Kayseri’de silikon taktıran var mı

Luteb1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
129
133
31
merhabalar ben Kayseri’de yaşıyorum göğüslerime silikon taktırmak istiyorum acaba şehir hastanesi veya fakültede silikon taktıran varmı? Varsa ne zaman yaptırdığını hangi doktor ve fiyat bilgisi verebilir mi rica etsem. Önceliğim devlet ama özelde uygun fiyatlı yaptıran varsa onlar da Bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkürler

merhabalar ben Kayseri’de yaşıyorum göğüslerime silikon taktırmak istiyorum acaba şehir hastanesi veya fakültede silikon taktıran varmı? Varsa ne zaman yaptırdığını hangi doktor ve fiyat bilgisi verebilir mi rica etsem. Önceliğim devlet ama özelde uygun fiyatlı yaptıran varsa onlar da Bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba ben 7 Ocakta Acibadem de Umut Ozbebite ameliyatimi oldum.16.günüm bugun.12 bin liraya oldum.Doktor cok iyi hatta bana hediye botoks ve karbon peeling yapti.Botoks mukemmel oldu bugune kadar niye yaptirmamisim bilmiyorum.

15.02.2019 da fakültede oldum İrfan hocayla mentor marka silikon kullanıldı 375 CC 2500 TL hastaneye 5500 de silikon ücreti ödedim

İlk gün çok ağrılı geçti ki nazli biri drgilim normalde ilk iki gün tek başıma hareket edemedim maalesef yatıp kalkmak çok zor bugün 5. Gün hala devam ediyor hareketlerim kisitli

X