Kayseri de özel kreş arıyorum...

tamam hanımlar sanırım aranızdakı yanlıus anlamayıda bu sekılde gıdermıs olduk.yarenyıgıtte tprok hanımda bende melekler yuvasından memnunuz.umarım hep bu sekılde devam eder.....hoscakalın

merhabalar arakdaslar bende hayal evi magdurlarındqanım.melekler yuvasını cok kısıden duydum.rehabılatasyon mudurulugu yapan kardesım var oda melekler yuvasını onerdı.p.tesı gıdıp gorucem.umarım bende tatmın olrıumda artık bende gonul rahatlıgıyla coıcugumu bırakırım.sıkıldım artık kres araqmktan ve degıstırmekten.burada yazılanlardan vede cevremde duyduklarımdan melekler yuvasını cıdden cok ovuyorlar umarım bende sızler gıbı memnun kalırım....hoscakalın....

umarım hayal kırıklıklarınız son bulur melekler yuvasıyla birlkte demir2005...bu kreş işi zor bi karar,kolay gelsın....

Kızlar merhaba.Yeni katıldım klübe.Katılma sebebim ise Kayseride kreş araştırıyor olmam.Sayenizde Melekler yuvasını buldum.Benimde çok hoşuma gitti.Diğer bazı kreşlerede baktım.Onlardanda hoş olanlar var.Ancak fiyatlar yüksek.Aslında Melekler yuvasıda çok ucuz değil.Şimdilik diğerlerinden düşük.Bir engeli var;o da okula ait servisi olmayışı.İçerisinde servis ablası olan anlaşmalı bir servisi olmalı.O da tüm çocukalrı istedikleri muhite bırakmalı.Biz bu yüzden mağduruz.Servis işini tam ayarlamadan kreşe parayı ödedik.Hergün çok uzak bir mesefeden getir götür yapıyoruz.Kışın arabayı çıkartamayınca napıcaz bilmiyoruz.Papatya Kreşide beğendim.Ancak Kreş + Servis 600 YTL civarı. Merak eden olursa Fuarın o tarafta. Ben bizim muhite gelen kreş servisi bulup Melekler yuvasında kalmaktan yanayım ama şartlar zorlarsa yeni kreş bulmak zorunda kalbilirim.İnşallah kreşin kendisi bir servis bulma işine girişir.

hayal evın begenmemenin nedeni.ıcınde her yerın merdıven olusu ve merdıven kazası gecırmıs olmamız.ustune ozur dılıceklerı yerde her cocuga bı ogretmen veremeyız ya dedıler.dırde ucretı bır gun gecıktırdım dıye masayaı vurarak bunu yapmayahakkınız yok dedıler.yoktur dogru ama bunu uslubu o sekılde olmamlıydı.tek kelımeyle rezalet bı yer ve buram buram acemilk kokusu var ıcerde.muthıs tecrubesızler.

bu arada bende melekler yuvasına verdım.faka hanımın dedıgı gıbı servıs problemı var.bugun servıs ayarlamaya calıstıklarını tesadufen gordum en kısa surede ayarlıcaklarmıs.sımdılık bende melekler yuvasından memnunum...umarım memnunıyetım uzun surer.hoscakalın

Yeni mahallede bebişim diye bir kreş var.Bahçeli müstakil bir binada karı koca beraber çalışıyorlar.Kendilerine ait servisleri var.Ancak bina tadilat istiyor.Fiyatta uygun.Burası hakkında bilgi sahibi olan var mı?

siz melekler yuvasından ayrıldınız mı şimdi?ne tarafta sizin eviniz,ne tarafta arıyosunuz kreş yanı ?

merhabalar; hanımlar çocuklarınız kaç yaşlarında. Benimki 2.5 yaşında, hergün bacaklarıma sarılıyor anne işe gitme diye. Ben de acaba böyle bir yere yazdırsam mı yoksa çok mu erken acaba diyorum.

Yeni mahallede bebişim diye bir kreş var.Bahçeli müstakil bir binada karı koca beraber çalışıyorlar.Kendilerine ait servisleri var.Ancak bina tadilat istiyor.Fiyatta uygun.Burası hakkında bilgi sahibi olan var mı?

