• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri hakkında sorularım var

Loafer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
898
875
158
Merhaba Kızlar,
Biz Kayseri'ye yeni taşındık ve buraya yabancıyız. Kayseri'li olanlarınıza ya da burayı iyi bilenlerinize danışabileceğim bir konu açmak istedim. Yanlış yere konu açtıysam da uyarınız lütfen.

Öncelikle, acaba Kayseri'de hangi muhitler yaşamak için uygun acaba? Ekseriyetle memur kesiminin oturduğu yerler nerelerdir? Oğlum 4,5 yaşında ve bu sene ana okuluna başlayacak. Kızım da 3 yaşına yakın, yani hem güzel okul hem de güzel kreş bakıyoruz. Nereler uygundur acaba? Gerek kiralık gerekse satılık ev için. Eşim AGÜ'de çalışıyor, tercihen buraya yakın yerler de olabilir. Ama muhitleri çok bilmiyoruz.

Bir de Kayseri'de hangi gün nerelerde pazar kurulur? Kayseri'nin ana pazarı hangi gündür?

Güzel ev salçası, salamura yaprak vs. alabileceğim yerler var mıdır? (Şu anda oturduğumuz ev forum Kayseri'ye yakın)

Eve bazı tekstil ürünleri almam gerekiyor. Misafir için el havlusu, nevresim vs. Bunların satıldığı mağazalar genellikle nerelerdedir?

Bu gibi sorularım oluyor zaman zaman. Hepsi için ayrı başlık açmak istemedim. Bir sorun olursa yine bu başlıktan devam ederim diye düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim ;)

Merhaba biz de Kayseri ye tasinacagiz ancak pek bir bilgimiz yok. Size muhit ve okul olarak tavsiye mesajları geldi mi, bizmlimle de paylasirsaniz varsa eğer sevinirim

Hala merak ediyor musunuz bilmiyorum bir ay geçmiş üzerinden mevlana tarafı size uygun bir semt olabilir eşiniz AGÜ de çalışıyorsa sessiz sakin bir semt merkeze yakın
Bir de burda havlu nevresim gibi ürünleri Hasekioğlundan alınır hem kalite hem ucuzluk bakımından çarşıda iki şubesi var aradığınız ne varsa orda bulabilirsiniz

Back
X