• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kayseri'de kına gecesi için flamingoyu mu önerirsiniz İdeal'i mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aglr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aglr

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
7
1
16
Kayseri
merhabalar ağustos ayı için kına gecesi yeri düşününüyorum.. bu ikisi için henüz fiyat da almadım ama salonlar hakkındaki düşünceler bana yardımcı olacaktır.. buralar da kına yapanlar bana yardımcı olur mu lütfen?

merhabalar ağustos ayı için kına gecesi yeri düşününüyorum.. bu ikisi için henüz fiyat da almadım ama salonlar hakkındaki düşünceler bana yardımcı olacaktır.. buralar da kına yapanlar bana yardımcı olur mu lütfen?

bende bılıyorum fılamıngo evet havuzlu falan ama ufak. talasta gökkusagı var çırağan var:) cok guzel yerler var ama bence yerden onemısı fiyat:) sen once fıyat lıstesı cıkar ole yerlre karar ver ama dıosan fıyat sorun deıl arastrmaya devam et oturdugun semte yakın yerlerede goz at derım

bende bılıyorum fılamıngo evet havuzlu falan ama ufak. talasta gökkusagı var çırağan var:) cok guzel yerler var ama bence yerden onemısı fiyat:) sen once fıyat lıstesı cıkar ole yerlre karar ver ama dıosan fıyat sorun deıl arastrmaya devam et oturdugun semte yakın yerlerede goz at derım

düğünüm 31 ağustosta kısmetse ankara da olcak.. kına içinde burdan bi salon tutmayı düşünüyoruz. küçük olması işime gelmez burda da düğün gibi bişey olcak kısmetse.. ben en iyisi senin sölediğin yerleri de listeme ekleyim ve fiyat sırasına göre ilk üçü aileme danışayım.. çok teşekkür ederim yardımından dolayı..

Back