faka hanım yenı mahallede bır tane temız ve ıyı bır kres yok.helekı bahsettıgınız bebısım kres.tek eklımyele rezalet.kayserıde benım gezmedıgım kres kalmadı.nasıl olabırde bebısım kres sadece bıraz tadılat gerekıyor dıyebılrsınız.sıızn ıcın hıjyen ve eğitim onemlı degılmı.ucuz kres arıyosanız ben sıze bı kac kres ısmı vereyım 250 ytl 5 tam gun hemde.sulu süt,meyve suyu yerıne tang yada tozlu ıcecekler,wc sayısı 2 olan yemek hanesı olmayan..gibi...ben bu forum sayesınde melekler yuvasını buldum vede oldukcada memnunum.kalıtesı temızlıgı ve egıtımıyle bunların yanında fıyatıylada cok ama cok ıyı.kayserıde 3 tane kres var cocugunuzu gonul rahatlıgıyla verebılıcegınız bırıde melekler yuvası.digerlerının ücretlerı oldukca yüksek.neyse bız nekadar solesekte sızın oncelıklerınız farklı galıba....umarım ıstedıgınız sevdıgını bı yer bulrsunuz.benım ıcın oncelık eğitim temızlık ve sıcaklık.....

merhabalar; hanımlar çocuklarınız kaç yaşlarında. Benimki 2.5 yaşında, hergün bacaklarıma sarılıyor anne işe gitme diye. Ben de acaba böyle bir yere yazdırsam mı yoksa çok mu erken acaba diyorum.
merhabalar..bence 2,bucuk yas hıcte kucuk bı yas degıl kreste o yasta cok cocuk var.bakıcı annede var kreste.2 yasındada cocuk kreste.bence bakıcı yerıne kres cok daha ıyı.cocugumu krese basladıgından berı muthıs olumlu degısıklıkler var.ısın gercegı ılk basta kocam cok sıcak bakmıyodu krese ama sımdı ınanın benden cok daha fazla ılgılenmeye basladı cocugun ıhtıyaclarıyla:)ben yaz donemınde verdım suan 3 yasında.

Melekler yuvasından ayrılmadım.Ayrılmayıda istemiyorum.En hijyenik ve güzel görünümlü kreş burası diye düşünüyorum.Ama hergün DSİ den tuna cd.geliş gidiş işimizi çözemedik.Bebişim kreş hakkında Özgem38 in dedikleri doğru.Yani hijyen ve görünüm açısından Bebişim negatif.Fakat bahçesi güzel,servisi var,fiyat uygun.Ama benimde önceliğim hijyenden yana olduğu için karar veremedim zaten.Ya hiç götürüp getiremeyeceğim sağlıklı ama işime yaramayan bir kreş,yada sağlıklı olmayan ama işime yarayan bir kreş.İkiside kötü seçenek sıkıştım ben yaaaa :( Babasına kalsa bebişime hemen verecek,çünkü erkekler temizlikmiş,yeni oyuncakmış pek anlamazlar.Papatya fiyatta biraz indirim yaptı.Belki oraya geçebiliriz.Servis problemi yüzünden.Benim kızım 3 yaşında ve kreşe kolay uyum sağladı.2,5 yaşda gayet uygun.Tavsiye ederim.

bencede önceliğiniz hijyen ve eğitim olmalı.siz de hak verirsinizki özellikle bu yaşlarda çok daha etkili hijen konusu.eğer değiştiriseniz eşinizde anlayacaktır kesinlikle şimdi fark etmeyebilir ama.tabi tercih size kalmış umarım servis problmnz halledilir istediğiniz yerde kalırsınız sizde gönül rahatlığıyla.hoşçakalın.....

merhabalar cuma gunu sevgı hanımla konustum bende servıs ıstedıgımı soledım ayarladıklarını soyledı.bence bırazcık bekleyın derım papatya kres hıc duymadım ama yenı krese asla vermem cunku bende hayal evınden gectım melekler yuvasına.muthıs acemı buldum hayal evını ve cok merdıvenlı olusuda benıde basta tedırgın etmıstı aslında ama nasıl olduysa oraya vermıstım.takı cocuk merdıvenlerden dusene kadar anlayamamıstım bu hatamı.neysekı kurtulduk ordan.bu arada sanırım bu hafta ıcı halledeceklermıs.cunku ayarladıkları servıs kayıt ve resmı ıslemler ıcın 3 5 gunu bulurmus.sanırım bu problemıde hallettıler sagolsunlar.cıdden bende ıyıkı melekler yuvasına vermısım.yenı ogretmenlerıde cok ama cok donanamılı muthıs ısabetlı bı karar olmus bence.ozgem38 de degı gıbı hıjyen ve egıtım cok ama cok onemlı...malum kres oratmı ortak paylasılan bı alan suankı kresımızde wc sayısı 8 hıc bır yerde bukdar fazla wc gormedım.ve muthıs temız artı ogretmenlerde cok profesyonel geldı bana cogu yerde kız meslek mezunları ogretmenlık yapıyo ama buradakaıler unıversıte mezunu,buda cok aam cok cıddıye alıncak bı konu.hakkınızda hayırlısı dıyelım...hoscakalın

