- 5 Ekim 2020
- 13.322
- 35.698
- 36
Ayy lütfen gidin ya cidden dayanamazsınız,işkence bu azap. Kapatırlar bandajla bence bunu,temizlerler güzelce,size de ağrı için ilaç verirler. Tekrardan geçmiş olsun,acil şifalar dilerim. Hatta acile bile gidebilirsiniz yarını beklemeden.Gittim doktora ama yürüyemez hale geldim
ya güzel kalbinizden öperim sizin Allah razı olsun gerçekten Allah düşmanıma vermesin çok zor tekrar gideyim sabah kalktım bir an çarşaf kan içindeydi çok zormuş
Bül oluşmuş normalde büllerin patlamamasını isteriz pansumanda özellikle dikkat edilir kendi kendine patladıusa enfeksiyon açık hala geliyor kapatılması lazim en azindan alt deri katmani gelene kadar. Az deri geldi mi ağriniz geçecek şuan sinir uçlari açıkta oldugu için çok agriniz olur. Pansuman yaptirmak istiyorum deseniz bile hemen hallederler özele falan gidin yaparlarDoktora gittim krem vs verdi ama hiç bir gelişme yok şu patlayınca yürüyemez hala geldim
Baya agir bir yaniginiz var, acilen bir yanik unitesine gitmeniz gerekiyor, hem yurumeniz hem enfeksiyon kapmamaniz icin gerekli.5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?
Çok derin olmayan yanıklar için Aloe Vera jel ve e vitamini karışımı hem rahatlatıyor hem iyileşmeyi hızlandırıyor. Ama sizinki açık yara haline gelmiş. Bence tekrar doktora gidin. Enfeksiyon kaparsa Allah korusun çok kötü sonuçlar doğar..Doktora gittim kullanıyorum kremleri ama şu patladıktan sonra yürüyemez hale geldim
Patlayınca sarılması gerekiyor yeniden gidin , günlük pansuman yapılması gerekiyor. Açık yara şu an enfeksiyona çok açık, çok da canınız yanar acıdan.Doktora gittim kremleri vs kullandım ama su patlayınca yürüyemez hale geldim
Allah şifa versin kötü olmuş hastaneye gidin gidemiyorsanız kantaron yağı veya aile hekimliğiğinden yanık ilaçları yazdırın5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?