• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayseride en iyi burun estetiği yapan doktor ?

canım memnunmusun resimlerin varsa görebilirmiyim

evet canım çok memnunum 33 günlük resimlerimi ekliyim bak bakalım:) yalnız burnumun ucu çok şiş canım sert masaj yapıyorum :)

Eklentiler

• $Fotoğraf0074.jpg
    $Fotoğraf0074.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 1.476
  • $Fotoğraf0271.jpg
    $Fotoğraf0271.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 2.106
  • $Fotoğraf0277.jpg
    $Fotoğraf0277.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 2.559
  • $Fotoğraf0287.jpg
    $Fotoğraf0287.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 1.913
Son düzenleme:
süpersin valla çok hoş gözüküyo

gerçekten mi canım yaa çok teşekkür ederim doktorum burnuma parça ekledi o daha vücudumla tam birleşmedi burnumun ucu patates gibi :) sende mi ameliyat olmayı planlıyorsun

gerçekten mi canım yaa çok teşekkür ederim doktorum burnuma parça ekledi o daha vücudumla tam birleşmedi burnumun ucu patates gibi :) sende mi ameliyat olmayı planlıyorsun

evet bende olmayı düşünüyorum. kayseriden doktor araştırıyorum. ben nevşehirdeyim.. bide okan özgür özturan tekden hastanesin de onu duydum. araştırıyorum.. sen duydun mu onu

evet bende olmayı düşünüyorum. kayseriden doktor araştırıyorum. ben nevşehirdeyim.. bide okan özgür özturan tekden hastanesin de onu duydum. araştırıyorum.. sen duydun mu onu

evet duydum ama görüşmedim ben saffet örs onur gürbüz ve teoman eskitaşçıoğluyla görüştüm teoaman beyde karar kıldım hemende oldum

Şeksiz şüphesiz UMUT ÖZBEBİT diyorum. 1 ay önce umut bey ameliyat etti benim burnumu suan şişlikler olmasina ragmen arkadaslarim ailem cok begeniyor ;) tabiki bende aynaya baktikca cok mutlu oluyorum onceki halinden eser yok ;) hem cok guzel hem cok dogal. Umut bey bu iste gercekten uzman iyiki umut beyi tercih etmisim :))

kesinlikle irfan hoca.bazı arkadaşlar kbb uzmanına estetik ameliyat olma fikrinden bahsetmiş; Allah aşkına adı üstünde estetik, kbb uzmanları ne zamandan beri estetik üzerine, yeniden yapılandırma üzerine eğitim alıyo.mesela adamın doğuştan burnu yok kulağı yok bunları kim yapıo gidin bi araştırın..örneğin kbb içerdeki tümörü alır şekillendirmeyi plastik cerrah yapar.
atıyorum kıkırdak eksik burnunuzda bunu vücudun çeşitli yerlerinden alıyolar, bunu kbb uzmanı nasıl yapacakmış :P

cnmm ya irfan hocaya sen mi ameliyat oldun? oldusan fotolarını görebililir miyimmm?

Canım ne kadara oldun birde onur bey ne kdr ücret demişti

bende 6 ay önce ismi geçen doktorlarla görüştüm saffet bey oldukça soğuk tavırlarıyla ile beni tedirgin etti ve ücret olarak 2oootl (bin) e yapabilecegini söyledi oradan ayrıldıktan birkaç gün sonra onur gürbüz'e gittim allah için çok ilgili davrandı tam evet aradıgım doktor bu demiştimki eşi çıkageldi eşinin burnuda estetikliydi onu görünce bütün sevincim kursagımda kaldı (çok kötüydü ) neyse dedim yaptıgı ameliyatların fotograflarını gördügümde tamamen anladımki aradıgım doktor Onur gürbüz degil bütün hastaların burunlarının tek şekilde yaptıgını farkettim yani kişiye göre degilde herkese aynı şekil burun yapmış estetiğim diye basbas bağırıyor en son fiyatını sordugumda 4000 bin tl dedi acı bademde yapacagını söyledi kararsızlıkla çıktım Okan öztugrana gittim sevgi hastanesine görüşmeye başladık tam 2 dakıka da bugün müsaitseniz sizi ameliyata alabilirim dedi ama ben henüz ikna olmadım bugüne kadar ameliyat olan hastalarınızın fotograflarını görebilirmiyim dedim bana hiçkimsenin fotografını hiçkimseye gösteremiyorum bana güveniyorsanız ameliyat ederim dedi ben bir düşüneyim diyerek çıktım bu orada okan beye fiyat sormayı tamamen unutmuşum üzgünüm hanımlar yani öyle işte ve hala kararsızım :)

