• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanasından şikayetçi olan varmı?

kaynanam aynı biribizigözetliyordaki semra hanım gibi. başka bişey demem gerek yok sanırım.
ayrıca kayınpederim de çok gıcıktır. görümce kaynana ve ben varken, görümceyi: "benim bitane kızım vaaar, benim bitanecik kızıım " diyerek sever. ben ona baba diyorsam evde kalmış kızını daha çok sevse bile benim yanımda öyle konuşmaması lazım. ayıp denen bişey var.
nasıl bir ortama girdim bilmiyorum... allahım sonumu hayır etsin...

nişanlıyım ve kayınvalidem şu an bizde, içeride uyuyor hatta :) melek gibi kadın. ondan bir zarar geleceğine asla inanmam.

kendi annem gibi cok severim kaynanami
3 aylik ewliyim 3 ay beraber oturduk hicbirseyime karismazdi tam tersi ustume cok titrerdi suanda yurtdisindayimm gitsem yine ayni ilgiyi gorurumŞeniz

olmayan var mı acaba? :) biz birbirimizi hiç sevmeyiz bunuda yüzümüze söledikten sonra bağımız tamamen koptu 2 yıldır ne sesini duydum ne yüzünü gördüm ...........ohh dünya varmış :)

bencede soru yanlış sorulmuş şikayetçi olmayan var mı olmalıydı?kaydirigubbakcemile3
kayınpederim 10 kaynanaya bedel,halaları teyzeleri yengeleri derken sayamıyorum kaç kaynanam olduğunu...
bizde 3 aylık evliyiz dönemsel krizlerimiz oluyo sahte gülücüklerle yapmacık oyunlarla gül gibi geçinip gidiyoruz...

ayy gıcık oluorum delirtıolar beniiii o uyuz leylek bacaklı kızıylaaa yüzlerini görmek istemıorum ama mecbur aşkımın anası ve ablasıı yapcak bişi yokkk mecburıyetten göruorum yanii 2 sinideee anca üstümü başımı süzmesini bılırler ana kız her gittiğimdeee geri zekalılar kısa etek falan gymemi hiç istemıolar bnde inadına oraya gıderken hep kısa etek gıyıorum çatlatıorum onnarııı :)))))))) görümcem evlii ama her gitttiğimde ordaa evlenmese daha iyiymişş salak kocasını bıktrmış adam hep yolluo galıbaaa :))))

benimde kaynanamla abartılacak bir sorunum yok çok şükür. Zaten tek oğlu burda diğer yurtdışında eşimde herzaman beni korur ve bu şehirde bizden başka kimseleri yok.. Tek arkadaşı sırdaşı benim. Hep kızım der bana. Çalışırken pek görüşemiyorduk ama artık evdeyim bana geliyor, sinemaya gidiyoruz vakit geçirmek istiyor kadıncağızda. Ama kayınpederim daha mükemmel bir insan. Kayınvalidemin tek kusuru kendini çok övmesi, herşeyi ben bilirim havlarında olması ve evime geldiğinde aldıkları eşyaları çok çok övmesi.. Sanki hepsi altınmış gibi.. Birde telde yemek yaptım deyince nasıl yaptın, şöle mi yaptın felan demesi kendi yaptığı gibi yapmamı bekliyor sanıırm ama bana yemeğe geldiklerinde son derece çok seviyor yemeklerimi. Zaten yaşını baya almış birçok hastalığı olan bir kadın.. Huyuna gidiyorum bende..

ben bu konuda çok muzdaribim:(..kaynanam çok süslü süslenip gezior..2 hafta sonra evleneceğim ayrı oturacağım ama şimdiden sorunlar başladı..gittiğimde kayınpederle nişanlımın yanında iyi onlar olmayınca sanki ben yokmuşum gibi davranıyor...dış kapının dış mandlı gibiyim..bende o bana nasıl dvaranıorsa öle yapıorum sadece sevdiğimin hatrına susuyorum..o kadar çok eksik varki...:(...maddi durumları iyi olmasına rağmen her gün bi kıyafet alıor kendine bana onlardan gelen hiç bişi yok daha..çok üzgünüm çoookkk:(

Ben kayınvalidemi çok seviyorum diyemiycem çünkü ayrı şehirdeyiz ve arada bir telefonda görüşüyoruz şu ana kadar hiçbir problemimimz olmadı ama yine de evlendikten sonra kayınvalidemle aynı şehirde olmayacağımız için mutluyum çünkü babama bakıyorum babannem bize geldiği zaman anneme karşı normalden daha farklı davranıyo olmayacak şeylere kızıyo sanki babanneme bişeyler ıspatlamaya çalışıyor bende öyle birşeyin yaşanmasını istemiyorum, yakın olup içli dışlı olup daha sonra problem yaşayacağıma uzak saygılı mesafeli gelin olurum daha iyi, ve zaten uzakta olunca daha kıymetli oluyorsun yani en iyi kaynana uzakta olan bence.

