canım kayınvalidem kendi halinde kocasının boyunduruğunda yaşayan mazbut bir insan. yani öyle doldurmaz kocasını aksine sakinleştirmeye çalışıyoo. kayınpederim neler yapmıyo kiiii.... ayrı şehirlerdeyiz tel ile görüşüyorum nişanlımın ailesiyle. her konuşmamda muhakkak bir açık yakalamaya çalışıyoo.. ne kadar kısa konuşmaya çalışsamda konuşmayı uzattıkça uzatıyoo.. aklı sıra beni deneyip nasıl gelin olacağımı öğrenmeye çaloşacak... bir açığımı yakalarsa akşam nişanlım işten gelince bii ton beni kötülüyomuş şöyle dedi böyle dedi vs diyerek doldurmaya çalışıyoo ama nişanlım beni tanıdığı ve güvendiği için amacına ulaşamıyoo.... sadece bana değil oğluna ve eşinede bu şekilde davranıyoo... anlatmakla bitmezzz yanii
canım çok üzülerek söyleyeyim ki..aynılarını hatta daha beterlerini ben de ilk nişanlandığım günden itibaren yaşadım..ama benim kayınvalidem kayınpederim ve görümcem hepsi birden başladılar..her lafımı yanlışa çekip uydurup kaydırmaya..oğullarını doldurmaya..o zamanlar eski eşimle nişanlıydık..eski eşim diyorum çünkü şu an ayrılma aşamasındayız..ayrı yaşıyoruz..ve eski eşim benim tarafımdaydı görünürde..ben onları sileceğim bile diyordu..ben seni tanıyorum diyordu vs...ben de açıkçası eşim benim yanımda olduktan sonra gerisi önemli değil dedim ama evlendikten sonra çok değişti canım..ailesi öyle kıymetlendi ki sorma..toz kondurmamaya başladı..ve o sözlere sanki büyü etkisi yarattı olduk olmadık şeylerden kavga çıkarıp uzaklaştı..ve hazin sona ulaştık..ben bu olaydan şöyle bir ders çıkardım( benim artık pek işime yaramayacak belki ama) balık baştan kokarmış..bir aile kafaya koyarsa kayınvalide ya da kayınpeder o evliliği bitirecek güce sahip..ben çevremde de çok rastaldım bu örneklere..sevgi herşeyin önüne geçemiyo..hatta gün geliyo bir bakmışsın bitiyo yerini nefrete bırakıyo..