Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar
Bende sizinle aynı durumdayım 1 yıldır evliyim ve hala evimde misafir gibiyim kaynanam çok takıntılı bi insan ayrıca herşeyde karışır eşimle gezmeye gittiğimizde bile bi ton laf ediyor evlendiğim günden itibaren mutsuzluğum başladı evlendiğim gece kızına gitti ve ertesi sabah kaynımla birlikte eve geldi ben daha 1 günlük evliyken evde temizlik yemek yaptım eşimle defalarca kavga ettik ayrı eve çıkmak için. Ama her seferinde aldığım cevap hayır oldu. Artık çok bunaldım gerçekten eşimi çok seviyorum ama böyle devam ettiği sürece gerekirse boşanırım diyorum en azından çocuk olmadan bitsin diyorum ama mi yandan onsuz nasıl yaşarım diye düşünüyorum çok mutsuzum ya :KK43:((
eşinde seni çok sevseydi sana bunları yaşatmazdı. boşan demek bana düşmez ama onsuz yaşayamam diye üzüleceğine mantıklı düşün

canım bende 1,5 yıl kayınvalıdemle oturdum ve 1,5 yıl sonunda boşandım bu durum sanırım çoğu kişide böyle sonuçlanıyor

Ben dayanamadım daha fazla eşim de çok aileci . Herkes ailecidir kimse anasını babasını atmaz ama ben ailemden kendimden ödün verdim kaçarak evlenmiştim bide düşün doğmam bile hata gibi hissetmeye başladım bildiğin hizmetçileri gibi çok düşündüm kızım da var ama ben önce kendime değer verip sahip çıkmazsam kimse beni umursamicak zaten onların işlerine gelio evde her işi yapan var. Eşimi seviodum ama bir zamandan sonra anladım ki kendimi daha çok seviyorum :) Hakkımı helal etmiyorum söyledim de zararın neresinden dönersem kardir dedim Boşandıktan sonra hayattan zevk almaya başladım onuda geçtim nefes aldığımın farkına vardım .. Yaa şurda bütün küfürleri etsem onlara nefretimi anlatamam.. Yetmez hatta Değmez onlar için Hayatımı kararttılar .. Hiç mi Allah korkuları yok bilmiyorum ama hesabım mahşer e o kadar :)

Merhabalar ilk defa annem ve esimden birisine anlatıyorum ne yapıyorum diye kendime kızıyorum eşim görse çok üzülür evde 5 kişi yasıyoruz eşim ben 2 kayım ve esim var kaynanamla aram iyi aslında ama 3 yıldır kayınvalidemle oturuyorum ilk baslarda bisey anlamamıştım ama şimdi çok ağır geliyor evin bütün işini ben yapıyorum kaynanam hiç birşey yapmamışım gibi davranıyor boşamayı düşünüyorum 19 yasındayım küçük yasımda neler cekmisim ben evim olsun istiyorum sadece kendi düzenim olsun 3 yıldır aynı evdeyiz ama kendi evim gibi gelmiyor eşimin tepkisi elbeltte cıkıcagız ama şimdi değil diyor ne zaman evliğimiz bittikten sonramı ne zaman dayanamıyorum artık bana akıl verin lütfen

Merhabalar ilk defa annem ve esimden birisine anlatıyorum ne yapıyorum diye kendime kızıyorum eşim görse çok üzülür evde 5 kişi yasıyoruz eşim ben 2 kayım ve esim var kaynanamla aram iyi aslında ama 3 yıldır kayınvalidemle oturuyorum ilk baslarda bisey anlamamıştım ama şimdi çok ağır geliyor evin bütün işini ben yapıyorum kaynanam hiç birşey yapmamışım gibi davranıyor boşamayı düşünüyorum 19 yasındayım küçük yasımda neler cekmisim ben evim olsun istiyorum sadece kendi düzenim olsun 3 yıldır aynı evdeyiz ama kendi evim gibi gelmiyor eşimin tepkisi elbeltte cıkıcagız ama şimdi değil diyor ne zaman evliğimiz bittikten sonramı ne zaman dayanamıyorum artık bana akıl verin lütfen
Bak Canım ben de kaynanam ve kayınpeder le oturuyoruz 6. Seneye girdik evliliğimix in eşim çok iyi bir insan iki seneönce ben hamile ken kayınpeder le çok büyük kavga ettik yaptıkları saygısızlıktan dolayı eşimde destek oldu bana evi ayırmaya karar verdik fakat maddi imkanlar hiç bir şekilde el vermedi benimde durumum çalışmaya müsait değildi onlarla aynı evde kalma düşüncesi deli etti beni hergun insan en büyük zararı kendi kendine veriyo içten içe kendini doldurmak sadece seni üzmek den başka birseye yaramıyor eşinle de arana yansıyor madem şu anda yapcak birşey yok içinden de olsa kendini doldurma şöyle düşün kendi annem yapsaydı tepkim ne olurdu tabi ki hakaret yada iftira gibi şeyleri saymıyorum bunlar farklı boyut ama yapcak başka birşey yoksa dedigimi dene bence

