Ben de ahmet tuna erene ameliyat olmayı düşünüyorum :) memnun musun nasıl sonuç :) ne kadara ve nerede ameliyat oldun
Acıbadem olmasa başka hastane olsa 2 ye filan gelir mi konuştunuz mu canım hastane konusunu yoksa direk miKesin bi şey demem için çok erken ama şunu söyleyebilirim. Alçıdan çıktığındaki ilk halini bile çok sevdm. Ama daha zaman gerekiyo şekli ve rahat nefes alabilmem için. Acıbadem de oldum cnm ben 3.200 tl. ödedm
Acıbadem olmasa başka hastane olsa 2 ye filan gelir mi konuştunuz mu canım hastane konusunu yoksa direk mi
Anladim.. teşekkur ederim :) peki nasıl hissediyosun var mı bi degisiklikDoktorun anlaşmalı iki hastanesi var sen hangisini istersen. Aralarında ne kadar fark var hatırlamıyorum yaklaşık 200 tl fln herhalde cnm
Hadi inşallah darısı bana :))rica ederim:)
olmaz olur mu :) şeklini çok sevdm şimdiden :) hala biraz tıkanıklık var ama öncesine göre daha iyi nefes alıyorum :)
Hadi inşallah darısı bana :))
Ne demek kemer oluştu canım ameliyat sonrası mi oldu doktora gittin miburnumda kemer olustu.. kızlar yardım.. gecıyor mu bu mesajla felan ??
Ne demek kemer oluştu canım ameliyat sonrası mi oldu doktora gittin mi
Canim bana da mutlaka haber ver olur mu geçmiş olsun korkulacak bişey değildir umarım..carsamba gıdecegım ınsallah. evet.. dort gundur fln var cok kucuk bı cıkıntı ama korkuyorum . şişlık mı kemık mı bılmıyorum
Canim bana da mutlaka haber ver olur mu geçmiş olsun korkulacak bişey değildir umarım..
Canim bana da mutlaka haber ver olur mu geçmiş olsun korkulacak bişey değildir umarım..
Çok şükür ☺doktorla görüştüm. burnumun şiş oldugu düzelecegini söyledi. rahatladı içim :)
Çok şükür ☺
4 eylül cuma günü ben de ankarada ameliyat oldum canım ☺:) sen doktora kesin karar verdın mi ?
yaa cok gecmiş olsun :) kime oldun nasılsın ?4 eylül cuma günü ben de ankarada ameliyat oldum canım ☺
Kkatyy şu an memnun musun burnundandoktorla görüştüm. burnumun şiş oldugu düzelecegini söyledi. rahatladı içim :)