• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanasından şikayetçi olan varmı?

canım kayınvalidem kendi halinde kocasının boyunduruğunda yaşayan mazbut bir insan. yani öyle doldurmaz kocasını aksine sakinleştirmeye çalışıyoo. kayınpederim neler yapmıyo kiiii.... ayrı şehirlerdeyiz tel ile görüşüyorum nişanlımın ailesiyle. her konuşmamda muhakkak bir açık yakalamaya çalışıyoo.. ne kadar kısa konuşmaya çalışsamda konuşmayı uzattıkça uzatıyoo.. aklı sıra beni deneyip nasıl gelin olacağımı öğrenmeye çaloşacak... bir açığımı yakalarsa akşam nişanlım işten gelince bii ton beni kötülüyomuş şöyle dedi böyle dedi vs diyerek doldurmaya çalışıyoo ama nişanlım beni tanıdığı ve güvendiği için amacına ulaşamıyoo.... sadece bana değil oğluna ve eşinede bu şekilde davranıyoo... anlatmakla bitmezzz yanii

canım çok üzülerek söyleyeyim ki..aynılarını hatta daha beterlerini ben de ilk nişanlandığım günden itibaren yaşadım..ama benim kayınvalidem kayınpederim ve görümcem hepsi birden başladılar..her lafımı yanlışa çekip uydurup kaydırmaya..oğullarını doldurmaya..o zamanlar eski eşimle nişanlıydık..eski eşim diyorum çünkü şu an ayrılma aşamasındayız..ayrı yaşıyoruz..ve eski eşim benim tarafımdaydı görünürde..ben onları sileceğim bile diyordu..ben seni tanıyorum diyordu vs...ben de açıkçası eşim benim yanımda olduktan sonra gerisi önemli değil dedim ama evlendikten sonra çok değişti canım..ailesi öyle kıymetlendi ki sorma..toz kondurmamaya başladı..ve o sözlere sanki büyü etkisi yarattı olduk olmadık şeylerden kavga çıkarıp uzaklaştı..ve hazin sona ulaştık..ben bu olaydan şöyle bir ders çıkardım( benim artık pek işime yaramayacak belki ama) balık baştan kokarmış..bir aile kafaya koyarsa kayınvalide ya da kayınpeder o evliliği bitirecek güce sahip..ben çevremde de çok rastaldım bu örneklere..sevgi herşeyin önüne geçemiyo..hatta gün geliyo bir bakmışsın bitiyo yerini nefrete bırakıyo..

canım çok üzülerek söyleyeyim ki..aynılarını hatta daha beterlerini ben de ilk nişanlandığım günden itibaren yaşadım..ama benim kayınvalidem kayınpederim ve görümcem hepsi birden başladılar..her lafımı yanlışa çekip uydurup kaydırmaya..oğullarını doldurmaya..o zamanlar eski eşimle nişanlıydık..eski eşim diyorum çünkü şu an ayrılma aşamasındayız..ayrı yaşıyoruz..ve eski eşim benim tarafımdaydı görünürde..ben onları sileceğim bile diyordu..ben seni tanıyorum diyordu vs...ben de açıkçası eşim benim yanımda olduktan sonra gerisi önemli değil dedim ama evlendikten sonra çok değişti canım..ailesi öyle kıymetlendi ki sorma..toz kondurmamaya başladı..ve o sözlere sanki büyü etkisi yarattı olduk olmadık şeylerden kavga çıkarıp uzaklaştı..ve hazin sona ulaştık..ben bu olaydan şöyle bir ders çıkardım( benim artık pek işime yaramayacak belki ama) balık baştan kokarmış..bir aile kafaya koyarsa kayınvalide ya da kayınpeder o evliliği bitirecek güce sahip..ben çevremde de çok rastaldım bu örneklere..sevgi herşeyin önüne geçemiyo..hatta gün geliyo bir bakmışsın bitiyo yerini nefrete bırakıyo..

seninde başında varmış bak kayınvalide gibi kayın peder....Senin adına çok üzüldüm canım....kayınpederim bizi kıskanıyo ama uzatmıyo yani o an bişeye takılı kalıyo sonra gülüp eğleniyo...Anladığım kadarıyla farklı durumlar var.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizlerii.. nişanlılarımıızı hakkımızda hayırlı kılsın....:nazar::nazar:

kizlar ben yurtdisinda yasiyorum yani burda dogdum büyüdüm ve türkiyede bundan 10 sene önce halamin ogluyla evlendim,
yani kaynanam halam olmasina ragmen benim yuvami taaa 3000 km uzaktan telefonla karistirdi,ozamanlar esim annesinin aklina gidiyordu simdi allah cook sükür kendi gözüyle gördü annesinin seytanliklarini ve beni anladi.......

