- Konu Sahibi Lovelyangel
çok güzel olacak inşallah ben de bir arkadaşımla geleceğim. onun da 2,5 yaşında bir oğlu var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olacak inşallah ben de bir arkadaşımla geleceğim. onun da 2,5 yaşında bir oğlu var
tanışmaya gelen arkadaşlar teşekkür ederim her ne kadar oğlum burnumdan getirse de sizlerle tanışmak güzeldi![]()
Oğluşun suçu yok annesi yaa uykusu gelmiş naapsın![]()
2. Buluşmayı uyku saatlerini göz önünde bulundurarak yapalım
ben pek katılamadım ama güzeldi tanışmak. inşallah daha müsait bir zamana
merhabalar bende kayseri de yaşıyorum
oyun grubu arıyorum kızımı 2 saat bırakıp gelmek istiyorum 2010 eylül doğumlu bir kızım var ve konuşamadığı için oyun grubu arayışı içine girdikj ama koskoca kayseride oyun grubu yok kreşler kabul etmiyor yarım gün ya da tam gün çalışıyorlar
sizlerin bildiği duyguğu bir yer var mı??
mrb canım hoşbulduk sağolMerhaba, hoş geldin canım bizde bulamadık,Kayserili arkadaşlarla buluşma ayarladık görüştük ama hala grup ayarlanmadı.
mrb canım hoşbulduk sağol
grup ayarlansa nerde oynatacağız çocukları evde mi? parkta mı avm ler demi düşündünüz mü hiç ?
çok kötü ya kayseride bir oyun grubu olmaması
şekercanlar kreş evime çok yakın ona gittim 2 saat alabilir misiniz diye hayır dediler ya yarım gün ya tam gün alıyorlarmş
fiyatlarıda yarım 550 tam 650 tl dediler.
ayy memleketimmmm bayanlar kayseri olunca dikkatimi çekti bekarım çocuğumda yok doğal olarak ama size bir selam vereyim dedim:))
bu arada tuna caddesinin arkasında yani erciyesevlerde ziraat bankasının yanındaki kreş kabul ediyor diye biliyorum hatta gece de bırakanlar var diye duymuştum arkadaşım orada çalışıyordu sadece duyum bendeki:))
anladım cnm hbr alınca benide bilgilendirirsen sevinirim burtide bende varım bu aradailk buluşmada benim oğlum çok huzursuzdu uyku saatini denk geldi kızlarla çok konuşamadım nurturiadanda arkadaşlar vardı neye karar verildi bilmiyorum
ayy memleketimmmm bayanlar kayseri olunca dikkatimi çekti bekarım çocuğumda yok doğal olarak ama size bir selam vereyim dedim:))
bu arada tuna caddesinin arkasında yani erciyesevlerde ziraat bankasının yanındaki kreş kabul ediyor diye biliyorum hatta gece de bırakanlar var diye duymuştum arkadaşım orada çalışıyordu sadece duyum bendeki:))
anladım cnm hbr alınca benide bilgilendirirsen sevinirim burtide bende varım bu arada
kızlardan ses çıkmadı tekrar görüşme olmadı sanırım yaz geliyor ben yazın buralarda olmuyorum eylüldede oğlumla kursa başlıycaz
memlekete mi gidiceksiniz?
eylülde ne kursuna başlıyorsunuz?