uzun süredir araştıryordum allerjilk bünye ve ağrı eşiğim zayıf olduğu için korkuyordum taki ablamla lazere başlayıncaya kadar yeni 7 8 aylık biryermiş prof. ekrem beyin kliniğine gittim önce üzcretsiz kıl takibine başlandı dr olduğu ve üstelik prof olduğunu duyunca gttim.ortama baktım çok hijyenikti hem hormon takibi yapılarak başlandı cihazlara baktım araştırdım soprana ice mükemmeldi hiç acı hissetmedim ztn cihaz bölgede tekmiş alerjiden hap kullanan ben ufacık kızarıklık tahriş olmadı en önemlisi acıydı dün 3.seansımı bitidim kıllarımın yüzde 50si gitmiş durumda:):)ablamında yüzünde hatta dudağında çilleri vardı doğuştan beri ama şuan yüzünde bir leke kalmadı:)onun seansı bitti sanırım benim 3 4 seansım daha var:)kullanmadığımz ürün kalmamıştı ona şaşkınlıktayım.şunun farkına vardım ne konuda olursa olsun asla doktor kontrolünden çıkmıycaksın inasanın içi rahat ediyor:)benim gibi pimpirikli olan biri bile artık soru işaretim kalmadı ama şunuda söyleyeyim azcık üşüyorsun yaptırrken:))))