Son düzenleme:
herkese ıyı aksamlar. ya butun yorumları okudum yıne tek tek. koskoca kayserı de baska kres yokmus gıbı melekler yuvası,melekler yuvası vs vs.. ya o kadar anlasılıyor kı bunların kımle rtarafından yazıldıgı. yok cok temızmıs yok cok ılgılenıyorlarmıs,yok soyle yok boyle.. bı onlar mı bılıyormus kres ısını cok ılgınc. allah askına gıdın ya baska ısınız yok mu.. kac paraymıs tam gunu soyleyın bakalım. kıra oder gıbı 400-500 tl odemek enayılıktır unutmayın. az paraya da cok ıyı bakılıyor ben tam gun 250 ye gonderıyorum ve yemek konusunda,servıs konusuna da,egıtımde de ben memnunum. cunku benım gonderdıgım kresın paraya ıhtıyacı yok. yanı yuvam kresın. hem bursa da kreslerı,hem de ıstanbul da rehabılıtasyonları var maddı acıdan cok rahat oldukları ıcın ınsanları magdur etmek ıstemıyorlar.neyse herkesın kendı tercıhı.

ıftıra atmayı gunah.ben burda yazılanlarıda yazan kısılerde ınanıyorum cunku 2 kısıyle tanısttım hatta.yuvam kres bende duydum ama uzak geldı bana o nedenle terchımı bu taraftakı kreslerden yana kullandım.cıdden bu taraftakı en ıyı krestı bu kres.gercekten cok temız ve cok ıyı kısıler.Eger sizin dedıgınız mantıkta gidersek sizinde yuvam kresı sahıbı olarak yazdıgınızı dusunuyorum....haksızmıyım....:):roflol:

Son düzenleme:
Merhabalar;
Bu konuda şikayet aldığımdan dolayı bu uyarıyı yazma gereği duydum.
Bölümümüz Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemlerin paylaşıldığı alan.
Ve hiç bir kurum ve kuruluşları hakkında karalama yapmayınız.Sonuçta sitemizinde herhangi bir problemle karşı karşıya gelmesini,kötü amaçlı kullanılmasını istemiyoruz.
Yazacağınız mesajlarınızda bu yazdıklarımıda baz alarak paylaşımlarınızı bu şekilde yaparsanız seviniriz.
KK:Yönetim
Bölüm Editörü Adıvar

arakdaslar herkes kendı cocugunuı gonderdıgı kresler hakkında eksıklerını yada memnunıyetını yazsınkı bızde buradan takıp edelım ve bılgı sahıbı olalım.kım nereye verdı ve nekadr memnun eksıklıkleerı neler bılelım.hoscakalın

ıftıra atmayı gunah.ben burda yazılanlarıda yazan kısılerde ınanıyorum cunku 2 kısıyle tanısttım hatta.yuvam kres bende duydum ama uzak geldı bana o nedenle terchımı bu taraftakı kreslerden yana kullandım.cıdden bu taraftakı en ıyı krestı bu kres.gercekten cok temız ve cok ıyı kısıler.Eger sizin dedıgınız mantıkta gidersek sizinde yuvam kresı sahıbı olarak yazdıgınızı dusunuyorum....haksızmıyım....:)

demıs bırısı.. haksızsınız malesef.. ben hıc bır kresın sahıbı degılım. ılkogretımde sınıf ogretmenıyım.. ok.. sadece oglumu gonderdıgım kres hakkında bıldıklerımı yazdım. benım duydugum baska guzel olan kreslerde var yuvam kresten baska. 3-4 tane guzel var ama bana en yakın orası oldugu ıcın oraya verdım ve memnunum bunu dıle getırdım. sadece herkesın melekler yuvası dıye ınat etmesıne sınır oldum hepsı bu. taraflı bır yazıydı onlar.

neden sizi sinir etti buda ilginç bir konu aslında?burda yazılanlarda başka güzel kreş yok diyen kimse olmamıs.elbette bir sürü kreş var işini iyi yapan ama burda herkes istediğini paylaşır melekler yuvasından memnun kalanlar olmuş ve onlar paylaşmış geneldede.bende onlardan biriyim ve burayada sık sık görüşlerimi bildiriyorum,bildirmeyede devam etcm.sizinde kendi kreşiniz hakında görüşlernizi bildirmnzi rica ederiz burdan diğer velileri aydınlatmak için...hoşçakalın.......

Back
X