Lazer Epilasyon Kayseri'de Lazer Epilasyon

ben şiva ya gidiyorum daha yeni başladım. dudak üstüne yaptırıyorum. en iyi şiva ve dermis diye duydum. avrupa hastanesine giden arkadaşlarımda var memnunlar.

tüylerin nasıldı senin? ben de yüzüme düşünüyorumda ondan soruyorum. tüylerinin öncekine göre şimdiki durumu nasıl? bilgi verebilirmisin ?

tüylerin nasıldı senin? ben de yüzüme düşünüyorumda ondan soruyorum. tüylerinin öncekine göre şimdiki durumu nasıl? bilgi verebilirmisin ?

Tüylerim çok sert ve siyahtı yoğundu,zaten böyle olunca lazer etkili oluyor. 6 seans oldu benim gayet memnunum azaldı ve inceldiler. Yüz bölgesinde yüzde yüz bitme zaten çok zor ama ben azalmasınada razıydım zaten. Uzun bir süreç olacağını söylediler. Diğer bölgelerde 8 seans kadar yapılınca tamamen biterken yüz bölgesinde 12 seansta olsa bitmeyebileceğini söylediler. ilk başta ayda bir gidiyordum ama artık iki ayda bir gidiyorum çünkü ancak çıkıyor. baya azaldı inceldi ve uzun süre temiz kalmaya başladı. Başka aklına takılan birşey olursa cevaplayabilirim.

anladım çpk sağol cevabın için. benim dudak üstünde ki tüylerim çok sert ve siyahtı, bu yüzden başladım daha yeni epilasyona. yüzümdekiler de çok göze batmıyor fakat rahatsız ediyor beni biraz, ilk önce dudak üstüm biraz gitsin sonra yüzüme başlamayı düşünüyorum ben.. peki jilete vuruyorlar mı yüzünü? ilk seans tan kaç gün sonra döküldü tüylerin ?

Rica ederim, jilet falan vurmadılar direk lazer uyguladılar,ilk seanstan sonra 7-8 gün içinde döküldü zaten diğer seanslarda inceldiği için hiç rahatsız etmedi sadece ilk seanstan sonra dökülme süreci biraz zor oldu belli oluyodu

kızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. dermiss te koltuk altı 55 genital bölge 140 dediler. şiva yı duydum ama gitmedim muamele kötü diyenler oldu siz ne düşünüyorsunuz? Hem fiyat hem etki açısından yardımcı olursanız çok sevinirim.

biraz gec yazdım ama bende yaptırmak istiyorum. suan nasıl yüzün memnun musun.

ben prof kontrolünde yaptırıyorum siteye yeni katıldım ama önceden takip edeyordum 3.senasda yarısı yok ağrı ztn yok cihaz tekmiş tavsiye ederim:)

arkadaşlar varsa birileri acil cvplasın lütfen.bel bölgemden lazere girdim.sevgi hastanesinin ikinci şubesiymiş.korkuyorum çoğalma olursa diye.ilk seansa girdim kontrolüne henüz gitmedim.memnun kalır mıyım.çok esmer olmasada esmer bi bayanım tüylerimde uzun ve siyahtı.siyah tüyler etrafındaki ayva tüylerinde artma olur mu.elemanlar iyi mi.
daha önce güneş hastanesinde lazere giren oldu mu korkuyorumda

arkadaşalr ayrıca kayserideki sayonoradan uzak durun gidecek birileri varsa eğer sakın göndermeyin.lanet bi yer. sizi bol miktarda kıl sahibi yapıp gönderirler uyarayım.ben mağdurum verdiğim para haram olsun

Sevgi hastanesini onerenler olmuş ama adı falan değişmiş sanırım kızlar ya.internetten arattim ama farklı merkezler cikiyor. Siva dermiss diyenler de var. Bi an önce baslamam lazım yaa. Kayseride lazere devam eden tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar bi yardimci olsalaarr

Kizlar benee yardim istiyorumm hangisi iyi bide fiyatlari hakkinda bilgi verebilirmisiniz

kızlar şu an kayserıde tavsıye edecegınız bır yer varmı? lutfen yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…