Canım ne kadara oldun birde onur bey ne kdr ücret demişti

bende 6 ay önce ismi geçen doktorlarla görüştüm saffet bey oldukça soğuk tavırlarıyla ile beni tedirgin etti ve ücret olarak 2oootl (bin) e yapabilecegini söyledi oradan ayrıldıktan birkaç gün sonra onur gürbüz'e gittim allah için çok ilgili davrandı tam evet aradıgım doktor bu demiştimki eşi çıkageldi eşinin burnuda estetikliydi onu görünce bütün sevincim kursagımda kaldı (çok kötüydü ) neyse dedim yaptıgı ameliyatların fotograflarını gördügümde tamamen anladımki aradıgım doktor Onur gürbüz degil bütün hastaların burunlarının tek şekilde yaptıgını farkettim yani kişiye göre degilde herkese aynı şekil burun yapmış estetiğim diye basbas bağırıyor en son fiyatını sordugumda 4000 bin tl dedi acı bademde yapacagını söyledi kararsızlıkla çıktım Okan öztugrana gittim sevgi hastanesine görüşmeye başladık tam 2 dakıka da bugün müsaitseniz sizi ameliyata alabilirim dedi ama ben henüz ikna olmadım bugüne kadar ameliyat olan hastalarınızın fotograflarını görebilirmiyim dedim bana hiçkimsenin fotografını hiçkimseye gösteremiyorum bana güveniyorsanız ameliyat ederim dedi ben bir düşüneyim diyerek çıktım bu orada okan beye fiyat sormayı tamamen unutmuşum üzgünüm hanımlar yani öyle işte ve hala kararsızım :)

Sürekli erteliyorum bende ameliyat olmayı.Korkuyorum herkesin burnu aynı gibi istediğim gibi değil.Fotograf koymayanlar çok fazla.Dün Saffet beyle görüşmeye gittim 2500den başlıyor dedi soğuk samimiyetsiz ve bıkkın görünüyordu :S Cumartesi günü Saffet Beye muayneye gideceğim.İlk ona yaptırmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim.Umut Özbebit ,Ahmet Tuna Eren, İrfan Özyazgancı derken kafam çok karıştı ki benim burnumda kemik eğriliği var ve ucu etli bir burun.Çıldırıcam :) :2:

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum.. yaptırma sebebimde burmunum küçük yaşlarda kırılmasının etkiside var burnum çok kaba ve şekilsiz gözüküyor sanki bir biber dolması gibi düşünün hatları belli olmayan bir kütle gibi ve bu yüzden burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak işe yararmı istedigim olurmu diyede korkularım var sizce ne yapmalıyım bana hangi doktoru önerirsiniz.. bir kaç arkadaş saffet örsten bahsetti ancak araştırdım memlutiyet çok az genelde memlun değiller ikinci bir operasyona gerek kalmadan en iyi şekilde burun estetiği olmak istiyorum yardım lütfen ..

burun ameliyatında dr.umut özbebit i tek geçerim. sorun şeklindeyse kbb napsın

burun ameliyatında dr.umut özbebit i tek geçerim. sorun şeklindeyse kbb napsın

en iyi burun estetiğini bence de dr. umut özbebit yapar. çünkü biz sülalecek ona ameliyat olduk. anlayacağınız üzere irsi çekim burundan sıkıntılıyız. ve çok çok memnunuz. benimkinde hiç morluk olmadı sıfır ağrı süper bir ameliyat geçirdim. ameliyat sonrası doktorumun ilgisinden de çok memnun kaldım.

Merhaba arkadaşlar ben Burun ve kulagımdan memmun degilim.Kayseri'de Ahmet tuna eren'i duydum acaba bu doktora ameliyat olan var mı?Memmunmusunuz?Veya başka tavsiyesi olan?

Merhaba arkadaşlar ben Burun ve kulagımdan memmun degilim.Kayseri'de Ahmet tuna eren'i duydum acaba bu doktora ameliyat olan var mı?Memmunmusunuz?Veya başka tavsiyesi olan?

onur gürbüz var ablam stajını onun yanında ypmıştı müthiş biri. gerçekten işinin ehli ve zaten doğal burun yapmasıyla ünlü biri. teoman bey var memorialda onuda çok tavsiye ettiler ben görüşmeye gitmedim sadece duyduğum kadarıyla.

onur gürbüz var ablam stajını onun yanında ypmıştı müthiş biri. gerçekten işinin ehli ve zaten doğal burun yapmasıyla ünlü biri. teoman bey var memorialda onuda çok tavsiye ettiler ben görüşmeye gitmedim sadece duyduğum kadarıyla.

siz oldunuz mu acaba?

benm ameliyatım çok aceleye geldi pek araştırma yapamamıştm zaten ameliyatımdan çok sonra öğrendim bu kişileri. ben mustafa mehmet aykuta yaptırdım burnumu. burun kemiğim sola doğru baya bir yanuktu ve burun ucu kıkırdağımda aksi yönde sağa doğru yamukluk vardı anlayacağınız epey bi zor burnum vardı. mehmet bey o güveni verince yaptırdım şu an memnunum burnumdan.

Back