ben bir ay önce teoman eskitaşçioğluna oldum memorialda çok memnunum :)
canım memnunmusun resimlerin varsa görebilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bir ay önce teoman eskitaşçioğluna oldum memorialda çok memnunum :)
canım memnunmusun resimlerin varsa görebilirmiyim
evet canım çok memnunum 33 günlük resimlerimi ekliyim bak bakalım:) yalnız burnumun ucu çok şiş canım sert masaj yapıyorum :)
süpersin valla çok hoş gözüküyo
gerçekten mi canım yaa çok teşekkür ederim doktorum burnuma parça ekledi o daha vücudumla tam birleşmedi burnumun ucu patates gibi :) sende mi ameliyat olmayı planlıyorsun
evet bende olmayı düşünüyorum. kayseriden doktor araştırıyorum. ben nevşehirdeyim.. bide okan özgür özturan tekden hastanesin de onu duydum. araştırıyorum.. sen duydun mu onu
evet duydum ama görüşmedim ben saffet örs onur gürbüz ve teoman eskitaşçıoğluyla görüştüm teoaman beyde karar kıldım hemende oldum
kesinlikle irfan hoca.bazı arkadaşlar kbb uzmanına estetik ameliyat olma fikrinden bahsetmiş; Allah aşkına adı üstünde estetik, kbb uzmanları ne zamandan beri estetik üzerine, yeniden yapılandırma üzerine eğitim alıyo.mesela adamın doğuştan burnu yok kulağı yok bunları kim yapıo gidin bi araştırın..örneğin kbb içerdeki tümörü alır şekillendirmeyi plastik cerrah yapar.
atıyorum kıkırdak eksik burnunuzda bunu vücudun çeşitli yerlerinden alıyolar, bunu kbb uzmanı nasıl yapacakmış
Canım ne kadara oldun birde onur bey ne kdr ücret demişti
Canım ne kadara oldun birde onur bey ne kdr ücret demişti
selamlar arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum.. yaptırma sebebimde burmunum küçük yaşlarda kırılmasının etkiside var burnum çok kaba ve şekilsiz gözüküyor sanki bir biber dolması gibi düşünün hatları belli olmayan bir kütle gibi ve bu yüzden burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak işe yararmı istedigim olurmu diyede korkularım var sizce ne yapmalıyım bana hangi doktoru önerirsiniz.. bir kaç arkadaş saffet örsten bahsetti ancak araştırdım memlutiyet çok az genelde memlun değiller ikinci bir operasyona gerek kalmadan en iyi şekilde burun estetiği olmak istiyorum yardım lütfen ..
burun ameliyatında dr.umut özbebit i tek geçerim. sorun şeklindeyse kbb napsın
Merhaba arkadaşlar ben Burun ve kulagımdan memmun degilim.Kayseri'de Ahmet tuna eren'i duydum acaba bu doktora ameliyat olan var mı?Memmunmusunuz?Veya başka tavsiyesi olan?
onur gürbüz var ablam stajını onun yanında ypmıştı müthiş biri. gerçekten işinin ehli ve zaten doğal burun yapmasıyla ünlü biri. teoman bey var memorialda onuda çok tavsiye ettiler ben görüşmeye gitmedim sadece duyduğum kadarıyla.