Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Clinic estetikle fiyatlar nasıl acaba genital bölge ve bacaklarmerhaba arkadaşlar,ben geçen yıl lazer epilasyon araştırması yaptım.Bir çok merkezle görüştüm hatta 1-2 seans da yaptırdım.Sonra arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine clinic estetik ve güzellik merkezine gittim.3-4 seans da çok güzel sonuç aldım.çalışanları çok ilgili ve işlerini çok iyi yapıyolar.tavsiye ederim herkese.
romantik mavi ışıkta tüm vucutta kampanya var o kampanyadan faydalandım ilk seansım dan sonra dökülmeler gayet güzel kullanılan cıhaza gerçekten önem verin araştırın sonucta bi dunya para veriyoruz ve çoğu yer uyutmalı cıhaz kullanıp sonuc gormuşuz gibi gönderiyor sonra tekrar tuyler uyanıyor kıl koklerınız kapanmıyor soguk uflemelı cıhazlarda soguk ufledıgı ıcın seansları uzatıyor kıl kökunun kapanmasını uzatıyor dıye duydum
teşekkür ederim maalesef öyle oldu siz önce şiva ya sonra mavi ışıka gittiniz galiba öyle miayrıca yuzu bende araştırdım hatta yaptırmakta ıstedım fakat gıttıgım yer yapmadılar kesınlıkle yüze işlem yapmadıklarını soyledıler kolejen sıvı oldugu ıcın yuzde tuy bıtmedıgı gıbı ayva tuylerımızıde canlandırıyormus ve yanma rıskının en yuksek oldugu yer yüzümüzmuş bide jilet felan çok kötü yapmış geçmiş olsun size =(
ayrıca yuzu bende araştırdım hatta yaptırmakta ıstedım fakat gıttıgım yer yapmadılar kesınlıkle yüze işlem yapmadıklarını soyledıler kolejen sıvı oldugu ıcın yuzde tuy bıtmedıgı gıbı ayva tuylerımızıde canlandırıyormus ve yanma rıskının en yuksek oldugu yer yüzümüzmuş bide jilet felan çok kötü yapmış geçmiş olsun size =(
Ben paket aldım tüm vucut ta indirim vardı ve sanırım referanslı müşterilere devam ediyor öğrene bilirim bu paket icrrisin de tüm kol tüm bacak kol altı genital var nakit odeme yaptım 1200 TL ödedim karta taksit te yapılıyor ama oda taksit sayısı cok olursa biraz fiyat oynatıyorlar Türkiye geneli şubeleri var kurumsal bir yapısı var mavi ışığın tavsiye arkadaşımın referansıysa bi çaylarını içmeye gittim sorularıma olumlu yanıtlar aldım ikna ettiler ama dediğim gibi memnunum şimdilik bir sorunla karşılaşmadım ama referanslı gidin çunki fiyat değişiyor illaki birileri on ayak olunca bi bakmak isterseniz isminizi bırakırım ben onlara hatta tel no verin aratayım tanidigim mis gibi
merhaba mavi ışık nerede acaba yer olarak ve doktormu yapiyor normal çalişan guzellik uzmanımı.iyi bir sonuç aldinizmi şuan tuyleriniz ne drumdaBen paket aldım tüm vucut ta indirim vardı ve sanırım referanslı müşterilere devam ediyor öğrene bilirim bu paket icrrisin de tüm kol tüm bacak kol altı genital var nakit odeme yaptım 1200 TL ödedim karta taksit te yapılıyor ama oda taksit sayısı cok olursa biraz fiyat oynatıyorlar Türkiye geneli şubeleri var kurumsal bir yapısı var mavi ışığın tavsiye arkadaşımın referansıysa bi çaylarını içmeye gittim sorularıma olumlu yanıtlar aldım ikna ettiler ama dediğim gibi memnunum şimdilik bir sorunla karşılaşmadım ama referanslı gidin çunki fiyat değişiyor illaki birileri on ayak olunca bi bakmak isterseniz isminizi bırakırım ben onlara hatta tel no verin aratayım tanidigim mis gibi
bende aynı durumu yaşamıştım orda senet imzalatmışlarıd ertesi gün zorla iptal ettirdim üstüne paramı da vermediler bir seans lazer uygulayıp gönderdiler bir de üstüne tehdit etmişlerdi. orayı bıraktım her neyse zor kurtulduk ama başka bir yerde 9 seans alex. yaptırdım gayet memnundum ama son seans da hiç memnun kalmadım ve hala azalmadı bitmedi bu tüylerarkadaşalr ayrıca kayserideki sayonoradan uzak durun gidecek birileri varsa eğer sakın göndermeyin.lanet bi yer. sizi bol miktarda kıl sahibi yapıp gönderirler uyarayım.ben mağdurum verdiğim para haram olsun