Kayseri Erkilet havacılık hakkında bilgisi olan var mı?

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
erkek arkadaşımın dağıtım yeri az önce belli oldu..
şok oldum açıkcası bukadar uzak beklemiyordum.
kütahyada acemi birliğini yapıyor şuan da..
kısa dönem zaten askerliği..
havacı olarak yapıyor askerliğini..
dağıtımı kayseri erkilete çıktı..
nasıl bir yer bilgisi olan var mı ?
eşi,sevgilisi,kardeşi orada asker olan yada yapmış olan varsa lütfen bilgilendirebilirmi?

merhaba, Allah kavuştursun öncelikle.
google'da birşey ararken kayseri havacılık yeri ile ilgili bugün bir yazı bulmuştum onu sizle paylaşayım.

Askerlğinizi tr de yapabileceğiniz en iyi yer Kayseri Hava İndirme Taburu dur. Buraya düşerseniz binlerce kişi arasında en şansılısınız. Çünkü burası türkiyenin tek paraşütçü taburu. Maceracı ve adrenalin tutkunu iseniz ve bu tabura düşmek istiyorsanız sporcu lisanlarınızı yoklamanızda diğer diplamalarınız ile vs verin. Bir şansınız olabilir. Ben askerliğimi bu taburda yaptım ve 8 atlaşıyım var. Şanslıyım. 5 para vermeden atlayış yaptım + her atlayış başına para aldım. Ve yılda bir defa yapılan 500 kişinin aynı anda kayseri - karasazlık a/a sahasına atladğı tatbikata katıldım. Kayserililer bilir. Kayseride gökyüzüne baktığınızda paraşütçü veya uçak eksik olmaz..

erkek arkadaşımın dağıtım yeri az önce belli oldu..
şok oldum açıkcası bukadar uzak beklemiyordum.
kütahyada acemi birliğini yapıyor şuan da..
kısa dönem zaten askerliği..
havacı olarak yapıyor askerliğini..
dağıtımı kayseri erkilete çıktı..
nasıl bir yer bilgisi olan var mı ?
eşi,sevgilisi,kardeşi orada asker olan yada yapmış olan varsa lütfen bilgilendirebilirmi?

Öncelikle Allah kavuştursun demek istiyorum canım.
Şuan seninle aynı hisleri paylaşıyorum. Benimde erkek arkadaşım Kütahya'da havacı olarak yapıyor askerliğini (kısa dönem) ve onunda dağıtımı Kayseri'ye çıktı. Beklenmedik bir etki oldu benim içinde.
Saatlerdir forumlardaki yazıları okuyorum. İyi bir yer olduğunu söylüyorlar. İnşallah dedikleri gibidir.Zaten ben yarın daha detaylı araştırma yapmaya başlar, istersen senide haberdar ederim....

İnşallah sıkıntı çekmeden,hayırlısıyla yapıp gelirler.

Hayırlı Teskereler...
turkbayragi

Öncelikle Allah kavuştursun demek istiyorum canım.
Şuan seninle aynı hisleri paylaşıyorum. Benimde erkek arkadaşım Kütahya'da havacı olarak yapıyor askerliğini (kısa dönem) ve onunda dağıtımı Kayseri'ye çıktı. Beklenmedik bir etki oldu benim içinde.
Saatlerdir forumlardaki yazıları okuyorum. İyi bir yer olduğunu söylüyorlar. İnşallah dedikleri gibidir.Zaten ben yarın daha detaylı araştırma yapmaya başlar, istersen senide haberdar ederim....

İnşallah sıkıntı çekmeden,hayırlısıyla yapıp gelirler.

Hayırlı Teskereler...
turkbayragi

aaa çok şaşırdım canım..
hangi bölükte erkek arkadaşın belkide tanışıyorlardır =))
kütahyada kalmasınbı çok istiyordum ben gidip gördüm çünkü harika biryer
birde çok yakın 3.5 saatti ..
istedğim an gidebilirdim
ama şimdi 4 ay içinde nasıl gidicem bilmiyorum..
bende bi,raz araştırdım iyi biryer diyorlar ama çok uzak ya..

merhaba, Allah kavuştursun öncelikle.
google'da birşey ararken kayseri havacılık yeri ile ilgili bugün bir yazı bulmuştum onu sizle paylaşayım.

Askerlğinizi tr de yapabileceğiniz en iyi yer Kayseri Hava İndirme Taburu dur. Buraya düşerseniz binlerce kişi arasında en şansılısınız. Çünkü burası türkiyenin tek paraşütçü taburu. Maceracı ve adrenalin tutkunu iseniz ve bu tabura düşmek istiyorsanız sporcu lisanlarınızı yoklamanızda diğer diplamalarınız ile vs verin. Bir şansınız olabilir. Ben askerliğimi bu taburda yaptım ve 8 atlaşıyım var. Şanslıyım. 5 para vermeden atlayış yaptım + her atlayış başına para aldım. Ve yılda bir defa yapılan 500 kişinin aynı anda kayseri - karasazlık a/a sahasına atladğı tatbikata katıldım. Kayserililer bilir. Kayseride gökyüzüne baktığınızda paraşütçü veya uçak eksik olmaz..

benimkine üzerine para versen atlamaz o paraşütle
acayip yükseklik ve uçak korkusu var..
tv de filan görürüdk atlayanları hep nasıl atlıyolarya hayatta atlamam derdi..
uçağa bile binemez ama gel gör ki havacı oldu yetmezmiş gibi,
kayseriye düştü
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım valla..

aaa çok şaşırdım canım..
hangi bölükte erkek arkadaşın belkide tanışıyorlardır =))
kütahyada kalmasınbı çok istiyordum ben gidip gördüm çünkü harika biryer
birde çok yakın 3.5 saatti ..
istedğim an gidebilirdim
ama şimdi 4 ay içinde nasıl gidicem bilmiyorum..
bende bi,raz araştırdım iyi biryer diyorlar ama çok uzak ya..

slm canım. bir türlü fırsat olupta yazamadım sana. nasılsın?
Kütahya'dan sonra Kayseri senin için nasıl oldu merak ediyorum.
Ben şu son dönemdeki 9 ay - 12 ay - ... belirsizlik gündemiyle sürekli bir gerginlik içinde yaşıyorum. boshayallersmile :çok üzgünüm:
sen nasılsın? umarım her şey yolundadır...

X