SenMerhaba hanımlar devlet desteksiz şuanda Kayseri' Memorial Semih hocada tüp bebek ücreti nedir acaba bide ilaç fiyatları dahil ne kadar tutuyor bilgisi olan varmı ?
Ölemi aslında ben 4 başarısız deneme sonucu Semih hocaya gitmiştim orda olumlu sonuç almıştımBen gittim o doktora başarısız bir deneme ve üç tane yumurta 3 . Gün gitti laboratuvarda kötü
Çok kararsızım siz gittiniz mi tedavi oldunuz mu acaba ?Kayseride bi dr a gidecekseniz tek gidilecek dr semih bey bence
Ben mustafa tas’a gitmek gibi bir hata yaptim benden sonra 3 arkadasim semih beye gitti pozitif sonuclar aldilarÇok kararsızım siz gittiniz mi tedavi oldunuz mu acaba ?
Fiyat hakkında bilgi verdiler mi acaba gittinizmiYaa ben de Semih beye gideyim o halde çok teşekkürler
Semih beyle başladım tedaviye 75bin +20bin de ilaçlara verdim şimdilikFiyat hakkında bilgi verdiler mi acaba gittinizmi
Baya artmış devlet desteksiz değil mi fiyatı inş olumlu olur tedaviniz benim ilk kızım Semih bey sayesinde oldu inş ikinci içinde Şubat'ta gitmeyi düşünüyorumSemih beyle başladım tedaviye 75bin +20bin de ilaçlara verdim şimdilik
Evet devlet desteği yok maalesef benim de dün yumurtam toplandı 12 tane bugün aradılar 9u işleme alınmış 7si döllenmiş transfer için gün bekliyorum yine bilgi vereceklermiş inşallah bizim için de şans olur Semih hocamBaya artmış devlet desteksiz değil mi fiyatı inş olumlu olur tedaviniz benim ilk kızım Semih bey sayesinde oldu inş ikinci içinde Şubat'ta gitmeyi düşünüyorum
Evet devlet desteği yok maalesef benim de dün yumurtam toplandı 12 tane bugün aradılar 9u işleme alınmış 7si döllenmiş transfer için gün bekliyorum yine bilgi vereceklermiş inşallah bizim için de şans olur Semih hocam
Yaaa çok güzel en azından bi tane evladınız varmış olmaması için hiç bi sebep yok ikizleriniz olsun inşMaşallah kızınıza da çok sevindim darısı ikincisine olsun istediğiniz zamandabenim de normal yollarla olan bir oğlum var 8yaşına girdi ama yıllar geçti bu kez de bir yıldır istedik istedik olmadı aşılama filan hiçbirini düşünmeden tüp bebek düşündük amin inşallah bizim de şansımız olur Semih hocam
Evet çok şükür sağ olun benim kardeşlerim tek yumurta ikizi acaba öyle bi ihtimal olur muYaaa çok güzel en azından bi tane evladınız varmış olmaması için hiç bi sebep yok ikizleriniz olsun inş
Transferi genelde çift yumurta yapıyor Semih bey sizede muhtemelen çift yumurta konur benimki ne 2 tane embriyo konulmuştu ikizdi ama bi tanesinin gelişimi durmuştu sonradan size sorar büyük ihtimal bi tane mi iki tanemi koyalım diyeEvet çok şükür sağ olun benim kardeşlerim tek yumurta ikizi acaba öyle bi ihtimal olur mu