştıkça uzaklaşan dağ" yakıştırması yapılır.

bak bunu bilmiyodum

Tamam ama bence gelme :jeyyar:
Heran sana bi soru yönlendirebilirim.kötükedihüso Anladın sen onu velet :roflol:

Gunaydin bendenizz ve cilek hosgeldiniz nasilsiniz? opuyorumnanaktan

Bende o Allah yazılı foto var ben cektim :1closedeyes: yollarım sana evdeyken kaydirigubbakcemile3
Haaa tamam simdi anladim olayi olabilir canim nereye gitmek istersin. kaydirigubbakcemile2

Ben sizi götürecem siz nereye gitmek isterseniz.delikafadulden

ayy valla çok doğru yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…