Ya ben 18 yasindayim ve evlenicem ama evlenicegim kişi evlendigimizde bi süre ailemle oturucaksın diyo evdede annesi babası ve 2 erkek kardesi var ama ben istemiyorum ama evlenecegim kisiyide cok seviyorum sizce napmalıyım

Ya ben 18 yasindayim ve evlenicem ama evlenicegim kişi evlendigimizde bi süre ailemle oturucaksın diyo evdede annesi babası ve 2 erkek kardesi var ama ben istemiyorum ama evlenecegim kisiyide cok seviyorum sizce napmalıyım
bulmuşlar 18 yaşında küçücük kızı ezcekler, evlenmiceksin tabikide

bulmuşlar 18 yaşında küçücük kızı ezcekler, evlenmiceksin tabikide
Ya önceden evlenicegim kisi ayrı evde oyurucaz diyodu ama annesiyle evliligi konusmus heralde sonra aynı evde oturucaz demeye basladi cok seviyorum ama bi yandanda yapamayiz gibime geliyo aynı evde cünkü evlilik gibi bise kalmaz heralde tek bi odanin icinde falan

Ya önceden evlenicegim kisi ayrı evde oyurucaz diyodu ama annesiyle evliligi konusmus heralde sonra aynı evde oturucaz demeye basladi cok seviyorum ama bi yandanda yapamayiz gibime geliyo aynı evde cünkü evlilik gibi bise kalmaz heralde tek bi odanin icinde falan
O biraz bi kac sene olur
Yapmayin gozunuzu sevim.

arkadaslar bnde 1,5 senelık evlıyım zorlugunu sıkıntılarını bende yasadım aynı evın:KK43:bnde evlenırken kabul ederek geldım aslında zararları yok bana ama olmuyo genede hep bıseyler eksık oluyo ıstedklerını yapamıyosun rahat hareket edemıyosun hep ertelıyosun herseyı yasayanlar bılır daha bırcok sıkıntıs var bnde esımle boşanmayı bıle dusundum melesef:KK43:ayrı eve cıkmak ıstıyorum ama esım yok dıyor bıktım artık ya evım kendı duzenım olsun ıstıyorum ama olmıcak gıbı hayata kustum ben ya:(

bende altlı üstlüyüm kaynanam beni taklit ediyor resmen ya daha dün kanepe aldilar.

Kızlar uzun zaman olmuş konuyu açalı.. Daha sonra şifremi kaybettim ve giremedim.. buraya yazdıktan 2 yıl sonra maalesef kaynana sorunundan dolayı ayrılmak zorunda kaldık ve ikimiz için de çok zor bir süreç oldu. Yeni evlenecek olanlar varsa size tavsiyem kesinlikle beraber oturmayın benim kaynanam çok iyidir falan da demeyin aynı evin içinde olunca işler değişiyor çünkü ne yapın edin eviniz tek göz olsun gerekirse eşyalarınız bile olmasın ama evinizin ve kendi huzurunuz için kaynanayla oturmayın..

Kızlar uzun zaman olmuş buraya yazalı .. Daha sonra şifremi kaybettim ve giremedim.. bu konuyu açtıktan 2 yıl sonra maalesef kaynana sorunundan dolayı ayrılmak zorunda kaldık ve ikimiz için de çok zor bir süreç oldu. Yeni evlenecek olanlar varsa size tavsiyem kesinlikle beraber oturmayın benim kaynanam çok iyidir falan da demeyin aynı evin içinde olunca işler değişiyor çünkü ne yapın edin eviniz tek göz olsun gerekirse eşyalarınız bile olmasın ama evinizin ve kendi huzurunuz için kaynanayla oturmayın..
Eski eşiniz kabul etmedi mi farklı yerde oturmayı

merhaba arkadaslar....
ben 1.5 senedir birlikteyim ve tam anlamıyla delirmek üzereyim...:delphin:
benim gibi olanlar varsa burada kafa dagıtalım ne dersiniz?a.s.
(önce açıldıysa özür dilerim)
Benide araniza alın bende 1,5 senedr kaynanmlaym

