Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yiiiirmi beeeeş dilooo sanırım yaşlandığım için ifade edemiyom kendimi ne diyonn :S teşekkür ederimmm ayrıcana cok naziksin

kendini ifade edememen yaşlılıktan olsaydı benim hiç konuşamamam lazımdı -tatlicadiarzu-
seninkinin yaşla alakası yok kaydirigubbakcemile3

nan bende şiii sandıydımm....
bende şiii sandımm yerimseniben
bu gece uzun vakıt buradayım goruselım o zaman tarıhı belırleyın ama ılk hafta olmasınn yogun olur hehehehe ama bne yınede sızı gormek ıcın kacarım nan hunatta oturuyok zaten

bende natoda oturuyom ama kaç gün kalacan çünkü ben temmuz sonuna kadar çok çalışıyorum :gitme: :gitme: sabahtan akşama kadar.

ben kısmetse agıstosun 8 ine kadar burdayım bu arada kıloda benı kımse gecemez kıslar haaa melonım bende 25 ım takılma bu kadar yaf amaaam evlılık yıl donumumuzude kayserıde kutlıycazzz 20 teemmuzz heheheh

ben kısmetse agıstosun 8 ine kadar burdayım bu arada kıloda benı kımse gecemez kıslar haaa melonım bende 25 ım takılma bu kadar yaf amaaam evlılık yıl donumumuzude kayserıde kutlıycazzz 20 teemmuzz heheheh

Benimde doum günüm 29 temmuz dondurma partisi yapacam herkes davetlidir :lepi:

dilomm yaa ben guzel bı avartar ıstıyom ama işemesın benımkı ayarlasana be hacıı ben yapamıyom bole şeyler

O dert bende de var :1closedeyes:
Boğazıma dur diyemiyorum yedikçe yiyorum nasıl verecem bu kiloları bilmem.
Bide seçkin gelince onunlada yeriz benim kilolar tavan yapar :çok üzgünüm:

dilom sen kilo alacam diyemi korkuyorsun yoksa bana mı öyle geldi :uhm:

ii akşamlar hanımlar ben cıkıyorum şimdi az daha osym nin sitesinde cebelleşeyim .öpüldünüz .. ((

aganın elı tutulmaz artık ne olursa şeker bi şey olsun çiçek bocek artık ne olursa keebek falan olur mesela şirin bi şey olsun yeter benım gıbı heheheeheh dıyetmı dedı bırı başaran varsa banada solesın yav tosun oldum:roflol:

ii akşamlar hanımlar ben cıkıyorum şimdi az daha osym nin sitesinde cebelleşeyim .öpüldünüz .. ((
memurluk tercihleri ile mi uğraşıyorsun?
sen bu yıl ki kpss sınavına girmiştin dimi?

:mymeka: ben diyetteyim senin haberin yok mu :umursamaz:

hangi ara kilo aldında fazla kilolarını vermeye uğraşıyorsun :1shok:

sayfa 230 ıkı mavı kelebk var onları begendım de nasıl eklıycem kı bılmıyom ben

memurluk tercihleri ile mi uğraşıyorsun?
sen bu yıl ki kpss sınavına girmiştin dimi?

hangi ara kilo aldında fazla kilolarını vermeye uğraşıyorsun :1shok:

Ayy bendeniiizzz kendimi o moda sokayım dedim sağol yani vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sayfa 230 ıkı mavı kelebk var onları begendım de nasıl eklıycem kı bılmıyom ben
Şimdi onları sağ tık yapıp kaydet bilgisayarına
Sonrada kullanıcı paneli yazan yere gel sonra orda yan tarafta avatar değiştir yazıyo oraya tıkla altta gözat var ordan kaydet çık :lepi:
Ne karışık anlattım yaa kafamçokkarıştı
sensi nerelerde bağa mı gitti yine :sm_confused:

Bugün nie gitsin ki haftasonu gidecekti CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…