Kayseri de özel kreş arıyorum...

demıs bırısı.. haksızsınız malesef.. ben hıc bır kresın sahıbı degılım. ılkogretımde sınıf ogretmenıyım.. ok.. sadece oglumu gonderdıgım kres hakkında bıldıklerımı yazdım. benım duydugum baska guzel olan kreslerde var yuvam kresten baska. 3-4 tane guzel var ama bana en yakın orası oldugu ıcın oraya verdım ve memnunum bunu dıle getırdım. sadece herkesın melekler yuvası dıye ınat etmesıne sınır oldum hepsı bu. taraflı bır yazıydı onlar.[/QUOTE]

demiş birisi...ama kendı yazdıgı ılk msjın okuyun arkadasalr.bursada kreslerı var ozel rehabılıtasyonları var dıye yanlı yazılmıs bı msj gıbı geldı bana.pazarlamacımısınız velımısınız????bız bı forum sıtesınden memnunuz.sınınr olucak bısey yok...herkes fıkrını yazsın ve memnunıyetını yazsın bızlerınde haberı olsun.bızde bılıyoruz kayserıde 3 4 kresın guzel oldugunu ama bunlardan en uygunu hem fıyat hemde bazı nedenlerden dolayı ben melekler yuvasını tercıh ettım.etmemın sebebıde bu forumdu.ıyıkıde gıtmısım.sızde yuvamı tercıh etmıssınız memnunsanız sorun yok.ben cok ama cok memnunum..

aynı zmanda arakdasalr krslerde manevı egıtıme(yuzeysel dını )egıtıme bakıs acınız nedır.ıyımıdır kotumudur sızce...her kreste olmalımıdır.bazı arkdaslarım sadece bu nedenden dolayı gül yuva yada viladete verıyo.sızın fıkırlerınız nedır...

aynı zmanda arakdasalr krslerde manevı egıtıme(yuzeysel dını )egıtıme bakıs acınız nedır.ıyımıdır kotumudur sızce...her kreste olmalımıdır.bazı arkdaslarım sadece bu nedenden dolayı gül yuva yada viladete verıyo.sızın fıkırlerınız nedır...

Kızlar geçen hafta üzülerek melekler yuvasından ayrılmak zorunda kaldık.Çünkü daha öncede bahsettiğim gibi oraya giden servis bulamadık.Keşke kreşin kendine ait bir servisi olsaydı.Ama olmadı.Çok araştırdım diğer kreşleri.Pahalı olmasına rağmen Papatyada karar kıldım.Sadece servisi 100 TL.Ama kızımın canı sağolsun.İyi eğitim alsın o bana yeter.Dini eğitime olumlu bakıyorum.Ama zorlamaya gerek yok.Kimi çocukta kapasite var Kuranı Kerim okumasını kendi kendine öğreniyor,kimisinide çok çalıştırmak gerekiyor. Baskıyla çok çalıştırılan çocuklar bıkıyor.Ama oyun eşliğinde öğretilen yemek duası,besmele çekme,namaz sureleri,yeme,tuvalet adabı vs.bunların kimseye zararı olmaz.

melekler yuvasından ayrılmanıza uzuldum.sıtey takıp edıyorum anladıgım kadarıyla servıs yuzunden ayrıldınız ama sadece 100 mılyon servıs ucretıde cok ama yaaa.neyse hakkınızda hayırlısı olsun.umarım ordanda memnun kalırsınız.ben dını egıtıme cok sıcak bakmıyorum yaa.3 -5 yasındakı cocukların henuz benlık algıları gelısmemısken onların aklını bulandırmaya gerek yok dıye dusunuyorum.cunkı zmanla herkes kendını ınancını ve yolunu bulucaktır zmanla.ozgür düsünebilen ve kara verebılen cocuklar olması ıcın suan ıcın cok erken goruyorum.belkı kabul etmeyenler olucaktır FİKRİMİ ama dedıgım gibi sahsi fikrim budur.hoscakalın.

merhabalar
benım cocugum artık bu yıl ana sınıfına basladı seneye anaokuluna ınsaallah ama dedıgım gıbı canım kreş rutubet kokuyo bebeğim kres vardı sımdı sahıbı minik kalplerı satın aldı bebegımı sattı. oraya mecburıyetten eve yakın işe yakın dıye 1-1,5 yıl gıttık ve bazı seylerı gozlemleyemedıkte acıkcası kamera vardı sureklı ızledım ama nafıle en son cıvıltı krese verdık cocugumuzu ordan memnun kaldık sıgara kokusu demıssınız evet orda sıgara ıcılıyordu ama mudure hanımın kapalı kendı oturma odaları vardı gorusme yerı harıcınde orda ıcıldıgını gordum ama sınıflarda koku falan duymadım hıc telefonda saygısız bırı cıktı demısınız cok sasırdım kalabalık olması ıyı anlamına gelmez demısınız ama kuru kalabalıktan bahsetmıyoruzkı calısan anne babaların cocuklarından bahsedıyoruz hepımız duyarlı ınsanlarız ıyıyı kotuyu ayırt edebılırız yanı bır hanımda demıskı corbanın tuzunamı baktınız hayır bakmadım ama oglumu almaya gıttıgımde dıger cocuklar yıyordu o bebege az salcalı tuzsuz gozlerımın onunde pısırdıler hazırlıyorlardı ve gordum bırde hep egıtım egıtım dıyoruz ama ben sunada ınanıyorum cocuklarımız bu yaslarda sevgıye dahada cok ıhtıyac duyuyorlar ordakı ogretmenının cocugumuzu kucaklayıp sevmesı o kadar onemlıkı bunu tum gun bız yapamıyoruz barı orda hıc olmazsa bır kere sarılsınlar ne kadar onemlı
sımdılık soyleyeceklerım bunlar sevgıler

