Merhaba arkadaşlar 2.5 yıllık evliyiz 1.5 yıldır bebek düşünüyoruz orta dereceli pko var Sivas dayız ve sadece tedavi için Kayseri ye Zeki Yılmaz a gitmeyi düşünüyoruz giden tedavi alan arkadaşlardan bilgi istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar 2.5 yıllık evliyiz 1.5 yıldır bebek düşünüyoruz orta dereceli pko var Sivas dayız ve sadece tedavi için Kayseri ye Zeki Yılmaz a gitmeyi düşünüyoruz giden tedavi alan arkadaşlardan bilgi istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
S.a geçmi cevapladım bilmiyorum ama yimede yardımcı olmak istedim ben Kayseri de yaşıyorum yengemde sürekli düşük yapıyordu dört kez kürtaj oldu bi kezde kimyasal gebelik geçirdi bu süreçte gezmedikleri doktor kalmadı testleri yapıldı pıhtılaşma çıktı hamile kalınca hergün ine oldu yine düştü bebeği en son Zeki yılmaz a gittiler kayseri de ününü çok duymuştuk neyse bi kez kontrolünün ardından yengemde rahminde doğuştan gelen şekil bozukluğu olduğunu söyledi ve bunu hiçbir doktor anlamadı, ameliyat geçirdi, ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldı çok güzel bi hamilelik geçirdi şimdi bakmaya doyamadığımz 4 aylık bi meleğimiz var. İnşallah size de vesile olur. :)