BEN KAYNANASINDAN MEMNUN OLAN VARSA ONU MERAK ETTİMalsanaalsanasmileBANA UZAK ALLAH'A YAKIN OLSUN BENİMKİ VALLA:teytey:

nişanlıyım vee kaynanamdan değiilde kayınpederimden çok şikayetçiyim. 2-3kaynanaya değil 10-15 kaynanaya bedel kayınpederim.Allah yardım etsin gerçekten Allahtan nişanlım anlayışlıda alttan alıp geçinmeye çalışıyoruzzzz...:hooray:

nişanlıyım vee kaynanamdan değiilde kayınpederimden çok şikayetçiyim. 2-3kaynanaya değil 10-15 kaynanaya bedel kayınpederim.Allah yardım etsin gerçekten Allahtan nişanlım anlayışlıda alttan alıp geçinmeye çalışıyoruzzzz...:hooray:

canım kayınvalidededen şikayet eden çok duydum da kayınpeder pek duymadım..istisnadır yanii..ne yapıyo merak ettim açıkçasıyerimseniben bir de şöyle bir durum var..genelde kayınpederler kayınvalidelerin dolduruşuna gelir..kayınvalide bazı durumlarda saman altından su yürütüp topu kocasına atar..onu doldurur ve yaptırmak istediklerini yaptırır..

amanın kızlar napmışsınızz :) allaha şükürr şu ana kadar çok iyizz...ama 7 senedir tanısıyoruz...18 eylulde evlenıyoruzz..ben cooook seviyorum sahsen...allah razı o9lsun...

kayınvalide iyi olmuş kötü olmuş hiç umrumda olmaz valla ben kendimi biliyorum ya insanlara karşı saygımı sevgimi eksik etmiyorum ya varsn sevmiceği varsa da sevmesin..
ama kayınvalidemle kendi şahsıma ait problemim olmadı ..

düğün olmadı ondan daha tam tanıyamıyorum:)iyiler şimdilik ama beni rahatsız eden şeylerde var:)evlendikten sonra bi kaç olumsuz şey olur gibime geliyor eminde deilim inş olmas tabi ama öle bşy olursa önlemimi alırım:)

canım kayınvalidededen şikayet eden çok duydum da kayınpeder pek duymadım..istisnadır yanii..ne yapıyo merak ettim açıkçasıyerimseniben bir de şöyle bir durum var..genelde kayınpederler kayınvalidelerin dolduruşuna gelir..kayınvalide bazı durumlarda saman altından su yürütüp topu kocasına atar..onu doldurur ve yaptırmak istediklerini yaptırır..

canım kayınvalidem kendi halinde kocasının boyunduruğunda yaşayan mazbut bir insan. yani öyle doldurmaz kocasını aksine sakinleştirmeye çalışıyoo. kayınpederim neler yapmıyo kiiii.... ayrı şehirlerdeyiz tel ile görüşüyorum nişanlımın ailesiyle. her konuşmamda muhakkak bir açık yakalamaya çalışıyoo.. ne kadar kısa konuşmaya çalışsamda konuşmayı uzattıkça uzatıyoo.. aklı sıra beni deneyip nasıl gelin olacağımı öğrenmeye çaloşacak... bir açığımı yakalarsa akşam nişanlım işten gelince bii ton beni kötülüyomuş şöyle dedi böyle dedi vs diyerek doldurmaya çalışıyoo ama nişanlım beni tanıdığı ve güvendiği için amacına ulaşamıyoo.... sadece bana değil oğluna ve eşinede bu şekilde davranıyoo... anlatmakla bitmezzz yanii

Sana aynen katılıyorum canım.bende iki kaynana var biri kayınvaldem diğeride kayınpederim.kayınvalidem kendi yetmezmiş gibi doldurup doldurup üstümüze salıyor.neler çektim bir bilseniz ve hala dahada çekiyorum.eşimden ayırmaya dahi çalıştılar neler neler.çok dertliyim açmaya değmez.Allah herkezin yardımcısı olsun arkadaşlar.mafoldumben

şikayetcıyım tabı sımdılık sevgılımın annesı ama genede sıkayetcıyım aılecek oturmaya gıttık hazır bır ıkı bısey koymus o kadar her sey eksık boshayallersmile

Back