Kayseri Memorial tüp bebek ücreti nedir?

Esra2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
558
1.394
32
Merhaba hanımlar devlet desteksiz şuanda Kayseri' Memorial Semih hocada tüp bebek ücreti nedir acaba bide ilaç fiyatları dahil ne kadar tutuyor bilgisi olan varmı ?

Ben gittim o doktora başarısız bir deneme ve üç tane yumurta 3 . Gün gitti laboratuvarda kötü

Semih beyle başladım tedaviye 75bin +20bin de ilaçlara verdim şimdilik
Baya artmış devlet desteksiz değil mi fiyatı inş olumlu olur tedaviniz benim ilk kızım Semih bey sayesinde oldu inş ikinci içinde Şubat'ta gitmeyi düşünüyorum

Baya artmış devlet desteksiz değil mi fiyatı inş olumlu olur tedaviniz benim ilk kızım Semih bey sayesinde oldu inş ikinci içinde Şubat'ta gitmeyi düşünüyorum
Evet devlet desteği yok maalesef benim de dün yumurtam toplandı 12 tane bugün aradılar 9u işleme alınmış 7si döllenmiş transfer için gün bekliyorum yine bilgi vereceklermiş inşallah bizim için de şans olur Semih hocam

Eminim olacağına ben 4 kez tüp bebek yaptırdım Bülent traşta dahil en ünlü doktorlarda yaptırdım hepsi negatif oldu Semih hoca tek seferde hemde 3.gün embriyosu transferi yaptı çok şükür kızıma kavuştum onun vesilesi ile darısı size inş

Maşallah kızınıza da çok sevindim darısı ikincisine olsun istediğiniz zamanda benim de normal yollarla olan bir oğlum var 8yaşına girdi ama yıllar geçti bu kez de bir yıldır istedik istedik olmadı aşılama filan hiçbirini düşünmeden tüp bebek düşündük amin inşallah bizim de şansımız olur Semih hocam

Yaaa çok güzel en azından bi tane evladınız varmış olmaması için hiç bi sebep yok ikizleriniz olsun inş

Evet çok şükür sağ olun benim kardeşlerim tek yumurta ikizi acaba öyle bi ihtimal olur mu
Transferi genelde çift yumurta yapıyor Semih bey sizede muhtemelen çift yumurta konur benimki ne 2 tane embriyo konulmuştu ikizdi ama bi tanesinin gelişimi durmuştu sonradan size sorar büyük ihtimal bi tane mi iki tanemi koyalım diye

Yaa hayırlısı bakalım şuan döllenen yumurtaları söylediler dün arayıp 7si döllenmiş bakalım kaç sağlıklı embriyomux olacak çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…