şikayetcıyım tabı sımdılık sevgılımın annesı ama genede sıkayetcıyım aılecek oturmaya gıttık hazır bır ıkı bısey koymus o kadar her sey eksık boshayallersmile

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Bu mudur yani komik, inşallah daha kötü durumlarla karşılaşmazsın canım çünkü sevgililik nişanlılık gibi olmuyor, tabi nişanlılık da evlilikten çok farklı yani demem o ki şimdiden böyle şeylere takılırsan ilerde daha ciddi sıkıntılarla karşılaşırsan üstesinden gelemezsin.

slm... 2 gun once tanıstım mustakbel kaynanamla ve tam bır cadaloz oldugunu anladım daha yarım saat olmadan 1 sene ıcınde dugun olcek bunu bıl.evlennce aynı mahallede otrursunuz ıkınızde calısacagınız ıcın aksam bıze gelırsınız falan dmeye basladı.he bıde bu yetmez gıbı oglunun eskı sozlusunu anlatıp durdu.felaket bısey tıpınden bellı gudubet oldugu :((

3 yıldır nısanlıyım bende nısanlımın aılesınden nefret edıyorum hepsınden 1 yıldırda gorusmuyorum hıcbırıyle bana yaptıklarını anlatsam neden nefret ettıgımı anlarsınız allahım herseyın hayırlısını versın ama cok ısterdım sevılıp deger gormeyı bıarada olmayı ama tek taraflı ıyılık olmuyor....

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Bu mudur yani komik, inşallah daha kötü durumlarla karşılaşmazsın canım çünkü sevgililik nişanlılık gibi olmuyor, tabi nişanlılık da evlilikten çok farklı yani demem o ki şimdiden böyle şeylere takılırsan ilerde daha ciddi sıkıntılarla karşılaşırsan üstesinden gelemezsin.

inşallah karşılaşmam sevıyor gıbı benı ama görümcenin gazına gelıyor :1ninca:

Bende kayınvalidemden nefret ediyorum... Çok iyi saf gözüküyor ama oynuyor. Oğlunun da aklını çeliyor ortalığı karıştırıyor... Bi tane daha oğlu var henüz söz nişan gibi bi durumu olmadığı halde onada evlilik hazırlığı yapıyor yani bizimkiyle birlikte yapma çabasında... Bu nedenle cimrilik ediyor şimdiden yani nişanlılık döneminde bile pinti... Düğünü düşünemiyorum artık kimbilir neler yapar eyvahedigeldismile

slm... 2 gun once tanıstım mustakbel kaynanamla ve tam bır cadaloz oldugunu anladım daha yarım saat olmadan 1 sene ıcınde dugun olcek bunu bıl.evlennce aynı mahallede otrursunuz ıkınızde calısacagınız ıcın aksam bıze gelırsınız falan dmeye basladı.he bıde bu yetmez gıbı oglunun eskı sozlusunu anlatıp durdu.felaket bısey tıpınden bellı gudubet oldugu :((

Seninki tam bir felaketmiş :çok üzgünüm: ... Allah sabır versin ve cümleemizi kaynanaların şerrinden korusun....

bu topiği kaynanasını çok seven var mı diye açman lazımdı:)))) yoksa bu topik 3000 sayfa olur yani:)

benim kaynanamda bana ve aileme ağıza alınmayacak küfürler etti üstüne tehtid etti bu nikah olmayacak evinizi yakacam die:Ç))) ama nikah oldu evime adım bile atamadı hala 1 seneden beri oğlunun sesini bile duyamıo :))bunu ben istemedim eim uygun gördü ama öyle kaynanaya böyle gelin...

my baby kayınvalide ya da kayınpeder o evliliği bitirecek güce sahip şu sözüne çok ama çok katılıyorum.Allah yardımcın olsun senin adına çok üzüldüm herşeyin hayırlısı canım.Benimde başımda var bu aile dertleri ya anlayamadığım nokta evlatları gül gibi geçinip giderken neden araya çomak sokup huzurlarını bozarlar ve sırf ayırmak için SEVENLERİ hemde hiç bir sebep yokken uğraşırlar :( hepsi bizlerden büyük çok fazla tecrübeleri var onların yapıcı olmaları gerekirken yıkıcı davranmaları çok yanlış.
Çok sıkıntılıyım fakat kimseyle de paylaşamıyorum arada bir bu topiğe uğrayıp kendimi teselli etmeye çalışıyorum...Allah cümlemizin yardımcısı olsun...

Evliliklerde en büyükproblemin aileler olması kadar vahim bir şey olamaz eşler anlaşamasa neyse... neden müdahele ederler başkalrının hayatına ki...

Back