- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
-
- Konu Sahibi pearlshine
Çok mantıklıAynen cok lezzetli, o yuzden hevesim var yapmaya bakalim
Burda denemedigim tarifleri yarisma sayesinde yaptigim oluyo, bi gun kaparsam belki bu tarifi. Keyfimi beklemeye gerek kalmaz
Çok teşekkürler canımEllerine emeğine sağlık canım.
Çok lezzetli görünüyor
Denemek istiyorum mutlaka
Yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, başarılar diliyorum
Sunum fotoğraflarının çekilmesini zor bekledi ev halkı , masaya koyar koymaz 5 dakika içinde bittiVaay ellerine sağlık canımkaldimi ondan
Kayserililer damak tadını çok iyi biliyor ama gerçekten,Kayseri'nin bütün yemekleri çok lezzetli ama dediğiniz gibi lezzetli olduğu kadar da zahmetlikayseriliyim demeye korkuyorum hep boyle zahmetli yemekler istiyolarenfes gozukuyo valla elinize saglik
Çok teşekkür ederim canım, çok lezzetli gerçektenEn merak ettiğim tariflerden biri bu,ellerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
Rica ederim canim ,sende de görünce iyice niyetlendimÇok teşekkür ederim canım, çok lezzetli gerçekten
Hazır siz fasulye kavurması yapıp, kenarda oynarken, ben de şöyle güzel sunumlu orjinal bir şey yapayim dedim ama el açması börekler, ali nazikler, mantılar hevesimi kursağımda bıraktıellerine sağlık tatlım nefis olmuş
Çok güzel oluyor gerçektenHarika mis missss ellerine sağlık yıllar önce bende denemiştim bu yağlamayı çok ta severim.
Yarışmada başarılar diliyırum sanada
Çok güzel oluyor gerçektençok teşekkürler güzel yorumunuz için
Begenmenize çok sevindim, çok teşekkürlerEllerine sağlık cok güzel olmuş
Rica ederim ne demek çok beğendim zaten