• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kayseri'de Lazer Epilasyon

Canım ben yaptırmadım ama bi ara çok araştırdım arkadaşlarım hep estetikavita ya gidiyo zaman zaman da büyük indirimler yapıyo. İki tane alet kullanıyorlarmış kılların kalınlık yoğunluk rengine göre ben eşim izin vermediği için gitmedim.kuzenimde simetriye gitti oda çok memnun kaldığını söylemişti

Arkadaşlar selam. Ben 6 seans Taiese gittim ama berbatlar. Dermise giden cok arkadaslarım var gittim bilgi aldım ve yaptıran arkadaslarım da cok memnunlar. pazartesi kampanyadan yararlanıp kaydolacagım.
Taiesten bahsedeyim size. Tüm vücut seans aldım. Seansların biri regl dönemine gelince iki ay ileriye randevu veriyorlar. Söyledikleri tek sey de cok yogun calısıyoruz cümlesi. işi tamamen ticarete dökmüş, kaliteli hizmet vermeyi unutmuşlar. Seans aralarında kontrol yapmıyorlar. Ayrıca tüm vücut seansı parçalamıyorlar. Bunun yerine attıkca daha cok ileri atıyorlar tarihleri. Yani yaptırdıgınız lazerin hiçbir hayrı kalmıyor. Son seansta o kadar özensiz oldular ki hiç yapılmamıs gibi oldu tekrardan. Kısacası tavsiye etmiyorum paranıza yazık.

Ha bir de bahsetmeyi unuttuğum bir konu daha var. Taies'te sürekli makinalar bozuluyor. makina bozuk diye bir ay bekletildik. Son seansımda da bozuk makine ile lazer yaptı.

merhaba arkadaşlar,ben geçen yıl lazer epilasyon araştırması yaptım.Bir çok merkezle görüştüm hatta 1-2 seans da yaptırdım.Sonra arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine clinic estetik ve güzellik merkezine gittim.3-4 seans da çok güzel sonuç aldım.çalışanları çok ilgili ve işlerini çok iyi yapıyolar.tavsiye ederim herkese.

merhaba arkadaşlar,ben geçen yıl lazer epilasyon araştırması yaptım.Bir çok merkezle görüştüm hatta 1-2 seans da yaptırdım.Sonra arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine clinic estetik ve güzellik merkezine gittim.3-4 seans da çok güzel sonuç aldım.çalışanları çok ilgili ve işlerini çok iyi yapıyolar.tavsiye ederim herkese.
Clinic estetikle fiyatlar nasıl acaba genital bölge ve bacaklar

mavi ışıga gidiyorum kızlar alpaslanda randevu ve epilasyon da gayet güzel sonçlar aldım ilgi alakada güzel ben begendim

kızlar ben şiva ya 2 seans yaptırdım ama düzenli gitmedim fakat yüzüme jilet sürdü aptallar :/// tüyler her yere yayıldı şimdi başka yerler başka çareler arıorum maalesef :(

romantik mavi ışıkta tüm vucutta kampanya var o kampanyadan faydalandım ilk seansım dan sonra dökülmeler gayet güzel kullanılan cıhaza gerçekten önem verin araştırın sonucta bi dunya para veriyoruz ve çoğu yer uyutmalı cıhaz kullanıp sonuc gormuşuz gibi gönderiyor sonra tekrar tuyler uyanıyor kıl koklerınız kapanmıyor soguk uflemelı cıhazlarda soguk ufledıgı ıcın seansları uzatıyor kıl kökunun kapanmasını uzatıyor dıye duydum

ayrıca yuzu bende araştırdım hatta yaptırmakta ıstedım fakat gıttıgım yer yapmadılar kesınlıkle yüze işlem yapmadıklarını soyledıler kolejen sıvı oldugu ıcın yuzde tuy bıtmedıgı gıbı ayva tuylerımızıde canlandırıyormus ve yanma rıskının en yuksek oldugu yer yüzümüzmuş bide jilet felan çok kötü yapmış geçmiş olsun size =(

romantik mavi ışıkta tüm vucutta kampanya var o kampanyadan faydalandım ilk seansım dan sonra dökülmeler gayet güzel kullanılan cıhaza gerçekten önem verin araştırın sonucta bi dunya para veriyoruz ve çoğu yer uyutmalı cıhaz kullanıp sonuc gormuşuz gibi gönderiyor sonra tekrar tuyler uyanıyor kıl koklerınız kapanmıyor soguk uflemelı cıhazlarda soguk ufledıgı ıcın seansları uzatıyor kıl kökunun kapanmasını uzatıyor dıye duydum

