- 14 Haziran 2023
- 7.283
- 20.032
- 268
- 33
- Konu Sahibi haziran cicegim
-
Aaa duymamıştım bir araştırayım bakayım korkuyorum zatenSizin baya az kalmış insallah sağlıkla doğar bebeğiniz❤ Mehmet Karahancer var Erciyes'te gidenler baya memnun bi onu denicem gibi
Ücreti ne kadar acabaHım o zaman Erşat Hocaya gıdebılırsın en ufak bı sıkayette cabuk gel dıyor bebek konusunda cok hassas ama ıste benı hıc kısıtlamadı ne kıloda ne yıyp ıcmede vıtamınde bıle gerek yok dedı gectı ama en yfak sıkayetınde çözüm odaklı bırı
Normal doğum mu düşünüyosunuz.cok iyi diyorlar ama dediğim gibi ben gitmedimAaa duymamıştım bir araştırayım bakayım korkuyorum zatenteşekkür ederim
Peki iletişim şekli nasıl, ulaşma konusunda vs ?
Yani şartlar el verirse normal düşünüyorum ama ne olur ne olmaz henüz normal veya sezaryen olmalısın denmedi.Normal doğum mu düşünüyosunuz.cok iyi diyorlar ama dediğim gibi ben gitmedim
Anladım insallah en kolayı olur.doktor bulabilirseniz bana da haber verin olur mu o kadar doktordan bi tane bulamadım resmenYani şartlar el verirse normal düşünüyorum ama ne olur ne olmaz henüz normal veya sezaryen olmalısın denmedi.
En büyük sorun o bence de çok fazla hastası var. Gittiğimde hep onun kapısının önü dolu oluyor. Randevusuz hasta alamıyor. Bu da özel ilgi gereken gebeler için sıkıntı. Bilgisiz tabi ki değil. Kayseri de kime sorsan özlem hanıma gitmiş.Belki başarılıdır ama cok kalabalık olduğu için dikkatini verip ilgilenemiyor bence bir yandan da doğuma gidip geliyor
750 ydı en son gırısı sadece doğumu diğer dr gore pahalıymısÜcreti ne kadar acaba
Evet randevuyla gitsek bile 1-1.30 saat bekliyoruz.Ben zerrin hanıma da gittim onu da sevemedim maalesefEn büyük sorun o bence de çok fazla hastası var. Gittiğimde hep onun kapısının önü dolu oluyor. Randevusuz hasta alamıyor. Bu da özel ilgi gereken gebeler için sıkıntı. Bilgisiz tabi ki değil. Kayseri de kime sorsan özlem hanıma gitmiş.
Baya uygunmuş ama zam gelmiştir Gökalp Hoca 2bin lira750 ydı en son gırısı sadece doğumu diğer dr gore pahalıymıs
Valla doğumda kimde yapacağım henüz belli değil birini bulamazsam Bihter'den devam edeceğim.Anladım insallah en kolayı olur.doktor bulabilirseniz bana da haber verin olur mu o kadar doktordan bi tane bulamadım resmen
Tamam çok teşekkür ederimValla doğumda kimde yapacağım henüz belli değil birini bulamazsam Bihter'den devam edeceğim.
Değiştirirsem veya aynı kalırsa doğum sonrası memmun olup olmadığımı yazarım hayırlısı ile :)
ay bir de 650 tlden 1000 tlye çıktı.Evet randevuyla gitsek bile 1-1.30 saat bekliyoruz.Ben zerrin hanıma da gittim onu da sevemedim maalesef
Gecen hafta gittiğimde zam yoktu aynı fiyattı ama gelir kesın bayadır bu fiyatBaya uygunmuş ama zam gelmiştir Gökalp Hoca 2bin lira
Doğum sigortası yaptirsaydik baya uyguna geliyor o şekildeay bir de 650 tlden 1000 tlye çıktı.
Cok tesekkur ederim eşimle konuştum doktorun yaşı fazla geldiGecen hafta gittiğimde zam yoktu aynı fiyattı ama gelir kesın bayadır bu fiyat
Ben 700 küsüre gidiyordum, küsüratı unuttumay bir de 650 tlden 1000 tlye çıktı.
Aynen canım baya 70 e yakınCok tesekkur ederim eşimle konuştum doktorun yaşı fazla geldibu gidişle ben kendi kendime doğum yaparım herhalde
Mecbur birini beğenmek zorunda :) şimdi yeni çok fiziki değişiklik yok ama ikinci trimester ve sonundan sonra kesinlikle doktor çok önemli hale geliyorCok tesekkur ederim eşimle konuştum doktorun yaşı fazla geldibu gidişle ben kendi kendime doğum yaparım herhalde
Siz daha önce gittiniz mi hangisini tavsiye edersiniz doğum için? Ücreti önemli değil, yeterki işini düzgün temiz yapsın ve süreç pozitif geçsin :)Eğer durumunuz iyiyse memoril da Ülkü aksoy
İkinci dunyam hastanesinde Züleyha guzel var instagram danda bakabilirsiniz
Üçüncü doğumlar cok masrafları diyorsanız şehir hastanesinde Şeyma daglituncezdi tavsiye ederim cok hos bir bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?