• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bi el atın benim bi işim var :sinifsinif:
Bizim iş yeri aylık dergi çıkartıyo bu ayki dergiye ben yazı yazacam sağlıkla ilgili.
Bundan önce tansiyon bel ağrılar ile ilgili iki yazı yazdım.
Şimdi ne yazsam acaba.CADIARZUkafamçokkarıştı
Organ bağışıCADIARZU
Ramazanda ki beslenme ile ilgili bişey CADIARZU
Veya ne olabilir bi fikriniz var mı_?

Kızlar bi el atın benim bi işim var :sinifsinif:
Bizim iş yeri aylık dergi çıkartıyo bu ayki dergiye ben yazı yazacam sağlıkla ilgili.
Bundan önce tansiyon bel ağrılar ile ilgili iki yazı yazdım.
Şimdi ne yazsam acaba.CADIARZUkafamçokkarıştı
Organ bağışıCADIARZU
Ramazanda ki beslenme ile ilgili bişey CADIARZU
Veya ne olabilir bi fikriniz var mı_?

bence önce tansiyon ve bel ağrıları ile ilgili yaz. ramazan içinde de beslenme ile ilgili yazarsın CADIARZU

Canim agustosta cikiyorsa ramazanda beslenme ile ilgili yazman tam isabet olur.

selam kızlarr ben aslen kayseriliyim 1 yıl oldu alanyaya geleli burdan biri ile evlendim ama içim kayseri hasreti ile yanıyo umarım bu topik hasretime su serper opuyorumnanaktan

selam kızlarr ben aslen kayseriliyim 1 yıl oldu alanyaya geleli burdan biri ile evlendim ama içim kayseri hasreti ile yanıyo umarım bu topik hasretime su serper opuyorumnanaktan

hoşgeldin vereliniortakbuyrunnnnnnnnn
aah ahh ben de antalyada olsam :smiley-cool:

Hoşgeldin aramıza
Selam vern kaçıyo daha gelen olmuyo sen kalıcı ol bari kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin vereliniortakbuyrunnnnnnnnn
aah ahh ben de antalyada olsam :smiley-cool:

hoşbuduk canım ne antalyası alanyası yanıyo buralar bildiğiniz gibi deil keşke bende orda olsam bağımda küfül küfül esse çok özledim geleceğim inşallah bu ayın 20 sinekaydirigubbakcemile4

hoşbuduk canım ne antalyası alanyası yanıyo buralar bildiğiniz gibi deil keşke bende orda olsam bağımda küfül küfül esse çok özledim geleceğim inşallah bu ayın 20 sinekaydirigubbakcemile4

bende bağdayım. antalyaya gideceğim gün için gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3
ama evet buralar süper esiyo. antalyayı çok seviyorum ama sıcağına ve nemine hala alışamadım. gidince denizden çıkmam artık kaydirigubbakcemile2

bende bağdayım. antalyaya gideceğim gün için gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3
ama evet buralar süper esiyo. antalyayı çok seviyorum ama sıcağına ve nemine hala alışamadım. gidince denizden çıkmam artık kaydirigubbakcemile2

annemelrde bağda suan bizim bağ erkilette bende gelince bağdan inmem herhalde antayay ya mı geliyosunuz yoksa alanya mı alanya ya gelirseniz beklerim

walla kaçmam inşallah burdayım siz aranıza aldıktan sonra seve seve kalırımopuyorumnanaktanhihoyyyt

Ayy geldiğinde buluşma yapalım ozman delikafadulden
Bendenizz :çok üzgünüm: sen gelebilrmisin ki.:sinifsinif: :sinifsinif:
Yaaa ne kadar kalacaksın geldiğinde.

annemelrde bağda suan bizim bağ erkilette bende gelince bağdan inmem herhalde antayay ya mı geliyosunuz yoksa alanya mı alanya ya gelirseniz beklerim

kemere gideriz genelde.
alanyayada iki defa gittim. akşam kaleden yürüye yürüye inme:icecream:yi çok seviyorum. manzara süper oluyo

Ayy geldiğinde buluşma yapalım ozman delikafadulden
Bendenizz :çok üzgünüm: sen gelebilrmisin ki.:sinifsinif: :sinifsinif:
Yaaa ne kadar kalacaksın geldiğinde.

canım ramazan sonuna ancak kesin dönüş yaparız eve. arada eve gidiyoruz ama tek başıma olmuyorum biliyorsunuz. benim buluşmaya gelmem imkansız :çok üzgünüm:

Back