kayseri de göğüs estetiği olan var mı?

Ben iki yil once kayseri soep estetik merkezinde saffet örs'e oldum kesinlikle cok pismanin izlerim memelerimin 2 cm asagisinda kaldi bikini bile giyemiyorum artik. kontrollerde duzelecek dedi hala duzelmedi son gittigimde istersen yeni ameliyatla yukari cekelim dedi ama korktugum ve guvenmedigim icin bunu da goze alamadim. Zaten olcu falan alinirmis detayli sekilde ameliyat oncesinde saffet bey ise hic incelemedi bos bir ozguveni vardi pismanim.. bu mesaji su an forumda yaymaya calisiyorum cunku kimsenin benim gibi pisman olmasini istemem cok zor bir ameliyat ve bu gibi aksilikler insani cok uzuyor

Fakülte de Sercan Yücel var. Ben meme küçültme ( mammplaysty ) oldum çok memnun kaldım hem yaptığı işi hem ilgisi mükemmel.
Merhaba gamze hanım rica etsem beni biraz bilgilendirir misiniz bende amelyat olmak istiyorum. Ayrıca ucret ne kadar aldılar, devlet hastanesi mi ? Bende kayseride olmayı düşünüyorum doktor arayisindayim..

Merhaba tekrardan 27 yaşındayım çok tereddüt ediyordum ilk başta süt kanallarıma zarar gelir bi sıkıntı olur diye ama Sercan Yücel mükemmel bir Plastik Cerrah sizin hayal ettiğinizden daha güzel yapacağına emin olun çünkü bende çok araştırdım şuan fakültede görev yapıyor ameliyattan sonra tek cümlem şu oldu “keşke daha önce olsaymışım” özelden ulaşın numaramı vereyim Detaylı konuşalım çünkü işinizi şansa bırakın istemem

Cnm msj gelmedi bana konulara yazdigin cvplarin yuzu bulmasi gerekiyo ozel msj yollaman icin.sen burdan yaz cnm istersen.ben bilgilendiririm tabiki
Fiyat meme yapısına göre değişiyor galiba yani tam bilgi veremem bu konuda geçen yıl oldum ben fakültede görev yapıyor Sercan Yücel çok yoğun sizin adınıza randevu alabilirim dilerseniz ya da gittiğiniz zaman beni söylerseniz de faydalı olur diye düşünüyorum çok iyi bir doktor gerçekten

Fiyat meme yapısına göre değişiyor galiba yani tam bilgi veremem bu konuda geçen yıl oldum ben fakültede görev yapıyor Sercan Yücel çok yoğun sizin adınıza randevu alabilirim dilerseniz ya da gittiğiniz zaman beni söylerseniz de faydalı olur diye düşünüyorum çok iyi bir doktor gerçekten
Merhaba.. Ameliyatının güzel sonuçlar vermesine çok sevindim.. Ben de istiyorum.. Beni de bilgilendirir misiniz?

Merhaba tekrardan 27 yaşındayım çok tereddüt ediyordum ilk başta süt kanallarıma zarar gelir bi sıkıntı olur diye ama Sercan Yücel mükemmel bir Plastik Cerrah sizin hayal ettiğinizden daha güzel yapacağına emin olun çünkü bende çok araştırdım şuan fakültede görev yapıyor ameliyattan sonra tek cümlem şu oldu “keşke daha önce olsaymışım” özelden ulaşın numaramı vereyim Detaylı konuşalım çünkü işinizi şansa bırakın istemem
Merhaba Gamze hanım.. Ben de Sercan beti araştırıyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen

X