• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üüüfff canım sıkılıo....bu hafta sonuda evlilik yıldönümüm...anaaamm napacasamm

aman napacan işte bi yemek hazırla çocuk yoksa güzel bi giyin sen bilin onu:jeyyar:
napacan başka kayseride erciyese falan cıkın olmazssa orda var canlı müzik yapan yerler

Sende cal bir fikirler, veyahut sen uret
bende senden calayim bana da 1 ay kaldi. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Bende patates kizarttim yine gel beraber olsun,
bende kizarma yiye yiye yag kupu olacam o birsey degil de
cildim bozulacak diye korkuyorum yine de uzak duramiyorum. kafamçokkarıştı

awalla bende nası istiyom kızartma ama sıcakta eriniyom yanarım kızartmanın başında olsada yesekcokacimcoook
merhaba kıslar bende kayseriliyim benide aranıza alırmısınız?

hoşgeldin canım alırız walla

kıslar cabuk girdim demi bak eskidim bile şahdım şabaz oldum derler yaakaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

Melonim ordan bakma yaz bişeyler :)))
Napıyon hiç sesin çıkmıyo

sabahtan beri yazıyom anam daha nörüyüm başka yada dur halay çekiiim sana:teytey::teytey::teytey:

nette sorun var düşüp duruyorum

kaydirigubbakcemile3
Yok kız sana demedim melonime dedim :)
O kendini bilio :jeyyar:

sabahtan beri yazıyom anam daha nörüyüm başka yada dur halay çekiiim sana:teytey::teytey::teytey:

nette sorun var düşüp duruyorum

Ay cok komik cok guldum yav meloniler ikilendi. :roflol:

Ne yiyon kiz dilooo merak ettim.

Melonim ordan bakma yaz bişeyler :)))
Napıyon hiç sesin çıkmıyo

güzel hatunlar has hatunlar.. okuya okuya bitiremedim ki .. diloom yakaladı süperdi walla:) yeniler hoşgelmişler .. melony derken dam dedim bana triplik konu ..kesin karısısacaz haha ha bu arada pişiyorum hala bembeyazım millet böcük gibi kararmışş güneş doğuyo ben dört duvara güneş batıyo ben acık havaya .. nollluyomm anlamadım siz naaaptınız bacılaarralkisalkisalkis

gel tanısak da sonrada küsme moduna grmiyimm :( ben meloni senin nikinin okunuş hali haha:)

Back