Kayseri'de bildiğiniz en iyi Lazer Epilasyon merkezleri neresi. bilen kişiler tecrübelerini yazabilirler mi?
sevgi de seans ücretleri ne kadar? hangi bölgene yapırıyorsun?
tüylerin nasıldı senin? ben de yüzüme düşünüyorumda ondan soruyorum. tüylerinin öncekine göre şimdiki durumu nasıl? bilgi verebilirmisin ?
Tüylerim çok sert ve siyahtı yoğundu,zaten böyle olunca lazer etkili oluyor. 6 seans oldu benim gayet memnunum azaldı ve inceldiler. Yüz bölgesinde yüzde yüz bitme zaten çok zor ama ben azalmasınada razıydım zaten. Uzun bir süreç olacağını söylediler. Diğer bölgelerde 8 seans kadar yapılınca tamamen biterken yüz bölgesinde 12 seansta olsa bitmeyebileceğini söylediler. ilk başta ayda bir gidiyordum ama artık iki ayda bir gidiyorum çünkü ancak çıkıyor. baya azaldı inceldi ve uzun süre temiz kalmaya başladı. Başka aklına takılan birşey olursa cevaplayabilirim.
anladım çpk sağol cevabın için. benim dudak üstünde ki tüylerim çok sert ve siyahtı, bu yüzden başladım daha yeni epilasyona. yüzümdekiler de çok göze batmıyor fakat rahatsız ediyor beni biraz, ilk önce dudak üstüm biraz gitsin sonra yüzüme başlamayı düşünüyorum ben.. peki jilete vuruyorlar mı yüzünü? ilk seans tan kaç gün sonra döküldü tüylerin ?
Tüylerim çok sert ve siyahtı yoğundu,zaten böyle olunca lazer etkili oluyor. 6 seans oldu benim gayet memnunum azaldı ve inceldiler. Yüz bölgesinde yüzde yüz bitme zaten çok zor ama ben azalmasınada razıydım zaten. Uzun bir süreç olacağını söylediler. Diğer bölgelerde 8 seans kadar yapılınca tamamen biterken yüz bölgesinde 12 seansta olsa bitmeyebileceğini söylediler. ilk başta ayda bir gidiyordum ama artık iki ayda bir gidiyorum çünkü ancak çıkıyor. baya azaldı inceldi ve uzun süre temiz kalmaya başladı. Başka aklına takılan birşey olursa cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?