merhaba sedacım mavi ışık'ı hiç duymadım ben açıkçası. şiva iyi dediler ama kaç ay önce yapyığı lazerin yanıkları hala duruyo yüzümde o yüzden başka yer araştırmasına çıktım :(

ayrıca yuzu bende araştırdım hatta yaptırmakta ıstedım fakat gıttıgım yer yapmadılar kesınlıkle yüze işlem yapmadıklarını soyledıler kolejen sıvı oldugu ıcın yuzde tuy bıtmedıgı gıbı ayva tuylerımızıde canlandırıyormus ve yanma rıskının en yuksek oldugu yer yüzümüzmuş bide jilet felan çok kötü yapmış geçmiş olsun size =(
teşekkür ederim maalesef öyle oldu :( siz önce şiva ya sonra mavi ışıka gittiniz galiba öyle mi

siz nerenize yaptırdınız ve fiyatı nedir acaba? mavi ışık internet sitesi yok galiba ben bulamadım

Ben paket aldım tüm vucut ta indirim vardı ve sanırım referanslı müşterilere devam ediyor öğrene bilirim bu paket icrrisin de tüm kol tüm bacak kol altı genital var nakit odeme yaptım 1200 TL ödedim karta taksit te yapılıyor ama oda taksit sayısı cok olursa biraz fiyat oynatıyorlar Türkiye geneli şubeleri var kurumsal bir yapısı var mavi ışığın tavsiye arkadaşımın referansıysa bi çaylarını içmeye gittim sorularıma olumlu yanıtlar aldım ikna ettiler ama dediğim gibi memnunum şimdilik bir sorunla karşılaşmadım ama referanslı gidin çunki fiyat değişiyor illaki birileri on ayak olunca bi bakmak isterseniz isminizi bırakırım ben onlara hatta tel no verin aratayım tanidigim mis gibi

Ben paket aldım tüm vucut ta indirim vardı ve sanırım referanslı müşterilere devam ediyor öğrene bilirim bu paket icrrisin de tüm kol tüm bacak kol altı genital var nakit odeme yaptım 1200 TL ödedim karta taksit te yapılıyor ama oda taksit sayısı cok olursa biraz fiyat oynatıyorlar Türkiye geneli şubeleri var kurumsal bir yapısı var mavi ışığın tavsiye arkadaşımın referansıysa bi çaylarını içmeye gittim sorularıma olumlu yanıtlar aldım ikna ettiler ama dediğim gibi memnunum şimdilik bir sorunla karşılaşmadım ama referanslı gidin çunki fiyat değişiyor illaki birileri on ayak olunca bi bakmak isterseniz isminizi bırakırım ben onlara hatta tel no verin aratayım tanidigim mis gibi

öncelikle teşekkür ederim :) doktoruma muayeneden sonra yaptırıp yaptıramayacağımı sorup sizinle tekrar iletişim kurarrım. veee sizin fiyat çok çok uygun olmuş yüzde dahil olursa bende gidebilirim oraya ama orda da uzman doktor varsa ona yaptırmak istiyorum.çünkü normal çalışanşardan dilim yandı çokk :(

merhaba mavi ışık nerede acaba yer olarak ve doktormu yapiyor normal çalişan guzellik uzmanımı.iyi bir sonuç aldinizmi şuan tuyleriniz ne drumda

:KK20:arkadaşalr ayrıca kayserideki sayonoradan uzak durun gidecek birileri varsa eğer sakın göndermeyin.lanet bi yer. sizi bol miktarda kıl sahibi yapıp gönderirler uyarayım.ben mağdurum verdiğim para haram olsun:KK62:
bende aynı durumu yaşamıştım orda senet imzalatmışlarıd ertesi gün zorla iptal ettirdim üstüne paramı da vermediler bir seans lazer uygulayıp gönderdiler bir de üstüne tehdit etmişlerdi. orayı bıraktım her neyse zor kurtulduk ama başka bir yerde 9 seans alex. yaptırdım gayet memnundum ama son seans da hiç memnun kalmadım ve hala azalmadı bitmedi bu tüyler

Back