- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 33
-
- Konu Sahibi Elmasekeri3
Semih bey i tercih etmeni öneririm hatta bnce şöyle yap ikisiyle de ön görüşme yap hangisine daha yakın hissedersen kendini öyle karar verÇok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Bende doktor araştırması yapıyorum da arzu hanımla semih bey arasında kaldım
Biraz daha araştırma yaptım da büyük ihtimalle semih beye gidicem. Yarın arayıp bilgi alcam bakalımSemih bey i tercih etmeni öneririm hatta bnce şöyle yap ikisiyle de ön görüşme yap hangisine daha yakın hissedersen kendini öyle karar ver
inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınBiraz daha araştırma yaptım da büyük ihtimalle semih beye gidicem. Yarın arayıp bilgi alcam bakalım
Aminn inşallah Allah razı olsuninşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın
Bişey daha sorsaminşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın
Hiç bi bilgim yok canım giden tanıdığım da olmadı bende hiç araştırmamıştım da semih bey erciyes ten geldi zaten memorial e bir de rapor alma durumun varsa memorial anlaşmalı devletleBişey daha sorsamacaba Erciyes üniversitesi mi memorial mi? Erciyese giden hiç tanıdığınız oldu mu yorumlar nasıl
Aynen şimdi rapor araştırıyorum. Konuştum hastane ile adetin 2 yada 3 günü gel dediler alcam inşallah raporuHiç bi bilgim yok canım giden tanıdığım da olmadı bende hiç araştırmamıştım da semih bey erciyes ten geldi zaten memorial e bir de rapor alma durumun varsa memorial anlaşmalı devletle
Hadi inşallah diğer denememizde bende rapor almayı düşünüyorum zaten fiyat bilgisi verdiler mi acabaAynen şimdi rapor araştırıyorum. Konuştum hastane ile adetin 2 yada 3 günü gel dediler alcam inşallah raporu
Yok fiyat vermediler daha doğrusu ben sormadım önceliği rapora verdim çünkü ilaçlar felan baya pahalı ya en azından bi faydası dokunsun.Hadi inşallah diğer denememizde bende rapor almayı düşünüyorum zaten fiyat bilgisi verdiler mi acaba
Aynen gerçekten çok pahalı inşallah rapor onaylanır da faydası olurYok fiyat vermediler daha doğrusu ben sormadım önceliği rapora verdim çünkü ilaçlar felan baya pahalı ya en azından bi faydası dokunsun.
İnşallah canım büyük ihtimalle onaylanır tüm şartlar tutuyor 3 aşılamam var 3,5. Senelik evliyim sigorta da tutuyor bakalım ne diceklerAynen gerçekten çok pahalı inşallah rapor onaylanır da faydası olur
iyi şartları tutuyo dediğin gbi İnşallah onay da çıkar banada haber ver güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıylaİnşallah canım büyük ihtimalle onaylanır tüm şartlar tutuyor 3 aşılamam var 3,5. Senelik evliyim sigorta da tutuyor bakalım ne dicekler
İnşallah canım cümlemiz tüm bekleyenler güzel haberler verelim. Senin şimdiki durumun nedir peki tekrar mı yaptıracaksınıziyi şartları tutuyo dediğin gbi İnşallah onay da çıkar banada haber ver güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla
Benim çok şükür bir tane kızım var şu an değil de 1 yıla kadar bir kere daha denemeyi düşünüyoruz canım bizde. Allah önce isteyen herkese versin banada ikinciyi versin inşallahİnşallah canım cümlemiz tüm bekleyenler güzel haberler verelim. Senin şimdiki durumun nedir peki tekrar mı yaptıracaksınız
İnşallah canım Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahBenim çok şükür bir tane kızım var şu an değil de 1 yıla kadar bir kere daha denemeyi düşünüyoruz canım bizde. Allah önce isteyen herkese versin banada ikinciyi versin inşallah
Insallah güzel sonuclar almışsınızdir. Merak ettimÜcreti ne kadara anlaştınız? Ben çok yeniyim ilk gebeliğim düşük oldu şuanda da adet düzensizliğim var bende başlasam mı diye düşünüyorum yaşım 28