• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de düğün ama istemiyorum .....

laala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
166
0
26
İçel Mersin
Her ne kadar düğün tarihim belli olmasa da düğünümün nerede olacağı %80 kesin.. Mersin'de ikamet ediyoruz nişanlımın ailesi de biz de ama düğünü KAYSERİ'de Yapmak istiyorlar. Ben istemiyorum. Buna ne kadar karşı çıkma hakkım var sizce!! illa MERSİN'de olsun diye diretmem sizce ne kadar doğru? onlar Kayseri'de olsun istiyorlar çünkü akrabalar hep o çevredeymiş Ankara, Yozgat vs vs herkesin Kayseri'ye gelmesi daha kolay olurmuş. Ben orda olsun istemiyorum. Kayseri'nin hiçbir şeyini bilmiyorum. en çok ihtiyacım olacak olan KUAFÖR hangisi iyi ne bilim ben. Bana öneri de bulunabilirseniz sevinirim. MERSİN'de olsun şeklinde diretip kimseyi üzmek kırmak da istemiyorum. ama benim düğünün Kayseri'de olmasını istemediğimi biliyorlar.

sıkıntılı bir durum :/ mersindeki düğün mekanları çok dah güzel ayrıca. deniz kenarında bile yapabilirsiniz düğününüzü mersin'de. ben foto çekimi için mersin'i düşünüyorum adana'da evlenecek olmama rağmen. benim başıma gelse özverili olmazdım heralde. benim düğünüm ben kırılacağıma onlar kırılsın derdim gibi geliyor ama bilemiyorum tabii içinde olmadan durumunu.

bence istemediğini söyle hem de geç kalmadan. bizde de şöyle bi şey oldu adana'da düğün yapmayacaktık. nişan burda olduğu için nikahı adana'da yapalım düğünü istanbul'da yapalım dediler. kendi ailem hem karşı taraf. benimse istanbulda hiç bir tanıdığım yok. akrabayı geçtim arkadaşım bile yok. düğünde kendimi öksüz gibi hissedecektim. ısrar ettim bu konuda ve şimdi nikah istanbul'da olacak düğün adana'Da. bildiğim yer, bildiğim mekanlar, arkadaşlarım da gelebilecek.

bence bunu dile getirmelisin. ömrün boyunca unutamayacağın bir gün için elinden geleni yapmalısın

hemen hemen konumuz aynıymış.. karşı taraf da benim akrabam.. kayseri'de düğünümün olması düğünüme gelenler konusunda sıkıntı yaratmayacak. çünkü akrabalarımız ortak. arkadaşlarım zannetmiyorumki teee Kayseri'ye gelsin. Kınam kesin Mersin'de olacak. ama bana çok saçma geliyor. herkes düğünümüze gelebilsin diye ben neden milletin ayağına gidiyorum... bana çok mantıklı gelmiyor. hadi damat ve ailesi orada ikamet ediyor olsa anlarım. ama onlarda mersin'de yaşıyor. orada olmasını istemediğimi biliolar. özellikle nişanlıma bu konudaki tepkimi falan gösterdim. ama şu an için bu konu konuşulmuor artık sanırım tarih henüz belli olmadığı için.

Back