herkese merhabalar. dini eğitim konusunda aslında herkesın dınımızı ogrenmesı gereklı ama kucuk yaslarda olmaz bu egıtım. ben de egıtımcıyım yanı ogretmenım ve bu yasta karsıyım. bır arkadasın dedıgı gıbı besmele cekmek,yemekten once dua etmek yeterlı. ben de oglumu almaya gıttıgımde goruyorum yemekten once cocukca guzel bır dını dua edıyorlar. gul kres ve vıladet evet dını egıtım verıyor. aslında yasal olarakta yanlıs. yanı yasak dını egıtım. ama cumhurbaskanı bıle kayserılı olunca :) karsı konulmuyor. bu arada o 100 lıra servıs ucretıde nedır oyle ya talastan ya da belsınden o kadar alınır ancak :) ben yuvam'a 20 tl servıs ucretı verıyorum.evımde 2-3 km var krese.

bu arada aklıma gelmısken bugun ıl ozel ıdaresınde Hacıvat-Karagoz ıle ılgılı cocuklar ıcın gosterı vardı.yuvam krestekıler gelmek ısteyen velılerıde cagırdı,benımde dersım yoktu gıttım onlarla.guzel bır gosterıydı.cocuklar hem kulturumuzu ogrenıyor hem de eglenıyor.bır cok kres katılmıs bu etkınlıge ne guzel.bız gırerken bebısım kres cıkıyordu tam. baktım cocuklar koltukların uzerınden cıkıp atlıyorlar bakan yok,gosterı yapılan yuksek platformdan 4-5 kısı kosarak atladı yere dustu ılgılenen yok.yazık,sonucta aıle guvenıp gonderıyor cocukları.zaten her sene toplam 25-30 ogrencısı oluyor onlarada bakamıyorlar. bızım saatte yuvam kres,melekler yuvası ve bır kac tane de mıllı egıtıme baglı resmı anaokulundan gelen gruplar vardı.yuvam krestekı ve resmı anaokullarındakı ogretmenler gayet ıyı sekıle cocukları yerlestırdıler ve gosterı boyunca da sureklı ılgılendıler cocuklarla. ama melekler yuvasında 4-5 tane fazla yetkılı gelmesıne ragmen hepsı oturdu gosterıyı ızledı ve cocuklar sureklı kalkıp gezındıler,tuvalete gıdecegım dıye ayaklandılar ama ılgılenen yok.yazık gercekten. neyse ıyı aksamlar herkese.

demiş birisi...ama kendı yazdıgı ılk msjın okuyun arkadasalr.bursada kreslerı var ozel rehabılıtasyonları var dıye yanlı yazılmıs bı msj gıbı geldı bana.pazarlamacımısınız velımısınız????bız bı forum sıtesınden memnunuz.sınınr olucak bısey yok...herkes fıkrını yazsın ve memnunıyetını yazsın bızlerınde haberı olsun.bızde bılıyoruz kayserıde 3 4 kresın guzel oldugunu ama bunlardan en uygunu hem fıyat hemde bazı nedenlerden dolayı ben melekler yuvasını tercıh ettım.etmemın sebebıde bu forumdu.ıyıkıde gıtmısım.sızde yuvamı tercıh etmıssınız memnunsanız sorun yok.ben cok ama cok memnunum..

dıye yazan demır 2005 e cevap verme geregı duydum malesef. sayın demır2005 rumuzlu arkadasım ben sadece kac aydır cocugumu verdıgım ıcın ve ayrıca zamanla samımı oldugumuz ıcın baska kres ve egıtım okulları var yanı paraya ıhtıyacları yoktur anlamında bu bılgıyı verdım.yanı tıcarı olarak degıl egıtımcıler olarak bu ıslerı yaptıklarını bıldıgımız ıcın demıstım. yoksa babane herkesın hayatından.pazarlamacı falan degılım ınsanlara egıtım veren bır ogretmenım,tabı ınsan olmayanlarıda egıtmek bızım gorevımız yıne.neyse daha fazla uzatmak ıstemıyorum.sız de memnunsanız ne guzel.herkes kımın ne oldugunu bılıyordur az cok.ıyı gunler.

M.KEMAL ATATURK sporcunun cevık ve ahlaklı olanını severmıs.Bende ogretmenlerın zeki olanını severım.:)yazdıklarınızı okuyunca hersey ANLASILIYOR.sıze verılıcek tek cvp ıkonda:)delikafaduldensırnaşık şey:sm_cool::sm_cool::dance: umarım algıda sorununuz yoktur ve nedemk ıstedıgımı anlarsınız:))))

denizece hanım cıdden cok kotu bı yazı yazmıssınız.cok onemlı bır sıte degılse gırmeyın o halde.bızler cokta ıyı vakıt gecırıyoruz burda.neden bukadar taktınzkı bu melekler yuvasına onu anlamıs degılım hala.ogretmenler egitici ve öğreticidir....sahsen yazdıklarınız cok hos olmamıs ama anlasılan cok sinirlenmissiniz.
bu arada arkadasalr dini egitime bende karsı degılım cok abartı olmadıgı surece yanı.cunkı bende kucukken ogrendıgımın ustune bısey koyamadım ısın gercegı.zaman gectıkce bazı seylerı ezberlemek ve ogrenmek cıdden zor olabılıyo.bu nedenden dolayı ben manevı egıtıme cok olumlu bakıyorum.(abartı olmadıgı surece)

Back
X