yiiiirmi beeeeşdilooo sanırım yaşlandığım için ifade edemiyom kendimi ne diyonn :S teşekkür ederimmm ayrıcana cok naziksin
bende şiii sandımm yerimsenibennan bende şiii sandıydımm....
bu gece uzun vakıt buradayım goruselım o zaman tarıhı belırleyın ama ılk hafta olmasınn yogun olur hehehehe ama bne yınede sızı gormek ıcın kacarım nan hunatta oturuyok zaten
ben kısmetse agıstosun 8 ine kadar burdayım bu arada kıloda benı kımse gecemez kıslar haaa melonım bende 25 ım takılma bu kadar yaf amaaam evlılık yıl donumumuzude kayserıde kutlıycazzz 20 teemmuzz heheheh
O dert bende de var :1closedeyes:
Boğazıma dur diyemiyorum yedikçe yiyorum nasıl verecem bu kiloları bilmem.
Bide seçkin gelince onunlada yeriz benim kilolar tavan yapar :çok üzgünüm:
dilomm yaa ben guzel bı avartar ıstıyom ama işemesın benımkı ayarlasana be hacıı ben yapamıyom bole şeyler
Benimde doum günüm 29 temmuz dondurma partisi yapacam herkes davetlidir :lepi:
dilom sen kilo alacam diyemi korkuyorsun yoksa bana mı öyle geldi :uhm:
memurluk tercihleri ile mi uğraşıyorsun?ii akşamlar hanımlar ben cıkıyorum şimdi az daha osym nin sitesinde cebelleşeyim .öpüldünüz ..((
:mymeka: ben diyetteyim senin haberin yok mu :umursamaz:
memurluk tercihleri ile mi uğraşıyorsun?
sen bu yıl ki kpss sınavına girmiştin dimi?
hangi ara kilo aldında fazla kilolarını vermeye uğraşıyorsun :1shok:
Şimdi onları sağ tık yapıp kaydet bilgisayarınasayfa 230 ıkı mavı kelebk var onları begendım de nasıl eklıycem kı bılmıyom ben
sensi nerelerde bağa mı gitti yine :sm_confused:
Ayy bendeniiizzz kendimi o moda sokayım dedim sağol yani vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şimdi onları sağ tık yapıp kaydet bilgisayarına
Sonrada kullanıcı paneli yazan yere gel sonra orda yan tarafta avatar değiştir yazıyo oraya tıkla altta gözat var ordan kaydet çık :lepi:
Ne karışık anlattım yaa kafamçokkarıştı
ooooley ne kadare anlatamasanda halletım nen
:sm_cool:
Kız ben kilo almışım gibi hissediyodum kaydirigubbakcemile3kilo vermeye uğraşma modu hiç güzel bişe değil. tavsiye etmemlmaz:
sen almaya uğraş en güzeli zemuszemus
ooooley ne kadare anlatamasanda halletım nen :sm_cool:[/QUOTE .!.:Demek anlatamadım ha :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?