kayseri dostluklari

Konu sahibi ne yeri nede zamanı bence bu konunuz için.. Taşınır muhtemelen. Başka bahara kalır buluşmanız.

Bi önceki sayfada ilk mesajın bende yeni gelin geldim sonra kendini alıntilayip hoş gelmissin demişsin onu dedim :KK48:
Bi onceki sayfada oyle yazmadim konuyu anlamadığını yazdim bayanlarda konu sahibiyle dalga geçmişler ben anlamadigimi yazdim sonrasinda konu sahibine itafen bende başka yerden geldim hosgeldiniz sizi anlayabiliyorum yazdim konu sahibi malatysdan kayseriye gelin gelmiş
Kizmana gerek yok yeni olanlar ya hemen konu aciyo o yuzden yazmistir bayan hani biraz daha sitedekileri tanisaydin gibi bende başka yerden gelin geldim anlayabilirim sizi :KK51:

Bi onceki sayfada oyle yazmadim konuyu anlamadığını yazdim bayanlarda konu sahibiyle dalga geçmişler ben anlamadigimi yazdim sonrasinda konu sahibine itafen bende başka yerden geldim hosgeldiniz sizi anlayabiliyorum yazdim konu sahibi malatysdan kayseriye gelin gelmiş

Black woman neyse tamam hoşuma gitti yazdım öyle gülümsedim. Bak ekran fotosunu koyuyorum.
Screenshot_2015-03-26-07-12-09.png

X