• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayseride en iyi burun estetiği yapan doktor ?

kızlar ben saffet beye 7 yıl önce yaptırdım kemerliydi kemeri aldı fakat burun sanki ağzımın içine giriyor ve çok kalın umut bey süper burunlar yapıyo ama benim ikinci ameliyat olacağı için fiyat çok yüksek çıktı ben de ayhan Gültekin e yaptırmak istiyorum fiyatı uygun diye aceba kalkık ince bi burun yapabilir mi bana ne dersiniz yaptıran var mı ayhan beye acil cevap

selamlar arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum.. yaptırma sebebimde burmunum küçük yaşlarda kırılmasının etkiside var burnum çok kaba ve şekilsiz gözüküyor sanki bir biber dolması gibi düşünün hatları belli olmayan bir kütle gibi ve bu yüzden burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak işe yararmı istedigim olurmu diyede korkularım var sizce ne yapmalıyım bana hangi doktoru önerirsiniz.. bir kaç arkadaş saffet örsten bahsetti ancak araştırdım memlutiyet çok az genelde memlun değiller ikinci bir operasyona gerek kalmadan en iyi şekilde burun estetiği olmak istiyorum yardım lütfen ..
sakın arkadaşım ben yandım sen yanma

bende 6 ay önce ismi geçen doktorlarla görüştüm saffet bey oldukça soğuk tavırlarıyla ile beni tedirgin etti ve ücret olarak 2oootl (bin) e yapabilecegini söyledi oradan ayrıldıktan birkaç gün sonra onur gürbüz'e gittim allah için çok ilgili davrandı tam evet aradıgım doktor bu demiştimki eşi çıkageldi eşinin burnuda estetikliydi onu görünce bütün sevincim kursagımda kaldı (çok kötüydü ) neyse dedim yaptıgı ameliyatların fotograflarını gördügümde tamamen anladımki aradıgım doktor Onur gürbüz degil bütün hastaların burunlarının tek şekilde yaptıgını farkettim yani kişiye göre degilde herkese aynı şekil burun yapmış estetiğim diye basbas bağırıyor en son fiyatını sordugumda 4000 bin tl dedi acı bademde yapacagını söyledi kararsızlıkla çıktım Okan öztugrana gittim sevgi hastanesine görüşmeye başladık tam 2 dakıka da bugün müsaitseniz sizi ameliyata alabilirim dedi ama ben henüz ikna olmadım bugüne kadar ameliyat olan hastalarınızın fotograflarını görebilirmiyim dedim bana hiçkimsenin fotografını hiçkimseye gösteremiyorum bana güveniyorsanız ameliyat ederim dedi ben bir düşüneyim diyerek çıktım bu orada okan beye fiyat sormayı tamamen unutmuşum üzgünüm hanımlar yani öyle işte ve hala kararsızım :)
umut beye git canım harika yapıyo

Sürekli erteliyorum bende ameliyat olmayı.Korkuyorum herkesin burnu aynı gibi istediğim gibi değil.Fotograf koymayanlar çok fazla.Dün Saffet beyle görüşmeye gittim 2500den başlıyor dedi soğuk samimiyetsiz ve bıkkın görünüyordu :S Cumartesi günü Saffet Beye muayneye gideceğim.İlk ona yaptırmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim.Umut Özbebit ,Ahmet Tuna Eren, İrfan Özyazgancı derken kafam çok karıştı ki benim burnumda kemik eğriliği var ve ucu etli bir burun.Çıldırıcam :) :2:
umut beye git bana dua edersin

ben saffet örs oldum hiç memnun kalmadım kesinlikle tavsiye etmem umut beyide bilmiyorum ama çok iyi araştır derimm..

okan özgür özturan'a olmayın benim burnumu yamulttu sadece kemiği aldı. burnum hala büyük ve nefes alamıyorum artı hala yamuk. revizyon için nuri soysal ve ya emre ilhana olacağım

kızlar ben umut beyden hiç memnun kalmadım kalın ve yamuk yaptı psikolojim daha kötü oldu hiç yaptırmasaymışım bu kadar bozulmazdı

Umut beye ameliyat oldum çok çokta memnunum. Simetriye kontrollere gittiğimde benimle birlikte 3 kişi daha vardı onlarla da konuştum . Onlarda çok memnundu. Burnum eğri oldu diyen kişi burnunun resmini koysun . Ameliyat sonrasi bile ne kadar çok ilgilendi. Alçım çıktıktan sonra bende burnum eğri zannettim. Ödem olduğunu masaj yapmam gerektiğini söyledi. Sürekli de kontrollere gittim . Beni çok olumlu karşıladı. Bu şekilde kalırsa diye korktum. Ama dediği gibi ödemdenmiş . Şuan çok güzel ve çok mutluyum . Hatta bana korkmamam gerektiğini herhangi bir sorun çıkarsa burun benim burnum . Hemen düzeltirim parada almam. Seni öyle zaten gezdirmem dedi . O yüzden işini bu kadar seven ve saygı duyan bir insana çamur atmayın lütfen

