- 3 Mayıs 2023
- 946
- 466
- 23
- 31
- Konu Sahibi haziran cicegim
-
Canım beb Erşat batmaza gidiyorum hümada memnunum ama oda rahat bı doktor kasmazMerhaba kızlar 4 haftalık hamileyim.Suana kadar Gökalp Hocaya gittim histeroskopimi filan da o yaptı cok da iyi bir doktor.Ama gebelik takibinde sanki biraz rahat gibi geldi ve devamında takip yapıyor mu bilmiyorum.Kayseride gidip memnun kaldığınız doktor var mı.Tesekkur ederim şimdiden
Merhaba kızlar 4 haftalık hamileyim.Suana kadar Gökalp Hocaya gittim histeroskopimi filan da o yaptı cok da iyi bir doktor.Ama gebelik takibinde sanki biraz rahat gibi geldi ve devamında takip yapıyor mu bilmiyorum.Kayseride gidip memnun kaldığınız doktor var mı.Tesekkur ederim şimdiden
Doğum Ücretleri başlığı açmıştım orada konuşmuştukBen tekden de özlem katırcıya gidiyordum. Ancak şimdi değişiklik yapacağım. Bu hafta systemde hüsne bostana gideceğim. Arkadaşımın önerisiyle.
Öyle oldu vazgeçtimOzlemden vaz mı geçirdim seni
He ya bi an önce bulsakta rahatlasakDoğum Ücretleri başlığı açmıştım orada konuşmuştukmerak ediyorum senin sonuçları nasıl geçecek. Bir doktor bulamadık yanarım yanarım ona yanarım korkuyorum zaten
Hadi bakalım hayırlı olur inşallah , yoksa dönüp gittiğimizden devam edeceğiz bu gidişleHe ya bi an önce bulsakta rahatlasak
Perşembe gününe randevu aldım. Gideyim hemen yazacam sana da
Amin inşallah canımHadi bakalım hayırlı olur inşallah , yoksa dönüp gittiğimizden devam edeceğiz bu gidişle
En iyisini yapıyorsun canım emın olÖyle oldu vazgeçtim
Son kontrolde de pek içime sinmedi tavrı
Sağol canımEn iyisini yapıyorsun canım emın ol
Ben de özlem hanımda hsg çektirdim doğru düzgün sonuca bakmadığı için polipleri görmedi ve 6 ay oyalandim ben sorun yok diye.Ben tekden de özlem katırcıya gidiyordum. Ancak şimdi değişiklik yapacağım. Bu hafta systemde hüsne bostana gideceğim. Arkadaşımın önerisiyle.
Benim ilk gebeliğim o yüzden cok heyecanlıyım beni çağırsın sürekli bebeğimi göreyim istiyorumCanım beb Erşat batmaza gidiyorum hümada memnunum ama oda rahat bı doktor kasmaz
Sizin baya az kalmış insallah sağlıkla doğar bebeğinizBen 32. Haftadayım ben bile düzgün birini bulsam değişeceğim :)
Özlem Katırcı ismini duydum instagramda biraz takipçisi bol olan fenomen doktor diyebileceğimiz biri. Ben hiç gitmedim. Ama burada birisi yazmıştı, hastası çok olduğu için kısa süre hızlıca ilgileniyor diye. İletişim konusunda arkadaşlarımdan gidenler soru sorunca hemen dönüyor demişlerdi.
Bihter Senem var Erciyes Kartal'da sakin tane tane anlatıyor benim doktorum amaaaa olaki izne çıksın veya hastane dışında mesai saati dışında bir şey olsun ulaşmak imkansız. Hastane içindeyken bile aradığında asistanı konuşuyor kendisi ile anca muayene esnasında konuşabilirsin. O yüzden ben biraz memmuniyetsizim. Diğer konularda şikayetim olmadı.
Hüma'daki Hüsne isimli doktoru okumuştum forumda ama onla ilgili de fikrim yok.
Bana da kesip parçalamayan dikiş mikiş insanı perişan etmeyen iletişim kurabilen bir doktor lazım, iş sona yaklaştıkça sonucu düşünür oluyor insan
Hım o zaman Erşat Hocaya gıdebılırsın en ufak bı sıkayette cabuk gel dıyor bebek konusunda cok hassas ama ıste benı hıc kısıtlamadı ne kıloda ne yıyp ıcmede vıtamınde bıle gerek yok dedı gectı ama en yfak sıkayetınde çözüm odaklı bırıBenim ilk gebeliğim o yüzden cok heyecanlıyım beni çağırsın sürekli bebeğimi göreyim istiyorum
Çok teşekkür ederim bi araştırayımHım o zaman Erşat Hocaya gıdebılırsın en ufak bı sıkayette cabuk gel dıyor bebek konusunda cok hassas ama ıste benı hıc kısıtlamadı ne kıloda ne yıyp ıcmede vıtamınde bıle gerek yok dedı gectı ama en yfak sıkayetınde çözüm odaklı bırı
Bende bu tarz dueumları dıyduğum için gitmekten vazgeçtim. Yüksek tansiyon var. Riskli gebelik bendeki o yönde bi aksiyon aldığını görmedim.Ben de özlem hanımda hsg çektirdim doğru düzgün sonuca bakmadığı için polipleri görmedi ve 6 ay oyalandim ben sorun yok diye.
Belki başarılıdır ama cok kalabalık olduğu için dikkatini verip ilgilenemiyor bence bir yandan da doğuma gidip geliyorBende bu tarz dueumları dıyduğum için gitmekten vazgeçtim. Yüksek tansiyon var. Riskli gebelik bendeki o yönde bi aksiyon aldığını görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?