Kayserili anne adayları hadi buyrun?

NUR25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
120
0
arkadaşlar buyrun paylaşalım dr kim hangi hastaneye gidiyosunuz hamileliginiz kaçıncı haftada

canım ben daha hamıle degılım ama cabalıyorum kalmak ıcın.. :) hamıle kaldıgım an topiğine eşlik ederım memnunıyetle :)

bende hamile değilim ama çalışmalara başladım
şuan izmirde yaşıyorum ama kayseriliyim :KK70:

bende kayseriliyim 1 oğlum var buara 2.ye şüphelerim var bakalım yakında belki olurum bu topikte bende sen hamişmisin kaç aylık

kızlar hoşgeldiniz bende 2 yıllık evliyim 6 haftalık hamişim allah tüm isteyenlere nasip etsin

slm kızlar
ilk bebeğime hamileyim bugün 36+5 haftalığız...doğumumuz yaklaştı kızım olcak allah nasip ederse
erciyes hastanesine gidiyorum tüm kontrollerimde oraya gittim doktorumda Çetin Arık doğumuda orda yapcam...

hayırlsıyla kucağınıza alın bebişlerinizi bende oğlumu erciyes hast.doğurdum sezeryan ile dr da zerrin gezgindi çok iyi biir dr tavsiye ederim..buara 2.düşünüyoduk ama dün adet oldum malesef hayırlısı bakalım

canım ben emekli sandıgına baglıyım eşim asker dolayısı ile asker hastanesina gidiyorum.birde cahit beye gittim melikgazi hastanesi

bende hamiş diilim ama olmaya çabalıorum..
erciyes hastanesi çetin arıka gidiorm..
bu cumartesi yine gitcem umarım güzel haberler alırım

kızlar özel ercıyesde cumartesı günleride doktorlar oluyomu

nur cahit bey nasıl memnunmusun bende 2.ona gitmeyi düşünüyorum evimde yakın diye

X