• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kayseri'de Lazer Epilasyon

Bende hamile kalmadan önce soepe gidiyordum. Genital bölge ve kol altına memnundun 4. Seans ta kaldım %70-80 bitti diyebilirim.
Hormonlarımın etkisiyle nilw fazla coşmadılar şuan için. Seans fyatı 90 la başladım yıl sonu indirimi gibi bişeyle 75 le devam ediyordum...

Arkadaşlar size tavsiyem lütfen doktor olan bi yere gidin ben öyle bi hata yaptım sakın ola sakın siva estetic palace mavi ışık gibi yerler bildiğini zannedip milletin sağlığıyla oynamaktan başka bi şey yapmayan şarlatanlar bende artık doktor olan bi yer tercih ediyorum ağzım yandı tabi sura bura diyemem size ama doktor olması önemli!

kızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. dermiss te koltuk altı 55 genital bölge 140 dediler. şiva yı duydum ama gitmedim muamele kötü diyenler oldu siz ne düşünüyorsunuz? Hem fiyat hem etki açısından yardımcı olursanız çok sevinirim.
Siz peki şimdi nereyi tercih ediyorsunuz? Ben de dermiss düşünüyordum

Diğer yerlere göre biras pahalı ama kesinlikle orası derim doktor kontrolünde olması çok önemli başka bi yer de de yaptırdım kesinlikle burası derim

Lekelerim var benim de kızlar ne yaptıysam geçmiyor ve çoğalıyor çok iyi korumama rağmen önerebileceğiniz bi doktor var mı

Diğer yerlere göre biras pahalı ama kesinlikle orası derim doktor kontrolünde olması çok önemli başka bi yer de de yaptırdım kesinlikle burası derim
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) ben de hormon bozukluğu var bölge miktarı fazla o yüzden sormuştum sağolun

Paket yok onlarda bölge bölge fiyat veriyorlar ve tüyün yoğunluğuna göre fiyat veriliyor o yüzden siz bi görüşün fiyat konusunda şimdi ne desem yalan olur ben sadece yüz yaptırıyorum

Back