• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende hergun takipte olayim ozaman siz ne yediniz ertesi gun ben onu yapayim. :roflol:

Guzelim sen bizi heccc kaaleye almiyon mu, kac gundur hava cok soguk burda diyoruz ne sicagiiii. :umursamaz:

sıcak tepeme vurdu nediyon sennn oturduğum yerde sırtım cımcıkk
Aa bak guzel fikir verdik buzlukta kozlenmis patlicanim var,
firinda da patates yapsam onu da yanina koysam olur bu gunlukte oyle birsey olur.zemuszemus

olurrr süper olurrrcokacimcoook

akşam yemeğimi düşünüyorsunuz kıslar

merhaba kıslar ben geldim nasılsınız

merhaba hoşgeldin...

Bende hergun takipte olayim ozaman siz ne yediniz ertesi gun ben onu yapayim. :roflol:

oluuur :) benim için farketmez yani :)
dün annem ilk defa semiz otu pişirdi pek sevemedim. onu çiğ, salata olarak yemek daha güzelmiş. onu anladım

merhaba hoşgeldin...

oluuur :) benim için farketmez yani :)
dün annem ilk defa semiz otu pişirdi pek sevemedim. onu çiğ, salata olarak yemek daha güzelmiş. onu anladım

bak semiz otuunu burda kayın validem nohutlu yapıyo ama ben sevmiyorum salatası daha güzel

akşam yemeğimi düşünüyorsunuz kıslar

Evet canim bendenizz sayesinde buldum ben menumu darisi sizlere. kaydirigubbakcemile3

Ay ben onu cig de sevmem galiba bilemiyorum hic yemedim.
Bende maydonoz'un cigini hicccc sevmem bogazimdan gecmez birturlu
orda takilir kalir sanki, pismisi okadar sorun olmaz da.

orays iyiyim şükür. saol canım

melony nohutlu güzel olabilir belki. ama salatasını daha çok seviyorum. üzeine sarımsaklı yoğurtla süper oluyo :)

orays iyiyim şükür. saol canım

melony nohutlu güzel olabilir belki. ama salatasını daha çok seviyorum. üzeine sarımsaklı yoğurtla süper oluyo :)

evet evet daha güzel bide bildiğimiz yeşil fasülyeyi haşlıyolar iyice sonra tereyağında kırmızı biber yakıp kavuruyolar poda lezzetli oluyooocokacimcoook

Ay ben onu cig de sevmem galiba bilemiyorum hic yemedim.
Bende maydonoz'un cigini hicccc sevmem bogazimdan gecmez birturlu
orda takilir kalir sanki, pismisi okadar sorun olmaz da.

semiz otunun çiğken kendine has ne kokusu var ne tadı. sevilememesi için bi neden yok bence. bi ara dene istersen. maydonaza bayılırımmm. ben otulçulum :)))))))))

Yoksa kisir mi yapsam adam bayiliyor sozum de var zaten.
Ay boyle gezmeden gelince de hic yemek yapasim gelmiyor.
ben de gündüz kısır yaptım aç aç dolaşmayım diye az kalmıştı onu da eşim yedi sağolsun.
oh sen git gezmelere orda ye iç evde kalanın canı çıksın :mymeka:

melony biz yemeklerde genelde zeytin yağı kullanıyoruz. ondan tereğının kokusunu pek sevmiyorum yemeklerde. ama senin dediğin güzel olabilir. denemek lazım

melony biz yemeklerde genelde zeytin yağı kullanıyoruz. ondan tereğının kokusunu pek sevmiyorum yemeklerde. ama senin dediğin güzel olabilir. denemek lazım

canımmm bende zeytinyağı kullanıyorum ama kayınvalidemgil köylerden has tereyağı alıp banada azıcık gönderiyo oğlu yemzdi zeytinyağı alıştırdım hatta geçenlerde bozuldu tereyağın bittiyse göndereyim dedi yok anne dedim biz sevmiyorum ersan eşimin adı yer dedi yok dedim oda sevmiyo artık bozuldu bilirimyaa ozaman ama yinede sen az ver yumurta yaparken yeriz dedim

ben de gündüz kısır yaptım aç aç dolaşmayım diye az kalmıştı onu da eşim yedi sağolsun.
oh sen git gezmelere orda ye iç evde kalanın canı çıksın :mymeka:

Hehe hergun degil ya canim arada bir. :kedi:
Hemide bizimki sozde rejimde de ben yapinca yine de dayanamiyorum yiyor.

canımmm bende zeytinyağı kullanıyorum ama kayınvalidemgil köylerden has tereyağı alıp banada azıcık gönderiyo oğlu yemzdi zeytinyağı alıştırdım hatta geçenlerde bozuldu tereyağın bittiyse göndereyim dedi yok anne dedim biz sevmiyorum ersan eşimin adı yer dedi yok dedim oda sevmiyo artık bozuldu bilirimyaa ozaman ama yinede sen az ver yumurta yaparken yeriz dedim

alışkanlık meselesi tabi
ama bence tereyağ ağırlaştırıyor yemeği. bazılarıda zeytinyağını ağır bulur.
sağlık açısından zeytinyağı tercih edilmeli

ben gideyim artık. kızlar hepinize iyi akşamlar. öptümmmm

Back