• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayra vb markalardan tesettur arıyorummmm

kızlar 38-42 arası bedenım marka ve kalıba göre değişiyor. kaliteli ve yeni modellerden tesettur arıyorum
p3kPrX6zp
p8hrlOVTp
hlGncsZjp
p5IzceDXp
pad5Scptp
p8N13POfp

Umarım beğenirsiniz.

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim uğraştırdım
ama benm istediğim daha modern ve moda seyler. ozellikle kısa mont ayakkanı filan istemiyorum. çünkü bn zaten alışveriş delisi olduğumdan yan urunum çok bana ana urun lazım:) yani uzun kıyafetler. ama kesinlikle markasız urun atmayın

Tunik 55 sifir kadar temizdir giyemedim hic. Trenc de dugmeleri saglsmlastitilmis 75 tl

Soldiocum keske kolye aksesurarinida gonderseydin. Elbiseye bayildim ama

Canım iyi günlerde giyin inşaallah...o kadar yakışmışdı ki sana yerinde bir karar verdin :KK200:...kolye satışa dahil değildi daha önce de yazmıştım konuma...neden değildi dersen kolye kullanılacak durumda değil kararma var beğenmediğim ürünüde zaten göndermem utanırım:oops: ...zaten ben bu elbisenin üzerine tasma şeklinde kalın kolye alıp kullanmıştım ...ama malum başörtüyle uzun kolye kullanılır mesela düğüm şeklinde kolyeler o abiyeye harika olur :KK66:

Canım iyi günlerde giyin inşaallah...o kadar yakışmışdı ki sana yerinde bir karar verdin :KK200:...kolye satışa dahil değildi daha önce de yazmıştım konuma...neden değildi dersen kolye kullanılacak durumda değil kararma var beğenmediğim ürünüde zaten göndermem utanırım:oops: ...zaten ben bu elbisenin üzerine tasma şeklinde kalın kolye alıp kullanmıştım ...ama malum başörtüyle uzun kolye kullanılır mesela düğüm şeklinde kolyeler o abiyeye harika olur :KK66:

Anladim canim cok teşekkür ediyorum cok nazik ve ince bi bayansin.

Bende var. Alvina marka ve hi ree. İkisidw lalitelidir. Dilerseniz resimlerink atarim

Back