Kaynanasiyla altli ustlu oturup sorun yasayanlar ....

Keşke kv ile yakın otursak hergun giderim. Çok seviyorum onu muhabbeti muhteşem. Bence arada bir gitsen belki sende memnun kalırsın. Niye çalışmıyorsun?

Kv ve annemin bulundugu mahalleye tasindim. 3 gun gitmesek aramaya baslarlar. Torunlarini cok ozlediklerini soylerler.. hatta kv calismaya basladi biz evde yokuz diye ugramamazlik yapma ugra arada der napcaksam tek basima orda. Yani can cikar huy cikmaz diyorum.

Elbette hergun yukari cikmak zorunda degilsiniz. Arada bir gidilir gelinir o ayri ama bnde annemle yanyana oturuyorum bir yere giderken kapisina basip suraya gidiyorum derim bu izin almak degil haber vermek cunku gelip kapima tiklasa bir gelse bir daha gelse cevap gelmese endise eder annemde bana haber verir cunku bende ederim bunda bir sikinti gormedim ben

Kizlar selam, benim büyük olmasada bir derdim var. Her iki tarafida rahatsiz edecek derecede. Hem beni hem esimin ailesini. Dogru yapip yapmadigimi ve ya dogru dusunup dusunmedigimi bilmek istiyorum. Esimin annesi dogru biseymi istiyo?
Ben almanyada dogdum ve buyudum. Orda yetistim. Ama orda sosyal hayatim yoktu.
24 yasima kadar tek bir odanin icinde yasadim. Oyle seviyodum yanliz olmayi seviyodum. Hala da severim degismedim fazla. Arkadaslarim yoktur. Tek takilirdim. Utangaclik vardi. Sosyal fobiliydim. Boyle bir hayatim vardi.
Gegen sene 2018 in Ekim ayinda evlendik esimle. Bir sene olacak hayirlisiyla insallah. Turkiyeye gelin geldim. Bursaya geldim. Bu arada esim kürt. Esimin ailesiyle altli ustlu oturuyorum. Esimin annesi istiyorki yukari cikayim onlarla oturayim vakit gecireyim cay iceyim. Sabahlari bir annesiyle kucuk 12 yasinda kiz kardesi var. Digerleri calisiyor. Esimde diyoki hergun 1 saatte olsa yukari cik görün iki muhabbet et geri asagiya in. Yeterki hergun az da osa görsünler sümeyye yukari yanimiza geliyo desinler diyo. Bende bunu istemyrum. Altli ustlu oturuyorum ayni dis kapidan girip cikiyoz diye hergun yukari cikmak zorunda degilim. Onlarla hergun görünmek zorunda degilim. Haksizmiyim? Benim dsuncem su: Altli ustlu oturuyorum diye, her allahin gunu yukari cikmak zorunda degilim, biyere giderken "Anne biz cikiyoruz haberiniz olsun" denk zorunda degilim. Gunduzleri Herkes isteyken yukarda takilmak zorunda degilim. Yanlismi dusunuyorum kizlar ne olur dusunceniz nedir? Kim dogru dusunuyor? Altli ustlu oturmak nasildir yani. Ben almanyada Boyle bisey yasamadim gormedim de tuhafima gidiyor.

Sabah kahveni her gün iç bari o gelmesin de aman. Arkadaş bari yeni evlileri rahat bıraksalar yaa

Ben her kim olursa olsun mesafeli olmak taraftarıyım. Şimdi 1 saat ile başlayan durum ileride çoğalarak devam edecek.Sürekli talep halinde olacaklar. O nedenle mesafeyi kalp kırmadan yüz göz olmadan koruyun derim. Mesela bir işe girerek ya da çalışmazsanız kurs gibi uğraşlarla bunu sağlayabilirsiniz.

Hergün kv görmek bana ürkütücü geliyor. O yüzden baştan aynı apartmanda yaşamayınkabul etmezdim. Çıkma şansın varsa çıkın o evden. Ama yoksa nasıl alıştırırsan öyle devam eder.hergün gitmen , görünmen,dışarı çıkarken haber vermen tabiki gerekmiyor. Yapmayacağını baştan söyle.

Kizlar selam, benim büyük olmasada bir derdim var. Her iki tarafida rahatsiz edecek derecede. Hem beni hem esimin ailesini. Dogru yapip yapmadigimi ve ya dogru dusunup dusunmedigimi bilmek istiyorum. Esimin annesi dogru biseymi istiyo?
Ben almanyada dogdum ve buyudum. Orda yetistim. Ama orda sosyal hayatim yoktu.
24 yasima kadar tek bir odanin icinde yasadim. Oyle seviyodum yanliz olmayi seviyodum. Hala da severim degismedim fazla. Arkadaslarim yoktur. Tek takilirdim. Utangaclik vardi. Sosyal fobiliydim. Boyle bir hayatim vardi.
Gegen sene 2018 in Ekim ayinda evlendik esimle. Bir sene olacak hayirlisiyla insallah. Turkiyeye gelin geldim. Bursaya geldim. Bu arada esim kürt. Esimin ailesiyle altli ustlu oturuyorum. Esimin annesi istiyorki yukari cikayim onlarla oturayim vakit gecireyim cay iceyim. Sabahlari bir annesiyle kucuk 12 yasinda kiz kardesi var. Digerleri calisiyor. Esimde diyoki hergun 1 saatte olsa yukari cik görün iki muhabbet et geri asagiya in. Yeterki hergun az da osa görsünler sümeyye yukari yanimiza geliyo desinler diyo. Bende bunu istemyrum. Altli ustlu oturuyorum ayni dis kapidan girip cikiyoz diye hergun yukari cikmak zorunda degilim. Onlarla hergun görünmek zorunda degilim. Haksizmiyim? Benim dsuncem su: Altli ustlu oturuyorum diye, her allahin gunu yukari cikmak zorunda degilim, biyere giderken "Anne biz cikiyoruz haberiniz olsun" denk zorunda degilim. Gunduzleri Herkes isteyken yukarda takilmak zorunda degilim. Yanlismi dusunuyorum kizlar ne olur dusunceniz nedir? Kim dogru dusunuyor? Altli ustlu oturmak nasildir yani. Ben almanyada Boyle bisey yasamadim gormedim de tuhafima gidiyor.
Dogru dusunuyosun ama esinle sorun olmamasi icin bunu oncelikle esinin idrak edebilmesi lazim.

Back
X