- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 33
- Konu Sahibi Elmasekeri3
Amin canım darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallahOhh maşallah gözün aydın canım hayırlısıyla alin kucaginiza bebeğinizi inşallah,darısı bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallahOhh maşallah gözün aydın canım hayırlısıyla alin kucaginiza bebeğinizi inşallah,darısı bizlere
Ben memorial de semih zeki Uludağ a gitmiştim canım ilk denemede hamile kaldım çok şükürkizlar baktigim kadariyla bi cogunuz hamilesiniz bende yeni yeni asilama icin arastirmalara basladim sehir disindan gidivem kayseriye aranizda ahmet beye gidip hamile kalam var mi yoksa baska doktorlarada mi gittiniz
Ben kaldim evet ve elimden geldiğince de buradaki arkadaslara yaziyorum. Aylarca uğraştık. Sonunda tun mikro tese olduk sperm bulundu bugun yumurtalarım toplandi ve donduruldu. bidahaki adete koyacaklar insallah..Ahmet beyden memnun kaldınız mı?
Şikayetin neydi? Daha öncesi düşüğün oldu mu?Ben kaldim evet ve elimden geldiğince de buradaki arkadaslara yaziyorum. Aylarca uğraştık. Sonunda tun mikro tese olduk sperm bulundu bugun yumurtalarım toplandi ve donduruldu. bidahaki adete koyacaklar insallah..
Daha once gebelik vs olmadi ilk denememiz. Azospermi old icinŞikayetin neydi? Daha öncesi düşüğün oldu mu?
Rahim filmi , histereskopi, mikro tese , kan tahlilleri muayene, yumurta toplama, dondurma.ilaclar, transfer 25 bin. Sizin tedavinize gore değişiyor yani. Siz ne olacaaksiniz onu ayrintili anlatabilirimÜcreti ne kadara anlaştınız? Ben çok yeniyim ilk gebeliğim düşük oldu şuanda da adet düzensizliğim var bende başlasam mı diye düşünüyorum yaşım 28
Net tup bebek icin yalnızda 5 bin düşük olur en fazla. Çünkü doktor her ayrıntıya bakarak ilerliyor. Sizi hazırlıyorRahim filmi , histereskopi, mikro tese , kan tahlilleri muayene, yumurta toplama, dondurma.ilaclar, transfer 25 bin. Sizin tedavinize gore değişiyor yani. Siz ne olacaaksiniz onu ayrintili anlatabilirim
8.500Net tup bebek icin yalnızda 5 bin düşük olur en fazla. Çünkü doktor her ayrıntıya bakarak ilerliyor. Sizi hazırlıyor
Rahim filmi , histereskopi, mikro tese , kan tahlilleri muayene, yumurta toplama, dondurma.ilaclar, transfer 25 bin. Sizin tedavinize gore değişiyor yani. Siz ne olacaaksiniz onu ayrintili anlatabilirim
Rahim filmi , histereskopi, mikro tese , kan tahlilleri muayene, yumurta toplama, dondurma.ilaclar, transfer 25 bin. Sizin tedavinize gore değişiyor yani. Siz ne olacaaksiniz onu ayrintili anlatabilirim
ilk gebeliğimi ben istemedim kürtaj oldum ikincisi düşükle sonuçlandı (döllenme oluyo kalp atışı olmuştu) sanırım aşılma gerekiyor daha önce hiç denemedim iğne falanRahim filmi , histereskopi, mikro tese , kan tahlilleri muayene, yumurta toplama, dondurma.ilaclar, transfer 25 bin. Sizin tedavinize gore değişiyor yani. Siz ne olacaaksiniz onu ayrintili anlatabilirim
Hmm anladim. oyleyse daha kolay olur inşallah.ilk gebeliğimi ben istemedim kürtaj oldum ikincisi düşükle sonuçlandı (döllenme oluyo kalp atışı olmuştu) sanırım aşılma gerekiyor daha önce hiç denemedim iğne falan
Web sitesinden bakarsaniz ulaşacaginiz numara yazıyor. Arayip doktor beyin yardımcısından tüm bilgileri alabilirsiniz. Biz oyle yapmıştık gitmedenilk gebeliğimi ben istemedim kürtaj oldum ikincisi düşükle sonuçlandı (döllenme oluyo kalp atışı olmuştu) sanırım aşılma gerekiyor daha önce hiç denemedim iğne falan
Teşekkür ederimWeb sitesinden bakarsaniz ulaşacaginiz numara yazıyor. Arayip doktor beyin yardımcısından tüm bilgileri alabilirsiniz. Biz oyle yapmıştık gitmeden
Merhaba siz tüp bebek mi yaptırdınız aşılama mı. Doktor hakkında düşünceleriniz nelerBen memorial de semih zeki Uludağ a gitmiştim canım ilk denemede hamile kaldım çok şükür
Tüp bebek yaptırdım çok memnun kaldım hem insan olarak hem de alanında çok iyi olduğunu düşünüyorumMerhaba siz tüp bebek mi yaptırdınız aşılama mı. Doktor hakkında düşünceleriniz neler
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Bende doktor araştırması yapıyorum da arzu hanımla semih bey arasında kaldımTüp bebek yaptırdım çok memnun kaldım hem insan olarak hem de alanında çok iyi olduğunu düşünüyorum