Maalesef etmedi. O zamanlar çok dil döktüm ama kabul etmedi ve benim psikolojim çok bozulmuştu sürekli sinir krizi geçiriyordum çok kavga ediyorduk en sonunda kendime bu kadar zarar veren birinin yanında olmamalıyım dedim ve boşanmaya karar verdim i. Boşandıktan bir süre sonra kendisi gelip tekrar barışalım ayrı evde tutarız dedi ama bu sefer ben kabul etmedim

Maalesef etmedi. O zamanlar çok dil döktüm ama kabul etmedi ve benim psikolojim çok bozulmuştu sürekli sinir krizi geçiriyordum çok kavga ediyorduk en sonunda kendime bu kadar zarar veren birinin yanında olmamalıyım dedim ve boşanmaya karar verdim i. Boşandıktan bir süre sonra kendisi gelip tekrar barışalım ayrı evde tutarız dedi ama bu sefer ben kabul etmedim

Kararlı oluşunuz çok güzel. Peki hayatınızı nasıl idame ettirdiniz?

Zaten ailem yaşadığım sıkıntıları gördükleri için bana çok destek oldular ayrıldıktan sonra onlarla yaşamaya başladım hiç bi zaman beni ezdirmediler o tarafa karşı en büyük şükrüm ve destekçim oldular yaşadıklarımı onlar sayesindr atlattım çünkü ilk zamanlar gerçekten çok kötüydüm 1 hafta yemek yemediğimi biliyorum sadece sıvı ve sigara çay kahve vb. Çorbayı bile annemin zoruyla iki kaşık zor içiyordum hatta 2 ay içinde 42 bedenden 36 bedene düştüm ama daha sonra kendime eziyet etmeme kararı aldım ve hayatıma bi yön verdim herşeye pozitif olarak bakmaya başladım

Zaten ailem yaşadığım sıkıntıları gördükleri için bana çok destek oldular ayrıldıktan sonra onlarla yaşamaya başladım hiç bi zaman beni ezdirmediler o tarafa karşı en büyük şükrüm ve destekçim oldular yaşadıklarımı onlar sayesindr atlattım çünkü ilk zamanlar gerçekten çok kötüydüm 1 hafta yemek yemediğimi biliyorum sadece sıvı ve sigara çay kahve vb. Çorbayı bile annemin zoruyla iki kaşık zor içiyordum hatta 2 ay içinde 42 bedenden 36 bedene düştüm ama daha sonra kendime eziyet etmeme kararı aldım ve hayatıma bi yön verdim herşeye pozitif olarak bakmaya başladım
Peki sonradan yaptiginiz evlilik devam ediyor mu bebegi dogurdunuz mu

Benim daha 1 yılım olmadi çıldırıyorum 10 aydır evlenmisim aynı evin içinde yım tüm faturalar market alışverişi kocama ait .. ev kirada değil kaynanam 3000 TL maaş aliyo .. ancak kızlarına peynir bı de bekâr bı oğlu kalmış çalışmıyor ona maaş ödüyor kaynanam.. herşeyi kocamdan bekliyor .. işte bu ay hamileyim.. bilerek masraf çıkardı hamile olmamı bekliyormuş gibi .. mutfak dolabını mutfak n yerlerini yapacak .. hiç düşünmüyor bebeğimi ben çocuğumu eksik bırakmam.. gerekirse borçlu olsun insan bu kadar acımasız olmaz.. ayrı ev için de Eminevim e katilmisiz 1000 lira oraya ödüyoruz elimizde avucumuzda bişi kalmiyo.. sırf kaynanam kocama yuklenmesin diye eminevime katıldım .. ama ne çare bu da işe yaramadı bıktım usandım ..ya şimdi bebeğimi düşünüp mutlu olacagima kaynana denilen şeyin yaptıklarını düşüne düşüne çıldıracam

selamlar uzun zaman olmuştur..
pimpirikli bir kayinvalide varsa SELAM Olsun.

Back
X