- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.215
- 40
Farkettiğine sevindimAman ne komik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettiğine sevindimAman ne komik
Yalan bir şeyi neden yazayım ? Biliyorum hatalıyım ama tek benmi hatalıyım tek tarafımı yaşadım..
Zaten bende bitsin istiyorum ama karşı taraf zindan ediyor hayati bana nasıl kapatacagim bu konuyu kimse duymadan tek derdim bu ..
Aynen. Başlıktaki ağlayan smiley ayrı bi komikBaşlığa da ağlayan smiley koymuş
Ben devam etsin istemiyriun ama hayatimida zehir etmesin.. yaşandı bitti öyle kalsın işteK bakma da hala arabada inerken sevdim vs dersen adamda yapışır dudaklarına sende adam sana düşman olsun istemiyorsun
Bu yorumdan önce sinir küpü idim Güldür yaTangodan sonra en ateşli dans... Halay
Ara tatil bitmedi mi ya.. bitti sanıyom hangi tarihtekiAra tatil KK'da erken başladı
Karneni al da gel çocuğum :)
Gerçekten zor durumdayım ya neden anlamıyorsunuzAynen. Başlıktaki ağlayan smiley ayrı bi komik
Yalan bir şeyi neden yazayım ? Biliyorum hatalıyım ama tek benmi hatalıyım tek tarafımı yaşadım..
Zaten bende bitsin istiyorum ama karşı taraf zindan ediyor hayati bana nasıl kapatacagim bu konuyu kimse duymadan tek derdim bu ..
Sen niye esinle almaya gitmiyorsun da esin kayninla sana hadi gidin icki almaya diyor? Hikayende karakterleri yalniz birakacak daha zeki bir dusunce beklerdim trolcukeşim dedi alın gelin onuda içsin misafirler .. Kaynım ve ben eve geldik içkiyi almaya .
bu arkadaş kayınla yakınlaşıldığına kefil, bence kayınvalide için Horon deneyin siz tüm aile fertlerine özel yakınlaştıracak dans önerileri için sayfama beklerimHalay yakınlaşma dansı demek ki kaynanamla halay çeksem yakınlaşırmıyız acaba
zor durumdasın..Gerçekten zor durumdayım ya neden anlamıyorsunuz