Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek 2019 - Dr. Ahmet Emin MUTLU

kizlar baktigim kadariyla bi cogunuz hamilesiniz bende yeni yeni asilama icin arastirmalara basladim sehir disindan gidivem kayseriye aranizda ahmet beye gidip hamile kalam var mi yoksa baska doktorlarada mi gittiniz

kizlar baktigim kadariyla bi cogunuz hamilesiniz bende yeni yeni asilama icin arastirmalara basladim sehir disindan gidivem kayseriye aranizda ahmet beye gidip hamile kalam var mi yoksa baska doktorlarada mi gittiniz
Ben memorial de semih zeki Uludağ a gitmiştim canım ilk denemede hamile kaldım çok şükür

Aminn insallah. bizde sehir dışından gidip geliyoruz Ahmet beye. Azospermi ile maalesef. Once bana odaklandı doktor bey. Hsg yapti. 2500 , rahimde perde cikti. Sonra histereskopi oldum 3500. Poliplerde varmis temizlemis hepsini. Simdi adetim bitince kontrole gidecegim. diger ayda bir aksilik olmazsa yumurta gelistirmeden başlayacağız bakalim. Tabii sperm çıkarsa da Insallah , tamamlanacak tup bebek

Ben kaldim evet ve elimden geldiğince de buradaki arkadaslara yaziyorum. Aylarca uğraştık. Sonunda tun mikro tese olduk sperm bulundu bugun yumurtalarım toplandi ve donduruldu. bidahaki adete koyacaklar insallah..
Şikayetin neydi? Daha öncesi düşüğün oldu mu?

Ücreti ne kadara anlaştınız? Ben çok yeniyim ilk gebeliğim düşük oldu şuanda da adet düzensizliğim var bende başlasam mı diye düşünüyorum yaşım 28

Ücreti ne kadara anlaştınız? Ben çok yeniyim ilk gebeliğim düşük oldu şuanda da adet düzensizliğim var bende başlasam mı diye düşünüyorum yaşım 28
Rahim filmi , histereskopi, mikro tese , kan tahlilleri muayene, yumurta toplama, dondurma.ilaclar, transfer 25 bin. Sizin tedavinize gore değişiyor yani. Siz ne olacaaksiniz onu ayrintili anlatabilirim

Rahim filmi , histereskopi, mikro tese , kan tahlilleri muayene, yumurta toplama, dondurma.ilaclar, transfer 25 bin. Sizin tedavinize gore değişiyor yani. Siz ne olacaaksiniz onu ayrintili anlatabilirim
Net tup bebek icin yalnızda 5 bin düşük olur en fazla. Çünkü doktor her ayrıntıya bakarak ilerliyor. Sizi hazırlıyor

ilk gebeliğimi ben istemedim kürtaj oldum ikincisi düşükle sonuçlandı (döllenme oluyo kalp atışı olmuştu) sanırım aşılma gerekiyor daha önce hiç denemedim iğne falan

ilk gebeliğimi ben istemedim kürtaj oldum ikincisi düşükle sonuçlandı (döllenme oluyo kalp atışı olmuştu) sanırım aşılma gerekiyor daha önce hiç denemedim iğne falan
Web sitesinden bakarsaniz ulaşacaginiz numara yazıyor. Arayip doktor beyin yardımcısından tüm bilgileri alabilirsiniz. Biz oyle yapmıştık gitmeden

X