Umut beye ameliyat oldum çok çokta memnunum. Simetriye kontrollere gittiğimde benimle birlikte 3 kişi daha vardı onlarla da konuştum . Onlarda çok memnundu. Burnum eğri oldu diyen kişi burnunun resmini koysun . Ameliyat sonrasi bile ne kadar çok ilgilendi. Alçım çıktıktan sonra bende burnum eğri zannettim. Ödem olduğunu masaj yapmam gerektiğini söyledi. Sürekli de kontrollere gittim . Beni çok olumlu karşıladı. Bu şekilde kalırsa diye korktum. Ama dediği gibi ödemdenmiş . Şuan çok güzel ve çok mutluyum . Hatta bana korkmamam gerektiğini herhangi bir sorun çıkarsa burun benim burnum . Hemen düzeltirim parada almam. Seni öyle zaten gezdirmem dedi . O yüzden işini bu kadar seven ve saygı duyan bir insana çamur atmayın lütfen
tugba canım yenı uye oldum gecmıs mesajlarını pek okuyamadım bende amelıyat olmak ıstıyorum belkı ııdır umut ama 8 bın tl ıstedı

selamlar arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum.. yaptırma sebebimde burmunum küçük yaşlarda kırılmasının etkiside var burnum çok kaba ve şekilsiz gözüküyor sanki bir biber dolması gibi düşünün hatları belli olmayan bir kütle gibi ve bu yüzden burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak işe yararmı istedigim olurmu diyede korkularım var sizce ne yapmalıyım bana hangi doktoru önerirsiniz.. bir kaç arkadaş saffet örsten bahsetti ancak araştırdım memlutiyet çok az genelde memlun değiller ikinci bir operasyona gerek kalmadan en iyi şekilde burun estetiği olmak istiyorum yardım lütfen ..
Selam
Ben izmir de ,profesor Ahmet Seyhanı tavsiye edebilirim. Bayan Arkadaşım kendisinde burun amaliyatı oldu,ve güzel yüzüne yakışır doğal bir burun oldu.
Ginede sen araştır tanılmış yıllardır teçrübe edinmiş dr.olsun

bende umut özbebit e ameliyat oldum. üstelik ücüncü ameliyatımdı. ilk ikisini başka bir doktor yaptı kayseri de. burnum mahfoldu . burun ucum çöktü nefes alamaz hale geldim. umut bey kulaktan parça alarak burnuma ekledi . şuan çok memnunum . evet bende çok para ödedim ama değdi. baş ağrılarım geçti nefes alabiliyorum ve harika bir şekli var. burun ameliyatının önemini en iyi yaşayarak anlayanlardan biriyim. hem sağlığım hem psikolojim bozulmuştu. umut beyi şiddetle tavsiye ederim. üstünede hekim tanımıyorum. hem ilgisi hem bilgisi ve özgüveni yüksek biri

bende umut özbebit e ameliyat oldum. üstelik ücüncü ameliyatımdı. ilk ikisini başka bir doktor yaptı kayseri de. burnum mahfoldu . burun ucum çöktü nefes alamaz hale geldim. umut bey kulaktan parça alarak burnuma ekledi . şuan çok memnunum . evet bende çok para ödedim ama değdi. baş ağrılarım geçti nefes alabiliyorum ve harika bir şekli var. burun ameliyatının önemini en iyi yaşayarak anlayanlardan biriyim. hem sağlığım hem psikolojim bozulmuştu. umut beyi şiddetle tavsiye ederim. üstünede hekim tanımıyorum. hem ilgisi hem bilgisi ve özgüveni yüksek biri

burnun düzelmiş ne mutlu sana adına sevindm gercekten ..
önce ki gittgn doktarlar kimdi cnm söyler misin?

Burnunuzdaki problem nekadar ciddi onu bilemiyorum ama bana kayseride cok iyi bir doktor ameliyati kayseride yaptirmamami soyledi.doktorlar para kazanmak icin yapariz derler ama burda kimseye gitme Ankaraya git demisti.Allah razi olsun ondan

Bende 2 kez talihsiz bir ameliyat geçirdim ama 3. Kez umut bey yaptı.ve düzeltti. Keşke ilkbâşta ona yaptırsaydım ama herşey kısmet işte. Şuan çok mutluyum . Şiddetle de tavsiye ederim.

Back