• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kayseride nişan salonları hakkında

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

semen38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
122
0
96
Kayseri
Merhaba arkadaşlar , kayseri de yaşayan ve bana burada ki nişan salon fiyatları hakkında ilgisi bilgisi , bu konuda bana yardımcı olabilecek var mi çok pahalı olmasını istemiyorum konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama :|

vayyyy gadasını aldığım hemşeriiiiimmmm :16:
ben sana yardım edeyim canım benim :) hani üst geçit var ya biliyor musun orayı onun altında polis yeri var ve ondan sonra bir tesis var da adı aklıma gelmedi şimdi orası hem küçük hem de uygun diye biliyorum

vayyyy gadasını aldığım hemşeriiiiimmmm :16:
ben sana yardım edeyim canım benim :) hani üst geçit var ya biliyor musun orayı onun altında polis yeri var ve ondan sonra bir tesis var da adı aklıma gelmedi şimdi orası hem küçük hem de uygun diye biliyorum
Hemşerim saol :1: bildim orayı emniyet tesislerini diyorsun galiba hmm ... Sümer de nişan için kiralaniyormuş 500tl ama boştur orası aslında çok yer var ama tek tek kim fiyat alacak uygun olan çoğu yer talas da ya da ilden mimsin tarafında zor işler ya off ... Başka kayserili kızlar yok mu yahu !

evet hemşerim dediğin gibi sümeri de düşünebilirsin hem merkeze yakın ildem mimsin çooook uzak düşünme bile oraları derim ayrıca küçük yer çok masraflı da olmaz başka da aklıma bi yer gelmiyor tatlım

evet hemşerim dediğin gibi sümeri de düşünebilirsin hem merkeze yakın ildem mimsin çooook uzak düşünme bile oraları derim ayrıca küçük yer çok masraflı da olmaz başka da aklıma bi yer gelmiyor tatlım

Teşekkür ediyorum canım . Çok uzak yerler sıkıntı davetlilerin bulması falan nişan için de çok önemsemiyorum açıkçasi . Sümer ve sadabad şuan aklımdaki hayırlısı bakalım

Teşekkür ediyorum canım . Çok uzak yerler sıkıntı davetlilerin bulması falan nişan için de çok önemsemiyorum açıkçasi . Sümer ve sadabad şuan aklımdaki hayırlısı bakalım

rica ederim canım şurda aynı memleketliyiz lafı mı olur :16: sadabad biraz tıkış tıkış oluyormuş diye duydum gene de sen bilirsin artık neresi uyarsa hayırlı uğurlu olur inşallah allah gönlüne göre versin canım :)

benim de düğünüm kayseri kuşçulu düğün salonu netten gördüm güzel siz hiç gittiniz mi kuşçuluya kızlar :)

benim de düğünüm kayseri kuşçulu düğün salonu netten gördüm güzel siz hiç gittiniz mi kuşçuluya kızlar :)

kuşculu düğün salonu kayseri lisesi arkası değil mi nette gördüm içini kolon var bi tek sıkıntı işte kolon olunca kimse kimseyi göremiyor o var

rica ederim canım şurda aynı memleketliyiz lafı mı olur :16: sadabad biraz tıkış tıkış oluyormuş diye duydum gene de sen bilirsin artık neresi uyarsa hayırlı uğurlu olur inşallah allah gönlüne göre versin canım :)

kuzum zaten çok kişi olmaz nişan olunca büyük olması bana fazla bişey katmayacak çok teşekkür ederim hemşericim benim :16:

kuşculu düğün salonu kayseri lisesi arkası değil mi nette gördüm içini kolon var bi tek sıkıntı işte kolon olunca kimse kimseyi göremiyor o var

bilmiyorum ki cnm ben Kayserili değilim nişanlım Kayserili nette resimlerini gördüm de kolona hiç dikkat etmedim
:26:

Back