Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzelim sen bizi heccc kaaleye almiyon mu, kac gundur hava cok soguk burda diyoruz ne sicagiiii. :umursamaz:
sıcak tepeme vurdu nediyon sennn oturduğum yerde sırtım cımcıkk
Aa bak guzel fikir verdik buzlukta kozlenmis patlicanim var,
firinda da patates yapsam onu da yanina koysam olur bu gunlukte oyle birsey olur.zemuszemus
merhaba kıslar ben geldim nasılsınız
Hosgeldin canim ben iyim sen nasilsin?
Bende hergun takipte olayim ozaman siz ne yediniz ertesi gun ben onu yapayim. :roflol:
merhaba hoşgeldin...
hb canım nasılsın
merhaba hoşgeldin...
oluuur :) benim için farketmez yani :)
dün annem ilk defa semiz otu pişirdi pek sevemedim. onu çiğ, salata olarak yemek daha güzelmiş. onu anladım
akşam yemeğimi düşünüyorsunuz kıslar
dün annem ilk defa semiz otu pişirdi pek sevemedim. onu çiğ, salata olarak yemek daha güzelmiş. onu anladım
orays iyiyim şükür. saol canım
melony nohutlu güzel olabilir belki. ama salatasını daha çok seviyorum. üzeine sarımsaklı yoğurtla süper oluyo :)
Ay ben onu cig de sevmem galiba bilemiyorum hic yemedim.
Bende maydonoz'un cigini hicccc sevmem bogazimdan gecmez birturlu
orda takilir kalir sanki, pismisi okadar sorun olmaz da.
ben de gündüz kısır yaptım aç aç dolaşmayım diye az kalmıştı onu da eşim yedi sağolsun.Yoksa kisir mi yapsam adam bayiliyor sozum de var zaten.
Ay boyle gezmeden gelince de hic yemek yapasim gelmiyor.
melony biz yemeklerde genelde zeytin yağı kullanıyoruz. ondan tereğının kokusunu pek sevmiyorum yemeklerde. ama senin dediğin güzel olabilir. denemek lazım
ben de gündüz kısır yaptım aç aç dolaşmayım diye az kalmıştı onu da eşim yedi sağolsun.
oh sen git gezmelere orda ye iç evde kalanın canı çıksın :mymeka:
canımmm bende zeytinyağı kullanıyorum ama kayınvalidemgil köylerden has tereyağı alıp banada azıcık gönderiyo oğlu yemzdi zeytinyağı alıştırdım hatta geçenlerde bozuldu tereyağın bittiyse göndereyim dedi yok anne dedim biz sevmiyorum ersan eşimin adı yer dedi yok dedim oda sevmiyo artık bozuldu bilirimyaa ozaman ama yinede sen az ver yumurta yaparken yeriz dedim
hoşgeldin canım
yenimi evlisin sen de bakemmsositosositosositososito