Pamuktanbebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2017 229 62 34 3 Ekim 2017 Konu Sahibi Pamuktanbebek #1 Arkadaşlar benim 10 15 bin vericek gücüm yok kayseri devlette yapan iyi bir doktor varmı
Z Z0592 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ekim 2017 20 4 30 Ekim 2017 Konu Sahibi Pamuktanbebek #2 Yalçın Yontar çok iyi bir doktor ancak ameliyat gününü çok geç bir tarihte veriyor diye biliyorum
Pamuktanbebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2017 229 62 34 1 Kasım 2017 Konu Sahibi Pamuktanbebek #3 Zynp0592 .!.: Yalçın Yontar çok iyi bir doktor ancak ameliyat gününü çok geç bir tarihte veriyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler acıbadem umut beye ameliyat olucam :)
Zynp0592 .!.: Yalçın Yontar çok iyi bir doktor ancak ameliyat gününü çok geç bir tarihte veriyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler acıbadem umut beye ameliyat olucam :)
Z Z0592 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ekim 2017 20 4 2 Kasım 2017 Konu Sahibi Pamuktanbebek #4 Yasemin ceylan .!.: Teşekkürler acıbadem umut beye ameliyat olucam :) Genişletmek için tıkla... Umut bey ne kadar dedi size Bu arada geçmiş olsun
Yasemin ceylan .!.: Teşekkürler acıbadem umut beye ameliyat olucam :) Genişletmek için tıkla... Umut bey ne kadar dedi size Bu arada geçmiş olsun
O ozermanesin Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2016 12 1 42 3 Mart 2018 Konu Sahibi Pamuktanbebek #5 Z0592 .!.: Yalçın Yontar çok iyi bir doktor ancak ameliyat gününü çok geç bir tarihte veriyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatımı oldum ve çok memnunum. Hergün dualarımda. Gerçekten beyfendi bir doktor. Karizması ve bilgisi kimsede yok.
Z0592 .!.: Yalçın Yontar çok iyi bir doktor ancak ameliyat gününü çok geç bir tarihte veriyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatımı oldum ve çok memnunum. Hergün dualarımda. Gerçekten beyfendi bir doktor. Karizması ve bilgisi kimsede yok.
D Duru_ysm Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2018 491 99 18 Nisan 2018 Konu Sahibi Pamuktanbebek #6 Pamuktanbebek .!.: Teşekkürler acıbadem umut beye ameliyat olucam :) Genişletmek için tıkla... Merhaba umut beye gittiniz mi ameliyat icin
Pamuktanbebek .!.: Teşekkürler acıbadem umut beye ameliyat olucam :) Genişletmek için tıkla... Merhaba umut beye gittiniz mi ameliyat icin
H Htct Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2019 10 2 40 28 Ekim 2019 Konu Sahibi Pamuktanbebek #7 ozermanesin .!.: Yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatımı oldum ve çok memnunum. Hergün dualarımda. Gerçekten beyfendi bir doktor. Karizması ve bilgisi kimsede yok. Genişletmek için tıkla...
ozermanesin .!.: Yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatımı oldum ve çok memnunum. Hergün dualarımda. Gerçekten beyfendi bir doktor. Karizması ve bilgisi kimsede yok. Genişletmek için tıkla...
N ninasu Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2019 120 42 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Pamuktanbebek #8 Duru_ysm .!.: Merhaba umut beye gittiniz mi ameliyat icin Genişletmek için tıkla... belki ameliyatınızı olmuşsunuzdur , ben yine de bilgimi vereyim ben umut hocaya oldum ameliyatımı , her duruma aynı fiyatı mı veriyor bilmiyorum 2 ağustosta 10500 e oldum , şu an gayet de iyiyim bir sorun yaşamadım ( 300 de medikal sütyene verdim )
Duru_ysm .!.: Merhaba umut beye gittiniz mi ameliyat icin Genişletmek için tıkla... belki ameliyatınızı olmuşsunuzdur , ben yine de bilgimi vereyim ben umut hocaya oldum ameliyatımı , her duruma aynı fiyatı mı veriyor bilmiyorum 2 ağustosta 10500 e oldum , şu an gayet de iyiyim bir sorun yaşamadım ( 300 de medikal sütyene verdim )