Siz peki şimdi nereyi tercih ediyorsunuz? Ben de dermiss düşünüyordumkızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. dermiss te koltuk altı 55 genital bölge 140 dediler. şiva yı duydum ama gitmedim muamele kötü diyenler oldu siz ne düşünüyorsunuz? Hem fiyat hem etki açısından yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende gidiyorum öneririm gerçekten kaliteli işini bilen insanlarSiz peki şimdi nereyi tercih ediyorsunuz? Ben de dermiss düşünüyordum
Gerçekten mii çok sevindim doğru tercih olacak o zaman :) fiyat konusu nasılBende gidiyorum öneririm gerçekten kaliteli işini bilen insanlar
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) ben de hormon bozukluğu var bölge miktarı fazla o yüzden sormuştum sağolunDiğer yerlere göre biras pahalı ama kesinlikle orası derim doktor kontrolünde olması çok önemli başka bi yer de de yaptırdım kesinlikle burası derim
Ben de dr.Ayşegül Baykan hanımı öneririm keainlikle harika bir hekim size yardımcı olacaktırLekelerim var benim de kızlar ne yaptıysam geçmiyor ve çoğalıyor çok iyi korumama rağmen önerebileceğiniz bi doktor var mı
İğneli yapıyorlar mı yüz için?Paket yok onlarda bölge bölge fiyat veriyorlar ve tüyün yoğunluğuna göre fiyat veriliyor o yüzden siz bi görüşün fiyat konusunda şimdi ne desem yalan olur ben sadece yüz yaptırıyorum
Tekden HastanesiNerde bu doktor hangi hastane
Tamamdır teşekkür ederimÇene bölgesine igneli yapıyorlar biyiga yapmıyorlar yanağa da yapmıyorlar
Ben gittim ve hala devam ediyorum...Her konuda Çok memnunum...Kesinlikle tavsiye ederim...Taies diye bir yer varmis bende oraya giden var mi diye soracaktim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?