Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben görüştüm kendisiyle evet Simulator den tasarım yapıyor ama onu çok onemsemeyin çünkü uygulaması var indirirseniz sizde yapabilir siniz ha sorarsanız aynısını yapabilir mi çok araştırdım ama emin olamadım kendisinden ben..Bende yarın goruscem Ahmet tuna beyle.simülasyon yapıyormuş acaba gerçekleştirdigiyle aynı oluyormu arkadaşlar
Tabi tamamen aynı olmayacaktır ama doktora ne istediğimi anlatabilmek açısından iyi oldu.çünkü herşey o kadar göreceli ki benim kalkık dediğim burun başkasına normal gelebiliyor mesela.karşılıklı fikir alışverişinde iyi oluyor simülasyon.Ben görüştüm kendisiyle evet Simulator den tasarım yapıyor ama onu çok onemsemeyin çünkü uygulaması var indirirseniz sizde yapabilir siniz ha sorarsanız aynısını yapabilir mi çok araştırdım ama emin olamadım kendisinden ben..
Canım ne durumdasın memnun kaldın mı bende cuma günü olucam umarım memnunsundur halainşallah.. tesekkür ederim. buraya yazarım cnm
kızlar ameliyat olduysanız bizi de bilgilendirseniz cok sevinirim.Canım ne durumdasın memnun kaldın mı bende cuma günü olucam umarım memnunsundur hala
2 ay oldu ameliyat olalı cnm ödemelerin azalıyor ucunda kaldı biraz bide kemer kısmında bi kemik ayrılması okdu cikinti duruyor şu an doktor onu sislikler inince ufak bi operasyonla torpuleyecekmiskızlar ameliyat olduysanız bizi de bilgilendirseniz cok sevinirim.
sakıncası yoksa özelden veya burdan foto paylaşr mısın canım önden ve yandan.bende tuna beye revizyon olmayı düşünüyorumm cok iyi oldugunu duydum ama 2. ameliyat korkutuyor beni2 ay oldu ameliyat olalı cnm ödemelerin azalıyor ucunda kaldı biraz bide kemer kısmında bi kemik ayrılması okdu cikinti duruyor şu an doktor onu sislikler inince ufak bi operasyonla torpuleyecekmis
kızlar merhaba. uzun zamandır girmiyordum kusura bakmayın.. ben burnumdan memnunum sisliklerim ındı ve kemer falan kalmadı. doktorun hazırladıgı resme benzer bı burnum oldu. ama sunu da soylemelıyım kı benım burnumdakı egılme tamamen duzeltılemedı. dısardan bakıldıgında fark edılemeyen egimi var burnumun. doktor bu kadar yapılabılecegını soyledi. yuzde yuz sonuc almayı beklemeyın derim
Canım çok sağol bilgilendrdıgın için 2. Ameliyat olacağı için arastrmaya girdim o yüzden cok önemli benim için