Doğuma Hazırlık Kayra Eren mi Eren Ilker mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
Kizlar daha once actigim konudada bunu sordum ama henuz bi cvp alamadim doguma nerdeyse 3 haftam kaldi ve biz isim konusunda hala karar veremedik esim ilker ismine takmis durumda bense o kadar begenmedim:1closedeyes:ben de Eren diyorum o da o zaman eren ilker olsun diyo kulagima oda uyumsuz geldi sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce KAYRA EREN MI yoksa EREN ILKER mi kulaga hos geliyoCADIARZUYoksa tamamiyle baska bi oneriniz mi var herseye acigim yardim edin lütfen:Saruboceq:

Arkadaşım ben iki isime karşıyım. Ama bebecik senin o yüzden içinden ne geliyorsa onu koyacaksın. Bence Kayra Eren daha güzel. ısimlerde uyum açısından bile olsa iki "er" eki olmasın. Inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.

Doğumuna az kalmış. Allah yardım etsin. Bebişlere isim koymak zor iş... Ben de kararsızım isim konusunda. ılker ismini sevmem; ama Eren ılker hoş durmuş. ısimlerin ikisini de kullanmaz zaten. muhtemelen Eren' i kullanırsınız di mi? Genelde annelerin dediği oluyor. :lepi:

ya oylamayi yari yariya yapmissiniz kizlar yine kararsiz kaldim esime kabul ettirebilsen sadece eren olucak ben cok begendimde:dilcikar:

kayra eren daha güsel olmuş bence... bende iki isim istiyorum daha hamile bile değilim ama kısmet artık... bende tuna mert istiyorum kısmetse

kayra eren çok hoş duruo...

Sadece Eren , ya da Kayra cok daha güzel olur bence.
Ama illede, cift isim istiyorum diyorsaniz Kayra Eren derim kaydirigubbakcemile2

bence iyicene karışmıştır kafan küçük herkesin zewki farklı ve herkes farklı bi fikir veriyor:))) senin gözüne ve kulağına hangisi daha hoş geliyorsa onu kullan en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…